Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 20, 21:01)
bet jis turbut riebesnis g.gif  jums neteko naudot?
noriu drekinancio, kad kakta neblizgetu ir su spf butu doh.gif

Su SPF riebesnis man - todėl ji naudosiu žiema (padėtas į sandėliuką), vasara man Light tinka thumbup.gif
Atsakyti
O kremas su 5proc. slapalu labai riebus? Mano oda (tiksliau nosis) serpetoja, tarsi sluoksniuojasi, lupas oda nors tuo paciu ir ten spuogeliu daugiausia, tai bijau kad neuzkimstu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Ar yra dabar kur "Eucerin"o su nuolaidom?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 01, 21:18)

visa liepa buvo eurovaistinej, vakar dar seimos vaistinej maciau kai kuriems eucerin produktams buvo nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 30, 23:28)
O kremas su 5proc. slapalu labai riebus? Mano oda (tiksliau nosis) serpetoja, tarsi sluoksniuojasi, lupas oda nors tuo paciu ir ten spuogeliu daugiausia, tai bijau kad neuzkimstu  doh.gif  verysad.gif

Anksčiau kelis kartus jį naudojau - man labai tiko ir padėjo, nes nuo nekokių kremų oda buvo pradėjusi luptis, šerpetoti. Kiek atsimenu nosis ypač doh.gif Aišku nesitikėjau efekto iš karto, bet dabar kai pamatau, kad odai nepatinka naudojamas kremas ir vėl reikia ją atstatyti, naudoju šį kremą. Įdėsiu gal foto nuorodą, kad nebūtų neaiškumų:
http://www.grietinel...5-proc.-slapalu
Atsakyti
Eucerin'ą naudojau gal kokius 4metus, tai vis tiek oda pašerpėtodavo ir nebūdavo pamaitinta. Ir atradau tokį gėrį, kaip Neutrogen. Nebrangus ir labai patinbka mano odai
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 01, 21:18)

yra ginatrineje vaistineje nuo 08-02 iki 08-31 d. jautriai ir spoguotai linijai 25 procentai, o eurovaistineje eucerin plauku prieziuros priemonems 15procentu ( aplamai visu firmu plauku prieziuros priemonems lygtais 15 procentu nuolaida) 4u.gif
Atsakyti
Naudoju šampūną su urea. Nesiskundžiu. O lūpų pieštukas nekoks. Džiovina, sausina. Lūpos šerpetoti pradėjo. Įtariu, žiemą toks visai negelbėtų. Kol kas padėjau į šalį. O nuolaidų palaukti tikrai verta. Susitaupo didelė pinigų suma. Va kai tik užtinku, tai ir imu iškart didesnį kiekį. Gaila, kad nuolaidos ne visai produkcijai būna, o tik tam tikroms prekėms. Sakyčiau, netgi toms, kurios ne tokios populiarios.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 02, 09:45)
Anksčiau kelis kartus jį naudojau - man labai tiko ir padėjo, nes nuo nekokių kremų oda buvo pradėjusi luptis, šerpetoti. Kiek atsimenu nosis ypač  doh.gif Aišku nesitikėjau efekto iš karto, bet dabar kai pamatau, kad odai nepatinka naudojamas kremas ir vėl reikia ją atstatyti, naudoju šį kremą. Įdėsiu gal foto nuorodą, kad nebūtų neaiškumų:
http://www.grietinel...5-proc.-slapalu

Man tas pats, bet tuo paciu oda ir riebaluojais. Ar nebus per riebu? Ar nekims poru, neatsiras spuogu? g.gif verysad.gif
Atsakyti
man patinka EUCERIN smile.gif pastoviai nenaudoju,bet laikas nuo laiko nusiperku ax.gif nuolaidu metu kaina ikandama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 03, 11:00)
Man tas pats, bet tuo paciu oda ir riebaluojais. Ar nebus per riebu? Ar nekims poru, neatsiras spuogu?  g.gif  verysad.gif

Man nėra per riebus schmoll.gif Žandukų ir kaktos oda yra normali, smakras ir nosytė linkusi sausėti. Šiaip dar nei nuo vieno kremo man spuogų nėra atsiradę, bet jeigu kremas netinka - ji išsausėja, lupasi doh.gif Vis bandau kitus kremus, bet vis grįžtų prie jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 04 rugpjūčio 2010 - 11:19
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 04, 12:19)
Man nėra per riebus  schmoll.gif Žandukų ir kaktos oda yra normali, smakras ir nosytė linkusi sausėti. Šiaip dar nei nuo vieno kremo man spuogų nėra atsiradę, bet jeigu kremas netinka - ji išsausėja, lupasi  doh.gif Vis bandau kitus kremus, bet vis grįžtų prie jo.

Mano skruostai normalus, kakta riebesne, nosis issausejus, lupas, bet tuo paciu metu riebi (zodziu - dehidratuota si zona) doh.gif
Atsakyti