QUOTE(Estela_ @ 2011 07 23, 22:09)
nemanau, kad galima tą žalią kremą palikti, na nekaip atrodys...., taip jis yra TIKRAI žalias
aš tai visada kažkokią pudrą naudoju, tai problemų nebuvo su kremo žalumu, bet kad veidą pabalina tai faktas
tai va, nežinau, kaip jūs paslėpsit tą žalumą, jei nieko netepsit ant viršaus....
kremas tikrai nebuvo riebus, dabar jau jo nebenaudoju, man buvo mažai drėkinimo.... o daug tikėjaus kaip už tokią kainą
siūlau pasiskaityti šitą temą, čia daugiau apie raustančią odą rastumėt
http://www.supermama...?...216491&st=0
---------------------
o iš man o patirties tai dėl jūsų parašiau atsiliepimą Iwostin temoje apie savo patirtį kad čia neteršt
paskaitykit, jei įdomu
http://www.supermama...;#entry48539470
Papildyta:
beje, supratau, kad pas jus nosytė tik kaprizinga tai aišku, jums gal nereikia tokios priežiūros kaip man, ir kremuko nepirkit jei tik nosytei,
pabandykit tą maskuoklį
žalumas yra, jis susigeria kažkiek, bet lieka žalias veidas
(gąsdindavau savo šeimyną pasitepus juo kasryt
Papildyta:
taip, daug ko naudojau ir naudoju
iš kaukių tai patinka Biodermos: Sensibio mask" ir "Hydrabio Mask"- drėkina nuramina odą
dar turiu tokius Decleor aliejukus, bet čia jau žiemai, o ir jūsų riebiai odai jie visai netiktų manau...
nesu natūralistė, bet dar man labai veidą nuramint padeda grietinės kaukės - iškart nuima karštį ir raudonumą
raudoniui maskuot turiu žalią pieštuką - tepu po pudra - bet čia jau labai spec atvejams, nes šiaip oda nėra raudona, tik linkus parausti
Labai gelbėdavo mane L'Oreal True Match minerals mineralinė pudra, gražiai maskuoja bet odai pradėjo nebepatikt "brūžinimas" šepetėliu- pastebėjau kad nenormailai rausta, suerzinta tampa
tai dabar TIK kremines pudras naudoju... ir drėkinančias
na va surašiau viską ką per gal 3metus esu atradus savo odai
-----------------------------
visai ne keista , juk žalia- neutralizuoja raudoną
-------------------------------
atsiprašau moderatorės už off topinimą, bet norisi žmogui padėt
aš tai visada kažkokią pudrą naudoju, tai problemų nebuvo su kremo žalumu, bet kad veidą pabalina tai faktas
tai va, nežinau, kaip jūs paslėpsit tą žalumą, jei nieko netepsit ant viršaus....
kremas tikrai nebuvo riebus, dabar jau jo nebenaudoju, man buvo mažai drėkinimo.... o daug tikėjaus kaip už tokią kainą
siūlau pasiskaityti šitą temą, čia daugiau apie raustančią odą rastumėt
http://www.supermama...?...216491&st=0
---------------------
o iš man o patirties tai dėl jūsų parašiau atsiliepimą Iwostin temoje apie savo patirtį kad čia neteršt
paskaitykit, jei įdomu
http://www.supermama...;#entry48539470
Papildyta:
beje, supratau, kad pas jus nosytė tik kaprizinga tai aišku, jums gal nereikia tokios priežiūros kaip man, ir kremuko nepirkit jei tik nosytei,
pabandykit tą maskuoklį
žalumas yra, jis susigeria kažkiek, bet lieka žalias veidas
(gąsdindavau savo šeimyną pasitepus juo kasryt
Papildyta:
taip, daug ko naudojau ir naudoju
iš kaukių tai patinka Biodermos: Sensibio mask" ir "Hydrabio Mask"- drėkina nuramina odą
dar turiu tokius Decleor aliejukus, bet čia jau žiemai, o ir jūsų riebiai odai jie visai netiktų manau...
nesu natūralistė, bet dar man labai veidą nuramint padeda grietinės kaukės - iškart nuima karštį ir raudonumą
raudoniui maskuot turiu žalią pieštuką - tepu po pudra - bet čia jau labai spec atvejams, nes šiaip oda nėra raudona, tik linkus parausti
Labai gelbėdavo mane L'Oreal True Match minerals mineralinė pudra, gražiai maskuoja bet odai pradėjo nebepatikt "brūžinimas" šepetėliu- pastebėjau kad nenormailai rausta, suerzinta tampa
tai dabar TIK kremines pudras naudoju... ir drėkinančias
na va surašiau viską ką per gal 3metus esu atradus savo odai
-----------------------------
visai ne keista , juk žalia- neutralizuoja raudoną
-------------------------------
atsiprašau moderatorės už off topinimą, bet norisi žmogui padėt
O jei plonai patepčiau tuo maskuotoju, kuris turbūt irgi yra žalias, kaip manai jis tiesiog nesusigertų ir viskas? Labai norėčiau tokios priemonės maskavimui, kad pasiteptum susigertų, nieko nesimatytų, kad yra ant paviršiaus ir viskas, kad tą raudonumą nuimtų ir tiek. Galbūt per daug noriu Reikės pabandyt panaudot biodermos kaukes, man ši linija labai tinka ir patinka, mano nosytei ji liux. O kaip dėl tu greitinės kaukių, tiesiog užsitepi ant veido grietinės ir viskas? O kaip su tom kreminėm pudrom? Niekad neteko naudoti išvis pudrų, nes veido oda pas mane graži. Tos kreminės pudros, kaip kremas? Susigeria jos ir tiek, galbūt net nematyti kad buvo maskuota, tiesiog lieka rudesnis atspalvis, gal ir tą mano raudonį paslėptų? Sorry, už tiek daug klausimų, tiesiog aš visiškai nenusimanau