Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(xlr @ 2005 07 24, 13:57)
Nuo lupu berimo labai padeda tepaliukas ACYCLOSTAD. Tikrai padeda, man isgyde lupas per kelias dienas. O eucerin vazelinas cia nepades...

O kas čia per tepalas ir kiek kainuoja?
aš jau anra diena tepu eucerino vazeliną ir jau bėrimas beveik baigia praeiti thumbup.gif .
Atsakyti
Mane tai domina toks klausimas blink.gif :pvz
as turiu Eucerin'o kuno losjona 3% Urea parasyta,tai i sudeti ieina paraffinum liguidum ir glicerin'o.Tai poveikis kai pasitepi labai geras yra, bet po to ar nera taip kad blogiau nuo tokios sudeties? g.gif
Sprendziu pagal tai kad turejau Netrogena krema rankoms su glicerinu:kai pasitepi rankos silkines,o nesitepi tai tiesiog jauti,kad sudziuna ranku oda-atvirkstine produkto reakcija sad.gif
Tai ar nebus cia tas pats variantas? Kazkoks gydymas ziaurus iseitu g.gif
Atsakyti
Senokai naudoju Eucerin hidrolosjoną, tepalą su urea.Labai geros priemonės. Ir kaina palyginus su essex taip nesikandžioja thumbup.gif
Atsakyti
Eurovaistinėje mačiau, kad iki rugpjūčio kažkelintos tai dienos bus 30 proc. nuolaida prausimosi losjonui, prausimosi aliejui ir dar kažkam. Aš jau nusipirkai Losjoną prausimosi, bet reikia paskubėti ir dar nusipirkti prausimosi aliejų.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2005 08 09, 11:54)
Eurovaistinėje mačiau, kad iki rugpjūčio kažkelintos tai dienos bus 30 proc. nuolaida prausimosi losjonui, prausimosi aliejui ir dar kažkam. Aš jau nusipirkai Losjoną prausimosi, bet reikia paskubėti ir dar nusipirkti prausimosi aliejų.

o kas cia per prausimosi aliejus ? ax.gif ir kiek kainavo losjonas su nuolaida?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 08 09, 14:00)
o kas cia per prausimosi aliejus ? ax.gif ir kiek kainavo losjonas su nuolaida??  4u.gif

Prausimosi losjono normali kaina buvo berods 24 lt su centais, tai su nuolaida sumokėjau 16 lt su centais.
O prausimosi aliejus tai panašiai kaip ir losjonas, tik jis truputį riebesnis, nes jo sudėtyje yra kažkokio aliejaus. To prausimosi aliejaus kaina 29 lt su centais, tai su nuolaida kainuotų kokie 20 lt.
Aš tai juos perku vietoj muilo. Čia tas pats kas ir skystas muilas, tik aišku daug geresnis. Galima prausti ne tik rankas, bet ir visą kūna ar veidą. ax.gif
Atsakyti
Naudojau Eucerin pienelį kūnui su urea. Nepamainomas, kai išsausėja oda, bet... man apskui kūnas limpa g.gif O mano draugas sakė, kad jam kvapas kaip ... gumos blink.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Eucerin lupu piestuka, tikrai fainas, tik man patiktu, kad kvepetu....
Atsakyti
Gal kas bandet Eucerin veido pieneli ir tonika?
Atsakyti
as naudoju eucerin loziona. super! tinka ir patinka man smile.gif tongue.gif
Atsakyti
dabar naudoju eucerin sampuna, mama atidave nes jai siaubingai netiko unsure.gif tai man kazkoks neypatingas , isplauna plaukus ir tiek, be balzamo isukuot neimanoma
Atsakyti
Papirkau Eucerin su 5% Urea, tipo ir veidui (mažam indelį), bet man visai netinka:nesusigeria, mpkėjau 20lt. kam rūpi-parduočiau(tepiau tik kartą).
Atsakyti