As turiu eucerin jautriai odai skirta tonika ir valomaji pieneli, kazkaip apie juos galvojau geriau...gerai nenuvalo neatgaivina odos...
Isigijau "Eucerino" rutulini dezodoranta,tai labai O kremas jautriai odai man labai buvo sudirgines veiduka
QUOTE(Bajm @ 2005 10 20, 08:32)
mamai papasakojau tai toji tik nusijuoke
QUOTE(ostra @ 2006 01 07, 23:04)
Isigijau "Eucerino" rutulini dezodoranta,tai labai O kremas jautriai odai man labai buvo sudirgines veiduka
o man viska stiko ir kremas ir tonikas ir prausiklis, tiek buvo issausejusi oda kad baisu buvo, keleta dienu panaudojus ji vel atsistate i vieta
As turejau eucirino priemone akiu makiazui valyti, jautrioms akims - patiko
Siandien isigijau eucerin prausikli ir krema-zele nuo spuogu. KAip manot ar vertetu dar isigyti tos pacios serijos losjona? Ar veiksmingiau butu
QUOTE(just_angel @ 2006 03 11, 15:13)
Siandien isigijau eucerin prausikli ir krema-zele nuo spuogu. KAip manot ar vertetu dar isigyti tos pacios serijos losjona? Ar veiksmingiau butu
Jei tos priemones tau tiko gali isbandyti ir tonika, rezultatas turetu buti geresnis
Man patinka Eucerin produkcija, kadangi mano oda problematiska, tai man bene labiausiai ji tinka. Naudoju jau trecia krema ir , siuo metu, prausimosi geli nuo spuogu (ar kazkaip panasiai). Vyras ziemomis irgi turi problemusu su veido oda (ismeto plemais), tai ziuriu, kai pradejo "kniaukti" mano kremus ir pas ji vaizdelis geresnis patapo.
Naudoja as ju serija nuo spuogeliu, jau nebepamenu kaip vadinasi, bet man regis pakuotes buvo zalios- raudonos spalvos. Tiko, patiko. Vieno ko nepirkciau - toninio kremo nuo spuogu. Net pati vaistininke minejo, kad spalva tolygiai nepasiteps, geriau net neprasideti
visi dalykai is eucerino yra nerealus o geriausias tai kremas raudonu dangteliu ir dar koju kremas labai geras nuo jo kulnai tokie mnkstuciai pasidaro ir dar kuno losjonas labai neblogas.na zodziu viskas labai saunu.tikrai rekomenduoju
QUOTE(klejo @ 2006 03 16, 22:39)
visi dalykai is eucerino yra nerealus o geriausias tai kremas raudonu dangteliu ir dar koju kremas labai geras nuo jo kulnai tokie mnkstuciai pasidaro ir dar kuno losjonas labai neblogas.na zodziu viskas labai saunu.tikrai rekomenduoju
pries kelias dienas mano oda buvo siaubingai issausejus,tai pabandziau eucerin krema jautriai odai(su raudonu dangteliu) oda iskart atsigavo
su melynu dangteliu irgi neblogas girdejau tik dar nespejau pabandyti pati