Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 04, 13:47)
Mano skruostai normalus, kakta riebesne, nosis issausejus, lupas, bet tuo paciu metu riebi (zodziu - dehidratuota si zona)  doh.gif

Na labai panaši situacija man buvo prieš pusmetį gal g.gif Nusipirkau Florena kremą, sunaudojau gal trečdalį ir pastebėjau, kad tas pats kas pas jūs pradėjo darytis. Iškart jis keliavo į šiukšlių dėže, nusipirkau šį Eucerin ir po poros savaičių viskas susitvarkė thumbup.gif Bet bijau įkalbinėti, nes kas man tiko, nebūtinai jums tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 04, 20:15)
Na labai panaši situacija man buvo prieš pusmetį gal  g.gif Nusipirkau Florena kremą, sunaudojau gal trečdalį ir pastebėjau, kad tas pats kas pas jūs pradėjo darytis. Iškart jis keliavo į šiukšlių dėže, nusipirkau šį Eucerin ir po poros savaičių viskas susitvarkė  thumbup.gif Bet bijau įkalbinėti, nes kas man tiko, nebūtinai jums tiks  mirksiukas.gif

Aciu labai uz patarimus 4u.gif
Jauciu reiks bandyti. Dar nepirksiu, viska ramiai apgalvosiu biggrin.gif nes siaip jau rimta problema, pries tai nekreipiau baisiai i tai demesio, nes pasitepu kremu ir atrodo nieko, bet po prausimosi, nosis atrodo issausejus, lyg ir rauksleles kazkokios matos unsure.gif arba man jau vaidenas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš esu didžiulė Eucerin gerbėja, ypač losjonų su šlapalu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

sergant psoriaze butina gydytis is vidaus, valyti organizma bei atsirinkti maista. Tepliojant kremukus mes liga suvarom i vidu o tada jau galim laukti psoriazinio artrito.. Gydantis is vidaus, valantis toksinus kartais rezultatas nebutinai buna zaibiskas, tai gali buti letas bet veiksmingas gydymo budas. Reikia nuspresti, ko mes norim?! Ar pasiteplioti kremukais ir kelis menesius dziaugtis pagrazejusia oda, ar is tiesu su visom saknim israuti psoriaze ir visapusiskai pagerinti gyvenimo kokybe.

As gydziausi kinieciu liaudies medicina, geriau zoleliu vaistukus valancius toksinus, bei naudojau tailando zoleliu tepaliuka. Rezultatas labai geras, oda sveikut sveikutele. Aisku reikia nepamirsti ir toliau priziureti save, kartas nuo karto pageriu tuos pacius kinietiskus zirniukus, toksinai gi kaupiasi nuolat nuo nesveiko maisto, kremu nuo saules ir kitu veiksniu.

Taip pat reguliuoju maista, stengiuosi valgyti sveikus produktus be konservantu, bandau atsisakyt padazu, majonezo (nors labai sunku), nevalgau astriu produktu, geriu aliejus su omega 3, 6, 9 (organiskas soju aliejus), geriu maisto papildus stiprinancius imuniteta (tinka kordisepsas, spirulina, chlorela). Butinai reikia atsisakyt cukraus, ji galima pakeisti i medu, as vartoju arba medu, arba cane cukru. Cukraus atsisakymas bus labai naudingas visapusiskai - isliksim jaunesnes!! smile.gif

Del druskos, tai taip reikia atsisakyti paprastos druskos, keiciam i himalaju druska, maciau yra pirkti internete. Is himalaju druskos gausite naudingu medziagu kaip kalcis, gelezis, magnis..

Tad, merginos labiau priziurim save ir investuojam i savo sveikata bei grozi.
Kartais galim pastebeti, juk yra tokiu zmoniu, kurie daugiau pinigu isleidzia pvz. masinos prieziurai arba rubams, arba kitiems dalykams o sveikatai ju gaili. smile.gif

Del kinietisku ir tailando tepaliuko parasykite i kinparas@gmail.com atsiusiu daugiau info smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kudzius: 02 rugsėjo 2010 - 17:12
QUOTE(Sophi @ 2010 08 01, 21:18)
Ar yra dabar kur "Eucerin"o su nuolaidom?

Sveika, maciau Norfos vaistinese yra nuolaidos Eucerin produktams.
Atsakyti
man labai tiko eucerin veido prausiklis, oda gaivia padaro, sumazina jautruma ir raudoni, sakyciau kaip uz tokia kaina radau sau tinkama produkta bigsmile.gif
dar geras mano odai aquaporin kremas zadejau pirkt light bet gerai kad nepirkau nes dabar tas riebesnis tokiu laikotarpiu kaip tik (turiu su spf) ax.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kas naudojot/naudojat EUCERIN LipoBalance maitinantį kremuką? labai domina kaip poveikis, ar labai riebus, ar įmanoma naudot prieš makiažą? ieškau šaltajam laikotrpiui gero kremuko sausai odai g.gif
Taipogi domina Re-Balance kremukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 03 spalio 2010 - 15:14
as naudoju nerafinuota kokosu alieju, tai bent tikrai zinau, kad ten be jokiu parabenu ir kitu priedu. Sitas aliejus labai gerai veikia sergant egzema ar psoriaze, galima visa galva issitepti ir paskui isskalauti, labai geras efektas, jau po pirmo karto labai oda apramina, be to labai geras poveikis plaukams.
Atsakyti
merginos o kuris eucerin sampunas geresnis? bigsmile.gif atitaikiau sau kosmetika is eucerin veidui tai i nieka dabar nenoriu keist schmoll.gif thumbup.gif wub.gif tai galvoju ir sampuna gal reikia isbandyti tik nezinau kuri geriau prigriebt g.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kas naudojot/naudojat EUCERIN LipoBalance maitinantį kremuką? labai domina kaip poveikis, ar labai riebus, ar įmanoma naudot prieš makiažą? ieškau šaltajam laikotrpiui gero kremuko sausai odai 
Taipogi domina Re-Balance kremukas

as naudojau, bet man geresnis Hydro Balance (rich), tik kad jo mazai kur buna.

Lipobalance yra sunkesnis ir riebesnis ir pries makiaza reikia net pasausint veida kazkiek, o Hydro man asmeniskai super buvo.

GAL KAS ZINO KUR GAUTI EUCERIN PIGIAU?

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2010 10 21, 10:57)
as naudojau, bet man geresnis Hydro Balance (rich), tik kad jo mazai kur buna.

Lipobalance yra sunkesnis ir riebesnis ir pries makiaza reikia net pasausint veida kazkiek, o Hydro man asmeniskai super buvo.

GAL KAS ZINO KUR GAUTI EUCERIN PIGIAU?

ax.gif

o jūsų oda sausa ar riebi?
Atsakyti
sausa smile.gif
Atsakyti