Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(neraj @ 2011 11 11, 15:08)
o kokioj e-parduotuvej matete, gal galite linka imesti. Aciu

Stai cia maciau smile.gif
http://allegro.pl/li...p;change_view=1

Konkreciai mane domino kremukai su hialuronu, tai butent sie tikrai cia pigiau nei kad tarkim pas mus pirkti vaistinej su 30 proc. nuolaida smile.gif O del kitu reiketu konkreciai ziureti smile.gif Tiesiog pateikiau viena is variantu - gerai paieskojus manau galima uzsienyje tikrai pigiau rasti, nei kad mums LT vaistines parduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukasg: 11 lapkričio 2011 - 14:58
Mane domina kremukai su haliuronu. mamai dovanu kaledoms smile.gif tik lenkiskai nesuprantu ir nematau, kur kalba pakeisti (jeigu isvis galima). kokia mazdaug kaina gaunasi tiek dieninio tiek naktinio kremuko su siuntimu?
Atsakyti
QUOTE(giedru @ 2011 12 05, 22:46)
Mane domina kremukai su haliuronu. mamai dovanu kaledoms smile.gif tik lenkiskai nesuprantu ir nematau, kur kalba pakeisti (jeigu isvis galima). kokia mazdaug kaina gaunasi tiek dieninio tiek naktinio kremuko su siuntimu?

As kai ziurinejausi pries koki menesi, tai naktinis buvo 63 Lt (50 ml), o dieninis 78 Lt (50 ml) - cia jau su siuntimo islaidom ir mokesciu tarpininkei (as per tarpininke perku is sios parduotuves)
Atsakyti
Nuo kokio amžiaus galima pradėti naudoti Eucerin priemones nuo raukšlių? Man 35 metai.
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 12 12, 14:49)
Nuo kokio amžiaus galima pradėti naudoti Eucerin priemones nuo raukšlių? Man 35 metai.

Manau pats laikas pradėti.
Atsakyti
Turiu itin sausą bei jautrią odą (atopinis dermatitas). Prieš dvidešimt metų dermatologai išrašinėdavo įvairius tik vaistinėse maišomus tepalus, nuo kurių tepdavosi drabužiai, riebalais dvokdavo ir kitomis sudėtinėmis dalimis. Vieną kartą dermatologė pasiūlė išbandyti EUCERIN produkciją. Ir jau kokį 15 metų neradau geresnio atitikmens savo odai (bandžiau ir pigią, ir brangią produkciją, nesakau, kad tai buvo nekokybiška, tiesiog man netiko). Žinoma, per ilgą laiką produktų šioje linijoje padaugėjo, produkcija keitėsi, tobulėjo, jos kaina augo. Buvo net toks periodas, kai nutrūko sutartis su importuotojais ir ši produkcija buvo laikinai dingusi iš prekybos Lietuvoje. Pastaraisiais metais kas mėnesį pasitaiko nuolaida tam tikram produktui ar visai EUCERIN linijai įvairiose vaistinėse. Bet juk neprisipirksi visa ko metams trims į priekį. Tad pasitaiko tokių dienų, kai lankau vieną vaistinę po kitos idant nusipirkčiau gyvybiškai svarbios emulsijos ekonomine kaina (kartais net 10 ar 15 Lt pigiau nuo pradinės kainos). Todėl kviečiu visas operatyviai dalintis informacija apie galiojančias nuolaidas -- tam tikslui facebook'e sukūriau puslapį Negaliu be Eucerin ir tikiuosi, kad šios produkcijos naudotojų bendruomenė aktyviai padės dalintis informacija apie nuolaidas pigiau, greičiau, patogiau - vienoje vietoje. Kuriau šį puslapį iš vartotojiškų paskatų - tikiuosi augsime ir bendrausime.

Lauksime visų, kuriems EUCERIN palengvina gyvenimą ir yra tarsi antrasis vanduo kūnui wink.gif
Atsakyti
Beje, balandį visai EUCERIN linijai nuolaida Eurovaistinėse (30%)
Atsakyti
Laba,
Noriu paklausti kas naudojat stai tokius kremus:
Dieninis rauksles lyginantis kremas su hialuronu, Naktinis raukšles lyginantis kremas su hialuronu, Raukšles lyginantis paakių kremas su hialurono rūgštimi.

Ar yra poveikis ju? ar verta isigyti juos? ar rinktis kitos linijos tokius produktus?
Tiksliau tariant noriu suzinoti ar jie padeda smile.gif
Atsakyti
camelia vaistinėje on line eucerino produkcija labai neblogom kainom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 04 16, 10:26)
Laba,
Noriu paklausti kas naudojat stai tokius kremus:
Dieninis rauksles lyginantis kremas su hialuronu, Naktinis raukšles lyginantis kremas su hialuronu, Raukšles lyginantis paakių kremas su hialurono rūgštimi.

Ar yra poveikis ju? ar verta isigyti juos? ar rinktis kitos linijos tokius produktus?
Tiksliau tariant noriu suzinoti ar jie padeda  smile.gif

naudojau, kremai neblogi kaipo tokie, bet kad būčiau pamačius kokį tai vau, va matosi, kad paeda... tai taip nebuvo biggrin.gif nors aš raukšlių baisingų dar neturiu, bet stebuklo nesitikėčiau wink.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat Eucerin su Q10 kremuka sausai odai? ar gerai drekina?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 19, 16:53)
Gal kuri naudojat Eucerin su Q10 kremuka sausai odai? ar gerai drekina?

Čia mano žieminis kremas biggrin.gif Šią žiemą intensyviai naudojau dieninį su Q10, taip pat naktinį , tik gerokai rečiau, o dabar turiu naująjį su urėja ir hialiuronu sausai oda - visi jie man patinka, gerai drėkina, tik yra gana riebūs, tai pavasariui ir vasarai tikrai nesiūlyčiau schmoll.gif Pavyzdžiui, tas tūbelėje, skirtas sausai odai su urea yra daug lengvesnis.
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, todel prasau nepykti jei pasikartosiu, bet noriu paklausti : atsirado problema, pradejo berti veida, nors jau 33 metai man, nezinau nei nuo ko, bet noriu vel buti grazia oda smile.gif , gal yra koks kremas tikrai geras, kuris issprestu sia problema?
Atsakyti