Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno miesto lopšelių darželių sąrašas.

Kuane dar yra darzelis -mokykla VAIDILUTE NETOLI PRAMONES MAXIMOS TIK VA MOKYKLA JAU NAIKINA g.gif
Atsakyti
Mamytes gal kuri ka nors girdejot apie Kulautuvos darzeli? Cia Kauno rajone...
Atsakyti
sveikos,

gal kuri galit man i AZ parasyti,kokie lopseliai ar darzeliai yra arti Misko gatves?? g.gif Buciau dekinka jums 4u.gif Skubiau..Mergytei 2,3 metuku.
Atsakyti
nejau nei viena man negali nieko pagelbeti ax.gif As pagal zemelapy lyg ir atradau 2,bet nzn ar tik tie du ir yra g.gif
Atsakyti
Sveikos,

man klausimas iskilo grynai is smalsumo- kam aukletojoms reikalinga vaiko gimimo liudijimo kopija? Gal kuri nors is jusu zinote? 4u.gif
Atsakyti
Tam, kad zinotu vaiko amziu, tikslu! Mamos priimant gali bile koki pasakyti, kad priimtu. O darzelyje kiekvienas vaikiuko menuo svarbus ir "lemiantis".
Ir ta kopija, galu gale yra kaip ir jo dokumentas.
Atsakyti
QUOTE(Sunshine_girl @ 2008 08 26, 14:42)
Sveikos,

man klausimas iskilo grynai is smalsumo- kam aukletojoms reikalinga vaiko gimimo liudijimo kopija? Gal kuri nors is jusu zinote?    4u.gif

nesamone,kam aukletojai tos kopijos,gal kai raset prasyma kopijos direktorei nedavet?
Atsakyti
O aš manau kad būtent auklėtojai ir reikia visų vaiko dokumentų ir gerai išstudijuot tėvų vardus ir pavardes.Gal Lietuvoj tai ir nėra labai aktualu, bet užsieny pasitaiko kad vaiką svetimas ,,tėvelis" išsiveda.Ir kas bus kaltas kad auklėtoja neturėjo duomenų apie tėvus?...
Atsakyti
gal kuri zinot kuris panemunej darzelis geriausias? nezinau i kuri rasyt, kazkur skaiciau, kad viena gyre, bet neatsimenu nei kuris nei pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunshine_girl @ 2008 08 26, 15:42)
Sveikos,

man klausimas iskilo grynai is smalsumo- kam aukletojoms reikalinga vaiko gimimo liudijimo kopija? Gal kuri nors is jusu zinote?    4u.gif

Juk tai vaiko dokumentas. Ar jus kur nors priima be dokumento? Jeigu nepalikot direktorei, tai reikia auklėtojai. O jei palikot, tai gal ir nebereikės. Auklėtojos pildo veiklos ar kaip ten žurnalą, ten rašomi visi duomenys.
Atsakyti
QUOTE(lituanita23 @ 2006 12 01, 09:46)
tam ka domina darzeliai silainiuose,galiu nuosirdziai pasakyti,kad geriausias tai yra "Šarkelė".manoji lanko lopšelį darželį "Žingsnelis".aulkėtojos malonios,bet kas liečia direktorę tai negalėčiau pagirti.atvedė į grupę vieną nesveiką mergaitę,kuri trukdo mažyliams dirbti ir mokytis,auklėtojos negali skirti pakankamai dėmesio visiems kitiems sveikiems vaikams.manyčiau,kad vaikai turintys sutrikimų,turėtų eiti į tam skirtą grupę ar darželį,bet kaip sakoma,jei davei direktorei "pakišona"tai nesveikas vaikas tapo sveiku ir visai nežiūrima į kitų tėvų nuomonę.taip kad mielosios rinkitės jūs.

fear.gif neduok Dieve su tokiom mamytėm ir jų paaugusiais vaikučiais susitikti ir reikalų turėti. Nu ir požiūris blink.gif , jei auklėtojos nespėja, tai kuom kalta ta mergytė, beje ir sveiki vaikučiai, būdami mažuliukais, reikalauja didelio dėmesio, ir jei jau reikia vaikuką ten aprengti ar apauti tai tikrai nemanau, kad tą vieną mergaitę, o jei ir reikėtų tik ją vieną, laiko juo lab užimtų manau nedaug. Siaubas kokia mūsų visuomenė aggressive.gif.
Atsiprašau už tokį kategorišką pasisakymą, bet tokia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

man reikia pagalbos. Esu visai zalia darzelio reikaluose... blush2.gif o kitais metais planuoju leisti lialia i darzeli Kaune, nes grisiu is akademiniu atostogu. kiek internete skaiciau, pildant dokumentus del priemimo reikia nurodyti gyvenamaja vieta, vaiko asmens duomenis. O mes tik vasara teieskosim kur issinuomot butuka, nes dabar gyvename pas tevus Zemaitijoj. tad ar nieko jei kol kas nuolatine gyvenamoji vieta ne Kaunas? ir ar galima iskart uzrasyti i kelis darzelius?
Atsakyti