Na ka, isigyjau Eucerin kremuka Q10 Activ. Nu zinokit pakol kas, tik pabandzius, tai galiu sakyt, kad tai turbut geriausias mano turetas kremas..
aisku, dar reikia panaudot, kad buciau tikra 100% bet jau jauciu pagal konsistencija ir odos bukle bei vaizda, tik uztepus.. kazkas nerealaus.. mano oda suuuuuuper sausa, dehidratuota trb.. tai yra tokiu visokiu smulkiu ne tai kad raukslyciu, bet sausiaodes mane supras turbut.. tai betepant ta krema oda tiesiog akyse ne tai kad lygeja, bet nzn kaip issireiskt
turbut cia del jo konsistencijos, nes ji tokia tikrai tirsta, toks kaip gerai issuktas sviestas gal.. beja, spalva jo irgi kaip sviesto, tokia gelsva.. kvapas laaaabai skanus.. vanile, kazkas saldaus ciuc ciut..
BEJA, skaiciau kazkokiam bloge, kad ji lygina net gi su garsiuoju ir brangiuoju La mer kremuku
nzn kiek cia tiesa, as jo nebandziau, bet.. kad buna pigiu analogu as tikiu.. kremo manau uzteks ilgam, nes taupiai naudojas.. po Lirene Aqua kremuko sitas kremas mano odai tiesiog atgaiva.. girdziu, kaip ji man sako ACIU
MAN labai patinka.. kad patiks ir jums, nesu garantuota 100%, bet jei yra galimybe-pabandykit.. man dar labai aktualu, kaip tepsis pudra ant jo, sita trb isbandysiu ateinanciom dienom.