Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(body @ 2005 09 13, 23:38)
Siandien nusipirkau Eucerin lupu piestuka, tikrai fainas, tik man patiktu, kad kvepetu....

paskutiniu metu kai ką pirkau iš Eucerino, tačiau nusprendžiau, kad tik lūpų pieštukas yra pats geriausias iš šios serijos, nes niekas daugiau man netiko. O kad jis yra bekvapis tai gerai, nes visi tie dažikliai, kvapai labai alergizuoja mūsų odą, o Eucerinas būtent ir yra labiau mediciniškas, be tų visokių priemaišų ax.gif

QUOTE(bonza @ 2005 09 16, 11:27)
dabar naudoju eucerin sampuna, mama atidave nes jai siaubingai netiko unsure.gif tai man kazkoks neypatingas , isplauna plaukus ir tiek, be balzamo isukuot neimanoma....

Tai čia tikriausiai šampūnas su 5 ar 8 proc šlapalo. Taip, šampūnas tikrai toks specifinis, plaukus ir man sunku iššukuoti, o dar kai aš mėgstu išsiplovus galvą eit iškart miegot cool.gif šiaip jis patariamas tiems, kurie turi problemų su galvos oda (pvz sergantiems psoriaze)...o čia kaip kažkas skundėsi dėl kvapo...kadangi jis skirtas problemiškai odai, taigi nėra kvapų, nėra dažų ir t.t Ir šiaip Eucerino produkcija labiau medicininė nei kosmetinė.... Be to, įtariu, kad keistoką šampūno kvapą sąlygoja ir tas šlapalas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 18 rugsėjo 2005 - 10:41
Niekas is tos serijos netiko...
Atsakyti
As jau kuris laikas naudoju Eucerino prausiklį, kur tinka ir rankoms, veidui bei kaip dušo želė, labai patinka kvapas, toks ypatingai skanus.
Dar naudoju pienelį veidui bei akių makiažui nuvalyti skystį - taip pat esu patenkinta, tik akių makiažo skystis nenuvalo vandeniui atsparaus tušo, tai tada tenka kitokį panaudot.
Šiaip labai norėčiau nusipirkt kokį kremą, nes mano oda labai jau jautri, be to ir mišri dar, tai vietom pleiskanoja, vietom reibaluojasi.
Gal žinot kuri, ar būna mėginėlių nedideliais kiekias, nes sumokėt 50.-Lt ir išmest kai netiks kažkaip per brangus malonumas.....
Atsakyti
as naudojau veido prausikli,labai geras buvo,gan gerai dazus nuplaudavo,na ir naudojau krema su slapalu,tai siaip viena dezute tai labai gerai buvo,odai patiko,o paskui,jau kai ir antra prdejau,pastebejau,kad nebera to efekto....nors ir sako,kad prie kiekvienos priemones priprantama ir ji pasidaro nebeefektyvi,ar ne be tokia efektyvi,kokia turetu buti....
Atsakyti
As tai naudoju sampuna su slapalu ir alieju prausimosi ax.gif tai labai patinka ir tinka thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Eucerino kremą veidui- dermatologė patarė, nes šiaip oda problematiška, alergizuoja nuo daug ko. Tai oda tikrai švelnutė, neraudonuoja, neberia, bet jau labai riebus tas kremas- kad ir labai nedaug užtepu, kaip su tauko sluoksniu atrodau unsure.gif Ai, dar anksčiau naudojau kūno pienelį su šlapalu, nes oda sausa- tai tikrai patiko, oda visiškai nepleiskanojo, ir dar naudojau veido priežiūros priemones nuo spuogų- čia kažkaip jokio efekto nepastebėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 08 spalio 2005 - 11:42
as naudoju krema kunui ir esu labai patenkinta thumbup.gif nebesauseja oda kaip anksciau
Atsakyti
Naudojau duso alieju,tai labai patiko,ypac megau kvapa.
Atsakyti
Man labai patinka prausimosi losjonas jautriai odai, kurį naudoju jau 2 metus biggrin.gif . Tinka ir veidui (gerai nuplauna dažus), ir kūnui, mano oda sausa. Pirmuosius privalumus pastebėjau odai nudegus saulėje - veido net netempė. Kvapas buvo malonus, tik užsieny nusipirkus papildymą 400ml, pastebėjau, kad jis bekvapis (nieko tokio, užtat kaina mažesnė per pusę, pirkau taip pat vaistinėje, galiojimas irgi ilgas ax.gif ).
Kitų gaminių nesu naudojusi, tik skaičiau, kad Eucerino kremus naudoja ligoninėse po plastinių veido operacijų, kad oda greičiau sugytų. Nesuprantu tik vieno - kodėl į savo kremus deda paraffinum liquidum (arba petrolatum) g.gif ??? Tai juk nafta, kenkianti odai. Pagal tai lengviausia atskirti kremų kokybę, nors yra ir gana brangių firmų, naudojančių P.L.

Atsakyti
QUOTE(JeansGirl @ 2005 10 19, 21:37)
Nesuprantu tik vieno - kodėl į savo kremus deda paraffinum liquidum (arba petrolatum)  g.gif ??? Tai juk nafta, kenkianti odai. Pagal tai lengviausia atskirti kremų kokybę, nors yra ir gana brangių firmų, naudojančių P.L.

čia man pažįstama vaistininkė pasakė
nuo to laiko nebeperku Eucerin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 20, 08:32)
čia man pažįstama vaistininkė pasakė
nuo to laiko nebeperku Eucerin ax.gif

Kiek pastebėjau, tai šitą pavadinimą galima aptikti ne ant vieno brangesnio kremo dėžutės. Nieko čia blogo nematau, kad deda parafiną. Juk su tuo pačiu parafin ir Essex tepalai yra gaminami, kurie rekomenduojami labai mažiems vaikams tepti prieš einant į kiemą žiemą.

o aš jau seniai naudoju prausimosi losjoną ir pakaitomis perku prausimosi aliejų. Tai abiem produktais esu labai patenkinta, nors jais prausiu tik rankas, o mano rankų oda yra labai sausa. Kažkaip nei veidi, nei kūno plauti nebandžiau, bet reikės kada pabandyti.
Atsakyti
Man tai patinka labai eucerin veido prausiklis ir muilas, su nuiliuku dukryte maudau vietoj vaikisko, ir jis tinka labai thumbup.gif , o eucerin tonikas tai netiko man visai schmoll.gif
Atsakyti