Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(Camea @ 2010 05 08, 12:35)
tikrai labai gerai drekina, turejau kremuka Avene misriai odai, Rasos jautriai odai drekinanti, tai siek tiek truko drekinimo, o po Eucerin oda jauciasi puikiai  wub.gif
dabar kremines pudros nenaudoju, tik biria, tai viskas Ok su makiazu, bet galiu ryt pabandyti uztepti ant virsaus krempudra ir parasyti atsiliepimus  mirksiukas.gif

Tai fainai tada bigsmile.gif mano oda misri, o kaikurios vietos sausesnes, tai vis ieskau gerai drekinancio bet nesuriebinacio kremuko blush2.gif As retkarciais naudoju biria mineraline, idomu kaip ji laikytusi g.gif Nes blizgesys T zonoj greit islenda ax.gif Jei butu nesunku kai isbandysite su krempudra, parasykite atsiliepimus mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 09, 11:39)
Tai fainai tada  bigsmile.gif  mano oda misri, o kaikurios vietos sausesnes, tai vis ieskau gerai drekinancio bet nesuriebinacio kremuko  blush2.gif  As retkarciais naudoju biria mineraline, idomu kaip ji laikytusi  g.gif  Nes blizgesys T zonoj greit islenda  ax.gif  Jei butu nesunku kai isbandysite su krempudra, parasykite atsiliepimus  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

man visada skruostams truko drekinimo, o su Eucerin viskas Ok, nereikia su 2 kremais teptis thumbup.gif
vakar pabandziau su krempudra, tai man gerai tepasi mirksiukas.gif
o biria ir as naudoju del matiskumo, bet rudieni pirksiu kompaktine, man patogiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 09, 15:22)
man visada skruostams truko drekinimo, o su Eucerin viskas Ok, nereikia su 2 kremais teptis  thumbup.gif
vakar pabandziau su krempudra, tai man gerai tepasi  mirksiukas.gif
o biria ir as naudoju del matiskumo, bet rudieni pirksiu kompaktine, man patogiau  rolleyes.gif

Labai aciu uz info 4u.gif 4u.gif Ziuresiu, gal iseis kur meginuka gauti (kaip ir tureciau siaip gauti biggrin.gif ). Jauciu pirksiu, nes dabar kaip tik azko reikia 4u.gif
Atsakyti
Dedu riebu pliusa siam losjonui pries saule. Malonaus kvapo, neriebus, lengvai isigeriantis i oda thumbup.gif
user posted image

O va sis nepatiko. Net nesupratau jo paskirties, nei ramina, nei saldo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 05, 15:16)
Negaliu atsidziaugti sio kremuku  wub.gif

user posted image

labai gerai drekina, nors yra labai lengvas, pasitepus oda jauciasi gaivi  thumbup.gif
i dienos pabaiga islenda blizgesis T zonoje, bet cia jau tokia mano oda  ax.gif

Ar dabar irgi nusipirkau tokį - tik Rich su 12SPF, drėkina labai gerai, bet vasarai per sunkus man, paliksiu žiemai. Kol dar akcija bėgsiu pirkti šio į Eurovaistinę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 05, 16:16)
Negaliu atsidziaugti sio kremuku  wub.gif

user posted image

labai gerai drekina, nors yra labai lengvas, pasitepus oda jauciasi gaivi  thumbup.gif
i dienos pabaiga islenda blizgesis T zonoje, bet cia jau tokia mano oda  ax.gif

Bet jis be SPF... unsure.gif
Atsakyti
as ir turiu eucerin aquaporin veido kremuka su spf labai patinka bet jis siek tiek turi riebumo, sakykit gal tas aquaporin light ar moisturising lengvesnis, manau apsistosiu ties siuo kremuko, tik gal lengvesnes konsistencijos antra tubele pirksiu ax.gif
ir dar gal kas naudojate eucerin veido prausiklius ir tonikus, pasidalinkite atsiliepimais 4u.gif 4u.gif
(siuo metu kvarsinu sau galva ar sios serijos pirktis ar himalaya)
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 19, 22:14)
Bet jis be SPF... unsure.gif

Va šis su SPF:
http://www.eucerin.lt/1210
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 07 20, 13:06)

bet jis turbut riebesnis g.gif jums neteko naudot?
noriu drekinancio, kad kakta neblizgetu ir su spf butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 20, 21:01)
bet jis turbut riebesnis g.gif  jums neteko naudot?
noriu drekinancio, kad kakta neblizgetu ir su spf butu doh.gif

jau pries tai minejau, kad turiu ta su spf, ir taip jis ir yra riebesnis, todel sekanti karta pirksiu lengvesni light arba moisturising, 4u.gif
ateinu cia aptart naujo eucerin isigyto gaminio
http://www.eucerin.c...ion/33d6398c02/
va sio, tai jis tiko mano odai, nors svarsciau ar si ar is kitos prokucijos himalaya prausikli pirkt, vis tik susigundziau eurovaistineje eucerin prausiklio akcija. Sis prausiklis tinka jautriai odai, o kas svarbiausia kad mano oda linkus kartais rausti, tai jis man dabar tikras issigelbejimas bigsmile.gif
Atsakyti
Giriu eucerin, labai kokybiška kosmetika. Domina jautrios odos kremas ir valiklis, gal bus atsiliepimų?
http://www.eucerin.lt/1176
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 07 21, 15:03)
Giriu eucerin, labai kokybiška kosmetika. Domina jautrios odos kremas ir valiklis, gal bus atsiliepimų?
http://www.eucerin.lt/1176

Ne kremas, o pasaka. thumbup.gif Labai super duper tinka po veido valymo, ramina iš tiesų. Valiklį artimiausiu metu planuoju taipogi išbandyt.
Atsakyti