Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

As turiu eucerin jautriai odai skirta tonika ir valomaji pieneli, kazkaip apie juos galvojau geriau...gerai nenuvalo neatgaivina odos...
Atsakyti
Isigijau "Eucerino" rutulini dezodoranta,tai labai thumbup.gif O kremas jautriai odai man labai buvo sudirgines veiduka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 20, 08:32)
čia man pažįstama vaistininkė pasakė
nuo to laiko nebeperku Eucerin ax.gif

mamai papasakojau tai toji tik nusijuoke
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2006 01 07, 23:04)
Isigijau "Eucerino" rutulini dezodoranta,tai labai  thumbup.gif O kremas jautriai odai man labai buvo sudirgines veiduka verysad.gif

o man viska stiko ir kremas ir tonikas ir prausiklis, tiek buvo issausejusi oda kad baisu buvo, keleta dienu panaudojus ji vel atsistate i vieta thumbup.gif
Atsakyti
As turejau eucirino priemone akiu makiazui valyti, jautrioms akims - patiko thumbup.gif
Atsakyti
Siandien isigijau eucerin prausikli ir krema-zele nuo spuogu. KAip manot ar vertetu dar isigyti tos pacios serijos losjona? Ar veiksmingiau butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2006 03 11, 15:13)
Siandien isigijau eucerin prausikli ir krema-zele nuo spuogu. KAip manot ar vertetu dar isigyti tos pacios serijos losjona? Ar veiksmingiau butu g.gif

Jei tos priemones tau tiko gali isbandyti ir tonika, rezultatas turetu buti geresnis rolleyes.gif
Atsakyti
Man patinka Eucerin produkcija, kadangi mano oda problematiska, tai man bene labiausiai ji tinka. Naudoju jau trecia krema ir , siuo metu, prausimosi geli nuo spuogu (ar kazkaip panasiai). Vyras ziemomis irgi turi problemusu su veido oda (ismeto plemais), tai ziuriu, kai pradejo "kniaukti" biggrin.gif mano kremus ir pas ji vaizdelis geresnis patapo.
Atsakyti
Naudoja as ju serija nuo spuogeliu, jau nebepamenu kaip vadinasi, bet man regis pakuotes buvo zalios- raudonos spalvos. Tiko, patiko. Vieno ko nepirkciau - toninio kremo nuo spuogu. Net pati vaistininke minejo, kad spalva tolygiai nepasiteps, geriau net neprasideti ax.gif
Atsakyti
visi dalykai is eucerino yra nerealus thumbup.gif o geriausias tai kremas raudonu dangteliu biggrin.gif 4u.gif ir dar koju kremas labai geras smile.gif nuo jo kulnai tokie mnkstuciai pasidaro smile.gif ir dar kuno losjonas labai neblogas.na zodziu viskas labai saunu.tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klejo: 16 kovo 2006 - 21:41
QUOTE(klejo @ 2006 03 16, 22:39)
visi dalykai is eucerino yra nerealus thumbup.gif o geriausias tai kremas raudonu dangteliu biggrin.gif  4u.gif  ir dar koju kremas labai geras smile.gif nuo jo kulnai tokie mnkstuciai pasidaro smile.gif ir dar kuno losjonas labai neblogas.na zodziu viskas labai saunu.tikrai rekomenduoju thumbup.gif

pries kelias dienas mano oda buvo siaubingai issausejus,tai pabandziau eucerin krema jautriai odai(su raudonu dangteliu) thumbup.gif oda iskart atsigavo
Atsakyti
su melynu dangteliu irgi neblogas girdejau smile.gif tik dar nespejau pabandyti pati 4u.gif
Atsakyti