Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

man ir reikia eucerin kremuko pigiau user posted image
Atsakyti
Gal kas ilgesni laika naudojat sios serijos priemones? ax.gif Idomu, koks poveikis.

user posted image
Atsakyti
sveikos, gal kuri galit pasakyti ar yra imanoma isigyti kuno losjono su atrodo 10 proc slapalo pigiau nei dabar eurovaistines akcija 34lt?

mastau ar verta cia daugiau uzsipirkti ar ne.
Atsakyti
gal kas bandet sita naujaja serija? 4u.gif
kazin kaip tie kremukai ir nuo kokio amziaus tinka?
user posted image
Atsakyti
merginos, gal pasidalintumet kontaktais kas platina sia kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 11 08, 09:38)
Gal kas ilgesni laika naudojat sios serijos priemones?  ax.gif  Idomu, koks poveikis.

user posted image

naudoju toniką, turbūt ketvirtas butelis jau... man labai patiko... po vaikų buvo aknė užpuolus, gal dėl hormonų disbalanco g.gif nežinau g.gif man padėjo... tikrai labai pagelbėjo smile.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 11 08, 11:15)
gal kas bandet sita naujaja serija? 4u.gif
kazin kaip tie kremukai ir nuo kokio amziaus tinka?
user posted image

bandžiau dieninį ir naktinį kremus... man modelliance gal labiau, bet ši linija taip pat thumbup.gif man jie truputį riebesni nei modelliance pasirodė, tai šaltąjam metų laikui pats tas smile.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 08, 13:50)
merginos, gal pasidalintumet kontaktais kas platina sia kosmetika?

žinok užsiraukė tas sandeliukas iš kurio čia visos platino pogrindyje... turėjau bent tris tiekėjas,- finale nei viena nebeplatina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 08 lapkričio 2010 - 14:09
QUOTE(žvarba @ 2010 11 08, 15:07)

žinok užsiraukė tas sandeliukas iš kurio čia visos platino pogrindyje... turėjau bent tris tiekėjas,- finale nei viena nebeplatina verysad.gif

O as tik dabar nusprendziau kai ka is Eucerin pabandyti doh.gif
Matyt teks naudotis Eurovaistines nuolaidomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 11 08, 15:07)
naudoju toniką, turbūt ketvirtas butelis jau... man labai patiko... po vaikų buvo aknė užpuolus, gal dėl hormonų disbalanco g.gif nežinau g.gif man padėjo... tikrai labai pagelbėjo smile.gif
bandžiau dieninį ir naktinį kremus... man modelliance gal labiau, bet ši linija taip pat thumbup.gif man jie truputį riebesni nei modelliance pasirodė, tai šaltąjam metų laikui pats tas smile.gif

o nuo kiek metu kazin galima ja naudot ? g.gif
as galvoju naktini pabandyt ir paakiam, o dienai lengvesnio noris man 4u.gif
nu dar ner pas mane tokiu giliu rauksliu, bet noris pastangrint odyte truputi, nu profilaktiskai galvoju sunaudot koki viena, kad uzbegt ivykiam uz akiu blush2.gif , nu man reiktu tokio nuo pirmuju rauksliu g.gif
o kaip tas kitas atrodo galit imest foto? 4u.gif
Papildyta:
as irgi prisiskaicau atsiliepimu tai noriu isbandyt ka nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 08, 14:22)
as galvoju naktini pabandyt ir paakiam, o dienai lengvesnio noris man  4u.gif
nu dar ner pas mane tokiu giliu rauksliu, bet noris pastangrint odyte truputi, nu profilaktiskai galvoju sunaudot koki viena, kad uzbegt ivykiam uz akiu  blush2.gif , nu man reiktu tokio nuo pirmuju rauksliu  g.gif

NEŽINAU NUO KIEK GALIMA.. MAN TUOJ 32 METUKAI SUKAKOS, TAI NESIBAIDAU AŠ.. GILIŲ RAUKŠLIŲ TFU TFU DAR NETURIU ax.gif biggrin.gif O VISUS EUCERIN PRODUKTUS SU ANOTACIJOMIS GALITE WWW.EUCERIN.LT PASIŽIŪRĖTI 4u.gif
Atsakyti
va radau kas platina http://public.fotki....ivea/page5.html

bet man atrodo eurovaistinej su 30 proc. nuolaida tas pats iseina
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2010 11 10, 10:05)
va radau kas platina http://public.fotki....ivea/page5.html

bet man atrodo eurovaistinej su 30 proc. nuolaida tas pats iseina

tikrai ne tas pats, vaistinėj kainos pagerintos doh.gif doh.gif bet pas ją jau išparduota veik viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 08, 14:22)
as galvoju naktini pabandyt ir paakiam, o dienai lengvesnio noris man  4u.gif
nu dar ner pas mane tokiu giliu rauksliu, bet noris pastangrint odyte truputi, nu profilaktiskai galvoju sunaudot koki viena, kad uzbegt ivykiam uz akiu  blush2.gif , nu man reiktu tokio nuo pirmuju rauksliu  g.gif
Papildyta:
as irgi prisiskaicau atsiliepimu tai noriu isbandyt ka nors  4u.gif

Man rodos teoriškai nuo kokių 40, bet iš tikro čia nėra kažkokia stipri kosmetika, tai ir aš tų amžiaus ribų nelabai laikausi , aš naudoju dieninį Q10 serijos kremą. Kadangi Eucerin apie amžių, kuriam skirti kremai, niekur konkrečiai nepasako, aš kai kuriuos jų kremus sulyginu su Niveos ir pagal tai orientuojuosi- vis dėlto tai giminingos kompanijos, abiejų gamintojas tas pats Beiersdorf, Nivea ddžiuojasi pirma išradusi odai giminingą junginį eucerin. Tai va, Nivea ant dėžučių aiškiai nurodo, kad Q 10 kremai skirti nuo 30- 35 metų, o kiti stipresni- maždaug dar plius penki metai , tai ir Eucerin manau panašiai, jie Q10 priskiria vienai kategorijai, o Anti- Age serija yra stipresnė, bet manau, kad jei yra poreikis, tikrai galima naudoti.
Atsakyti