Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno miesto lopšelių darželių sąrašas.

QUOTE(mamiux @ 2008 04 21, 16:49)
sveikos,o gal galite kuri parasyti,kokios kainos panasiai sukasi Kauno darzeliuose?Aciu...butu gerai atskirai lopseliuose ir darzeliuose kiek ax.gif ,nes nezinau ar i lopsely Kaune dar spesim g.gif

apytiksliai160. kiek jos skiriasi darzeliuose ir lopseliuose,tai nezinau
Atsakyti
Aciu thumbup.gif ,bendra vaizda susidariau smile.gif ..
Atsakyti
sveikos mamytes, noreciau paklausti galbut galite patarti kuris darzelis lopselis kaune verciausias demesio 4u.gif ir kada reiketu uzsiregistruoti? mano suneliui dabar 4 menesiai. ar man skubeti ? blink.gif ax.gif
Atsakyti
ir dar gal kainytes zinot? bigsmile.gif
Atsakyti
Paskaitykite naujienas - manau visai protingai daro ax.gif
Atsakyti
Labai teisingai.Gana pelnytis iš mažų vaikų,ypač kai juos augina ne vien jau karjerą susikūrusios ir modernų namą pasistačiusios šeimos,kuriom iki pilnos laimės trūksta kad kažkas bėgiotų ,,vaikų kambary". 4u.gif
Atsakyti
Noriu parašyti kelis žodžius apie „Kregždutės„ vaikų darželį. Visą savaitę myniau kelią pas direktorę dėl vaiko priėmimo, tačiau jos nerasdavau, prisistatydavo tik direktorės pavaduotoja ūkio reikalams, pragertu veidu ir kvailai arogantiška (pora kartų keistai svirduliavo, bet tai nenuostabu, kai nuo žmogaus sklinda toks kvapas...). Nuėjusi į šalia esantį darželį „mažylis“ ir čia radusi direktorę susitariau dėl vaiko priėmimo. Ir labai džiaugiuosi, nes jau lankome darželį, vaikas greitai adaptavosi. Sutikau moterį, kurios vaikas ankščiau lankė
„Kregždutės„ vaikų darželį, o dabar perėjo į „Mažylį“. Tai ir pagalvojau, kad ačiū Dievui, kad ir neradau tos direktorės Kregždutėj, nes kas ten darosi, tai baisu... O mano vaikui puikiai sekasi Mažylyje... Moterys, prieš vesdamos savo mažučius į darželį, būtinai prieš tai pasidomėkite apie ten dirbantį personalą.
Atsakyti
Noreciau pasidziaugti savo sunelio darzeliu bigsmile.gif Mano mazius lopseli darzeli Girstutis (Kaune) pradejo lankyti nuo 2m. labai lengvai priprato, ten dirba aukletojos kurioms tikrai rupi vaikuciai, su jais dauk uzsiima ir panesioja,ir pamyluoja,musu grupes vaikuciai labai myli savo aukletojos padejeja Verute kuri jiems kaip mociute, ji kantriai visus sodina ant puoduko,juos nuprausia,padeda pavalgyti. Mano mazius net namo nenori eiti,ir jis ne vienas toks, nes ten vaikuciai jauciasi mylimi ir kad jais labai rupinamasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enriko mama @ 2008 06 04, 16:28)
Noreciau pasidziaugti savo sunelio darzeliu  bigsmile.gif Mano mazius lopseli darzeli Girstutis (Kaune) pradejo lankyti nuo 2m. labai lengvai priprato, ten dirba aukletojos kurioms tikrai rupi vaikuciai, su jais dauk uzsiima ir panesioja,ir pamyluoja,musu grupes vaikuciai labai myli savo aukletojos padejeja Verute kuri jiems kaip mociute, ji kantriai visus sodina ant puoduko,juos nuprausia,padeda pavalgyti. Mano mazius net namo nenori eiti,ir jis ne vienas toks, nes ten vaikuciai jauciasi mylimi ir kad jais labai rupinamasi 4u.gif

taip taip net neblogos aukletojos ir auklytes, kazkada ten teko atlikti praktika.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2008 05 09, 12:38)
Paskaitykite naujienas - manau visai protingai daro ax.gif

greiciau padarytu ir kaune baigtusi korupcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 07 03, 13:20)
greiciau padarytu ir kaune baigtusi korupcija  thumbup.gif

nesibaigs, nes tada kysi ims svietimo skyrius, kaip Klaipedoje doh.gif
Atsakyti
bet bent jau apmazes smile.gif
Atsakyti