QUOTE(body @ 2005 09 13, 23:38)
Siandien nusipirkau Eucerin lupu piestuka, tikrai fainas, tik man patiktu, kad kvepetu....
paskutiniu metu kai ką pirkau iš Eucerino, tačiau nusprendžiau, kad tik lūpų pieštukas yra pats geriausias iš šios serijos, nes niekas daugiau man netiko. O kad jis yra bekvapis tai gerai, nes visi tie dažikliai, kvapai labai alergizuoja mūsų odą, o Eucerinas būtent ir yra labiau mediciniškas, be tų visokių priemaišų
QUOTE(bonza @ 2005 09 16, 11:27)
dabar naudoju eucerin sampuna, mama atidave nes jai siaubingai netiko tai man kazkoks neypatingas , isplauna plaukus ir tiek, be balzamo isukuot neimanoma....
Tai čia tikriausiai šampūnas su 5 ar 8 proc šlapalo. Taip, šampūnas tikrai toks specifinis, plaukus ir man sunku iššukuoti, o dar kai aš mėgstu išsiplovus galvą eit iškart miegot šiaip jis patariamas tiems, kurie turi problemų su galvos oda (pvz sergantiems psoriaze)...o čia kaip kažkas skundėsi dėl kvapo...kadangi jis skirtas problemiškai odai, taigi nėra kvapų, nėra dažų ir t.t Ir šiaip Eucerino produkcija labiau medicininė nei kosmetinė.... Be to, įtariu, kad keistoką šampūno kvapą sąlygoja ir tas šlapalas...