Taip suvyliojo Eucerin® veido kremas AQUAPorin Active
Turetu super gerai drekinti, tik va niekaip negaliu issirinkti kuri pasiimti, yra :
Eucerin veido kremas AQUAPorin Active Light (normaliai odai)
Eucerin veido kremas AQUAPorin Active Rich (sausai ir jautriai odai)
Eucerin veido kremas AQUAPorin Active SPF 15 + UVA (normaliai odai)
Mano oda i sausuma, bet ta zonoj islenda riebaliukas, kaip manote kuris man labiausiai tiktu, na light nuo uva skiriasi tik saules apsauga.
EUCERIN kosmetikai NUOLAIDOS eurovaistineje su medaus kortle. Pamirsau tik siandien kortele, ryt begu pirkti eucerin
dievinu euderino dermo purifyer linija,kolkas naudoju tik prausikli ir kremuka,bet man vien kremukas sutvarke gerokai oda, tad dabar ir prausikli pirkau
dar linijoje yra tonikas ir sveitiklis, manau kad tikrai pirksiu
dar linijoje yra tonikas ir sveitiklis, manau kad tikrai pirksiu
QUOTE(Olivia. @ 2011 07 12, 10:38)
ką konkrečiai pirksi?
Nusipirkau jau EUCERIN dermo purifyer prausikli ir drekinamaji naujaji krema aqua porin light. Prausikli kazkada naudojau, tai tiko, manau ir vasarai labai puikus dalykelis (kai T zona labiau problematiska). Na o kremuko dar nebandziau, bet jau labai aprasymas suvyliojo ,bandysim .
Papildyta:
QUOTE(Erikute1 @ 2011 07 14, 09:42)
Mergaites, gal zinote, kas prekiauja, na platina pigiau Eucerin kosmetika?
Kiek zinau, niekas nebegauna ir nebeplatina, naudokis akcijomis eurovaistineje, bus visa men.
QUOTE(makeup @ 2011 07 15, 01:34)
Kiek zinau, niekas nebegauna ir nebeplatina, naudokis akcijomis eurovaistineje, bus visa men.
O kokia šiuo metu nuolaida Eurovaistinėse Eucerinui?
QUOTE(Karoja @ 2011 07 15, 19:32)
O kokia šiuo metu nuolaida Eurovaistinėse Eucerinui?
30-40 %, čia nuoroda
AQUAPorin Active Light (normaliai odai) visai patiko, nors tepiausi tik pora sykiu, bet malonus, greitai isigeria, primena emulsija.
Gal kas bandėte eucerino pieštuką nuo raudonio? Ar veikia? Ar jis veikia, kaip maskuojanti pudra? Ir isvis jei reikia maskuoti, tik dali veido odos, ar tikrai graziai paslepia, sulygina veido spalva ir pns? Labai idomu, noriu prikti, nes trokstu, kad padetu, patarkit, o gal siaip esat ka nors girdeje apie ji
QUOTE(Spirfė @ 2011 07 22, 23:22)
Gal kas bandėte eucerino pieštuką nuo raudonio? Ar veikia? Ar jis veikia, kaip maskuojanti pudra? Ir isvis jei reikia maskuoti, tik dali veido odos, ar tikrai graziai paslepia, sulygina veido spalva ir pns? Labai idomu, noriu prikti, nes trokstu, kad padetu, patarkit, o gal siaip esat ka nors girdeje apie ji
pieštuko neturėjau, bet turėjau Anti- Redness kremą- naudojau praeitą vasarą, šiaip tikrai maskuoja -laabai žalias
http://eucerin.lt/1081
bet sakyčiau mažokai drėkino jis man, toks sausokas ant veido jautėsi.. na mano oda sausa, tai manyčiau ji gal mišriai labiau tiktų.
Pieštuko nepirkau nes man skruostus reikėjo maskuot- gydyti,- turiu paraustančius bet nebaisiai , tačiau nuo šalčio karščio -reaguoja
tai manau kad pieštukas tik mažesniem plotam, bet pagal aprašymą manau kad čia tas pats kremas, tik mažesnėj pakuotėj, kam daug maskuot nereikia.... - net rašo taip:
"Pieštuko formos kremas su žaliaisiais raudonį maskuojančiais pigmentais"
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 23, 12:20)
pieštuko neturėjau, bet turėjau Anti- Redness kremą- naudojau praeitą vasarą, šiaip tikrai maskuoja -laabai žalias
bet sakyčiau mažokai drėkino jis man, toks sausokas ant veido jautėsi.. na mano oda sausa, tai manyčiau ji gal mišriai labiau tiktų.
