Kadangi turiu probleminę odą, tad išbandžiau šios firmos liniją probleminei odai. Bet likau nusivylus - oda dar labiau sudirgo, išsausėjo, o toninis kremas išvis užsitepdavo kaip kaukė.
naudoju tonika ar losjona nepamenu odos bukle ir pats jausmas puikus. Dar turejau lupu balzama- labai tiko ir patiko visai seimai
Labai patiko aliejus rankoms plauti
Nepamenu ar čia rašiau ar ne na aš jau daug metų naudoju kremą jautriai odai. tai vienintelis kremas, nuo kurio mano oda nepleiskanoja.iki kol atradau tą kremą, turėjau daug problemų ir išbandžiau begalę kitų kremų. niekas nepadėjo. o dar ir nuo saulės kremą naudoju iš eucerin. irgi patenkinta
QUOTE(Mally @ 2005 04 14, 10:01)
Nepamenu ar čia rašiau ar ne na aš jau daug metų naudoju kremą jautriai odai. tai vienintelis kremas, nuo kurio mano oda nepleiskanoja.iki kol atradau tą kremą, turėjau daug problemų ir išbandžiau begalę kitų kremų. niekas nepadėjo. o dar ir nuo saulės kremą naudoju iš eucerin. irgi patenkinta
O gal pavadinimą gali pasakyti to kremo nuo saulės?
Eucerin veido kremas jautriai odai man pats paciausias
QUOTE(Lija22 @ 2005 04 14, 13:05)
Eucerin veido kremas jautriai odai man pats paciausias
O gal veido tonika ar kazka panasaus dar naudoji?
Vis svaarstau pirkti ar ne?
QUOTE(pupa@ @ 2005 04 14, 14:08)
Kolkas tik krema naudoju. Bet jau mastau ir tonika isbandyti
Man labai E. dušo žele-aliejukas patiko!
Mano oda tokia sausokoka, tai puikiai tikonei muilas, nei aliejukas. Tokia švelni, neutralaus kvapo, gerai putoja.
O nusiprausus pojūtis tai visai.....
Mano oda tokia sausokoka, tai puikiai tikonei muilas, nei aliejukas. Tokia švelni, neutralaus kvapo, gerai putoja.
O nusiprausus pojūtis tai visai.....
Mergaites, gal zinot ar yra pirkti naktinis veido kremas jautriai odai