sveikos,o gal galite kuri parasyti,kokios kainos panasiai sukasi Kauno darzeliuose?Aciu...butu gerai atskirai lopseliuose ir darzeliuose kiek ,nes nezinau ar i lopsely Kaune dar spesim
sveikos mamytes, noreciau paklausti galbut galite patarti kuris darzelis lopselis kaune verciausias demesio ir kada reiketu uzsiregistruoti? mano suneliui dabar 4 menesiai. ar man skubeti ?
Labai teisingai.Gana pelnytis iš mažų vaikų,ypač kai juos augina ne vien jau karjerą susikūrusios ir modernų namą pasistačiusios šeimos,kuriom iki pilnos laimės trūksta kad kažkas bėgiotų ,,vaikų kambary".
Noriu parašyti kelis žodžius apie Kregždutės vaikų darželį. Visą savaitę myniau kelią pas direktorę dėl vaiko priėmimo, tačiau jos nerasdavau, prisistatydavo tik direktorės pavaduotoja ūkio reikalams, pragertu veidu ir kvailai arogantiška (pora kartų keistai svirduliavo, bet tai nenuostabu, kai nuo žmogaus sklinda toks kvapas...). Nuėjusi į šalia esantį darželį mažylis ir čia radusi direktorę susitariau dėl vaiko priėmimo. Ir labai džiaugiuosi, nes jau lankome darželį, vaikas greitai adaptavosi. Sutikau moterį, kurios vaikas ankščiau lankė Kregždutės vaikų darželį, o dabar perėjo į Mažylį. Tai ir pagalvojau, kad ačiū Dievui, kad ir neradau tos direktorės Kregždutėj, nes kas ten darosi, tai baisu... O mano vaikui puikiai sekasi Mažylyje... Moterys, prieš vesdamos savo mažučius į darželį, būtinai prieš tai pasidomėkite apie ten dirbantį personalą.
Noreciau pasidziaugti savo sunelio darzeliu Mano mazius lopseli darzeli Girstutis (Kaune) pradejo lankyti nuo 2m. labai lengvai priprato, ten dirba aukletojos kurioms tikrai rupi vaikuciai, su jais dauk uzsiima ir panesioja,ir pamyluoja,musu grupes vaikuciai labai myli savo aukletojos padejeja Verute kuri jiems kaip mociute, ji kantriai visus sodina ant puoduko,juos nuprausia,padeda pavalgyti. Mano mazius net namo nenori eiti,ir jis ne vienas toks, nes ten vaikuciai jauciasi mylimi ir kad jais labai rupinamasi
Noreciau pasidziaugti savo sunelio darzeliu Mano mazius lopseli darzeli Girstutis (Kaune) pradejo lankyti nuo 2m. labai lengvai priprato, ten dirba aukletojos kurioms tikrai rupi vaikuciai, su jais dauk uzsiima ir panesioja,ir pamyluoja,musu grupes vaikuciai labai myli savo aukletojos padejeja Verute kuri jiems kaip mociute, ji kantriai visus sodina ant puoduko,juos nuprausia,padeda pavalgyti. Mano mazius net namo nenori eiti,ir jis ne vienas toks, nes ten vaikuciai jauciasi mylimi ir kad jais labai rupinamasi