Pieštuko nepirkau nes man skruostus reikėjo maskuot- gydyti,- turiu paraustančius bet nebaisiai , tačiau nuo šalčio karščio -reaguoja
tai manau kad pieštukas tik mažesniem plotam, bet pagal aprašymą manau kad čia tas pats kremas, tik mažesnėj pakuotėj, kam daug maskuot nereikia.... - net rašo taip:
Pagaliau radau bendramintę ir nors kiek su panašesnėmis problemomis Problema ta, kad ir reikėtų man nedidelį plotą maskuoti, tik nosytę, tai planuoju gal verta išbandyti, bet vis tiek norisi kažkokios garantijos ar išvis jis veikia Šiaip mano nosytė labai riebi ir aš naudoju kremukus riebiai odai, kad ji būtų sveika ir gražiai atrodytų, bet ji mėgsta nuo šalčio, karščio ar šiaip nuo kažkokių dirgiklių parausti, tai pagalvojau, kad visai gerai būtų iš ryto pasitepus kremą, kuris suteikia matinį efektą ir neleidžia, kad nosytė riebaluotųsi, užsitepti ir šiek tiek pamaskuoti, tą išlindusį raudonį. Na aš taip planuoju daryti, manau, kad gal visai neblogas variantas Tik nežinau galbūt tas pieštukas labai riebus ir pnš., tai po to man jis netiks ir nuo jo man viskas blizgės, tada man tas maskavimas visiškai nereikalingas. Nenoriu ir naudoti kažkokios pudros ar pnš., nes veidukas visas švarus, gražus, tik nosytė tokia, tai žinai nelabai kaip atrodys kai norėsiu tik nosį maskuoti todėl galvoju gal tokį neutralų variantą pabandyti, kad jis man nuramintų, kažkiek sumažintų raudonį. Tai pats kremukas, kur naudoji nėra riebus tiesa? Gal tada ir man neblogas variantas būtų Reiks pabandyti turbūt ir viskas, galbūt pataikysiu O gal šiaip esi naudojusi kažką nuo raudonio? Kokius maskuojančius kremukus, kaukes, pudrą ar šiaip natūralius produktus, ar kaukes, kad odą nuramintų, raudonį mažintų? Viskas domina...
Papildyta:
O tai tau tas kremukas kažkiek maskavo? Jis ne pudros spalvos, kad maskuotų, o žalias, labai keista
Papildyta:
Ir tas maskavimas normaliai atrodo, jis tiesiog susigeria į odą ir viskas, nesimato, kad kažkas patepta ar pnš.? Neblizga nuo juo oda?
QUOTE(Spirfė @ 2011 07 23, 22:30)
Nenoriu ir naudoti kažkokios pudros ar pnš., nes veidukas visas švarus, gražus, tik nosytė tokia, tai žinai nelabai kaip atrodys kai norėsiu tik nosį maskuoti todėl galvoju gal tokį neutralų variantą pabandyti, kad jis man nuramintų, kažkiek sumažintų raudonį. Tai pats kremukas, kur naudoji nėra riebus tiesa? Gal tada ir man neblogas variantas būtų Reiks pabandyti turbūt ir viskas, galbūt pataikysiu O gal šiaip esi naudojusi kažką nuo raudonio? Kokius maskuojančius kremukus, kaukes, pudrą ar šiaip natūralius produktus, ar kaukes, kad odą nuramintų, raudonį mažintų? Viskas domina...
Papildyta:
O tai tau tas kremukas kažkiek maskavo? Jis ne pudros spalvos, kad maskuotų, o žalias, labai keista
Papildyta:
nemanau, kad galima tą žalią kremą palikti, na nekaip atrodys...., taip jis yra TIKRAI žalias
aš tai visada kažkokią pudrą naudoju, tai problemų nebuvo su kremo žalumu, bet kad veidą pabalina tai faktas
tai va, nežinau, kaip jūs paslėpsit tą žalumą, jei nieko netepsit ant viršaus....
kremas tikrai nebuvo riebus, dabar jau jo nebenaudoju, man buvo mažai drėkinimo.... o daug tikėjaus kaip už tokią kainą
siūlau pasiskaityti šitą temą, čia daugiau apie raustančią odą rastumėt
http://www.supermama...?...216491&st=0
---------------------
o iš man o patirties tai dėl jūsų parašiau atsiliepimą Iwostin temoje apie savo patirtį kad čia neteršt
paskaitykit, jei įdomu
http://www.supermama...;#entry48539470
Papildyta:
beje, supratau, kad pas jus nosytė tik kaprizinga tai aišku, jums gal nereikia tokios priežiūros kaip man, ir kremuko nepirkit jei tik nosytei,
pabandykit tą maskuoklį
žalumas yra, jis susigeria kažkiek, bet lieka žalias veidas
(gąsdindavau savo šeimyną pasitepus juo kasryt )
Papildyta:
QUOTE(Spirfė @ 2011 07 23, 22:32)
O gal šiaip esi naudojusi kažką nuo raudonio? Kokius maskuojančius kremukus, kaukes, pudrą ar šiaip natūralius produktus, ar kaukes, kad odą nuramintų, raudonį mažintų? Viskas domina...
Papildyta:
Jis ne pudros spalvos, kad maskuotų, o žalias, labai keista
Papildyta:
Jis ne pudros spalvos, kad maskuotų, o žalias, labai keista
taip, daug ko naudojau ir naudoju
iš kaukių tai patinka Biodermos: Sensibio mask" ir "Hydrabio Mask"- drėkina nuramina odą
dar turiu tokius Decleor aliejukus, bet čia jau žiemai, o ir jūsų riebiai odai jie visai netiktų manau...
nesu natūralistė, bet dar man labai veidą nuramint padeda grietinės kaukės - iškart nuima karštį ir raudonumą
raudoniui maskuot turiu žalią pieštuką - tepu po pudra - bet čia jau labai spec atvejams, nes šiaip oda nėra raudona, tik linkus parausti
Labai gelbėdavo mane L'Oreal True Match minerals mineralinė pudra, gražiai maskuoja bet odai pradėjo nebepatikt "brūžinimas" šepetėliu- pastebėjau kad nenormailai rausta, suerzinta tampa
tai dabar TIK kremines pudras naudoju... ir drėkinančias
na va surašiau viską ką per gal 3metus esu atradus savo odai
-----------------------------
visai ne keista , juk žalia- neutralizuoja raudoną
-------------------------------
atsiprašau moderatorės už off topinimą, bet norisi žmogui padėt