Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(Ai neskauda @ 2010 04 25, 18:13)
user posted image

Padariau išvadą, kad jis arba kemša poras, arba šiaip alergizuoja. Oda pastaruoju metu išsausėjusi, tai maniau šitas pagelbės. Dėl drėgmės lyg ir nieko, bet pradėjo bert. Buvau pamiršus ką tai reiškia. Savaitę nenaudoju ir matosi žymus pagerėjimas.
Daugiau nieko nebenoriu iš Eucerin.

O kremuką pirkai sausai odai, ar mišriai g.gif
Aš tokį turiu mišriai odai, tai kelis kartus tepiausi, kažin ar nepradės kimšti poras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 04 25, 22:37)
O kremuką pirkai sausai odai, ar mišriai g.gif
Aš tokį turiu mišriai odai, tai kelis kartus tepiausi, kažin ar nepradės kimšti poras unsure.gif

Mišriai ax.gif man mažai nuo ko nesikemša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 04 23, 19:26)
Keista g.gif o mano spuoguotai odai labai tiko, net spuogelius gydo atrodo, oda nuraminta be rausvų dėmių, naudoju savaitę laiko ir man  thumbup.gif

Kaip manote, merginos, ar galima pirkti eucerin iš platintojų internetu, man ten pasirodė kainos juokingai mažos, tai gal neoriginali kosmetika, ar tokios eucerin būna g.gif

QUOTE(Tuberosa @ 2010 04 24, 13:13)
Aš siunčiausi uždarytus  užklijuotus ir net nebuvo kalbos apie pabandymą , prieš siųsdamasi išsiaiškinau ir apie galiojimo laiką, aš ir sakau, kad pirkti tokiu būdu galima , bet reikia labai žiūrėti , nes tikrai gali išeiti, kad skūpas moka du kartus tongue.gif

Merginos, o is kur pitkote?Galite linka ideti? g.gif ax.gif
Nes as irgi is vienos pirkau, viskas gerai buvo tikrai, bet pas ja kol kas nera manes dominancio kremo, o man butent jo reikia ir dar jo ilgam neuztenka, greitai sunaudojau, tai vaistineje pirkti kas sav. uz 50lt, tikrai brangiai iseina verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, kas naudojat Hydro Protect mišriai odai, ar oda palieka matinė g.gif
Dabar naudoju hydro Balance mišriai, tai susigeria gerai, bet prieš saulutę blizgu unsure.gif
Atsakyti
Ziuriu daug kas giriate naujaji kremuka 4u.gif Kaip manot koki man geriau bandyti Light ar Rich. Light yra misriai odai, aisku bus lenvesnis, ne toks drekinantis. Bet man daznai buna kad nuo tu lengvu kremuku nesusidrekina gerai oda. Pati turiu misria, taciau dehidratuota oda. Daug drekinimo reikalauja oda aplink nosi biggrin.gif Bet bijau kad Rich poru nekimstu, nes oda taip linkusi i berimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 04 29, 23:31)
Ziuriu daug kas giriate naujaji kremuka  4u.gif  Kaip manot koki man geriau bandyti Light ar Rich. Light yra misriai odai, aisku bus lenvesnis, ne toks drekinantis. Bet man daznai buna kad nuo tu lengvu kremuku nesusidrekina gerai oda. Pati turiu misria, taciau dehidratuota oda. Daug drekinimo reikalauja oda aplink nosi  biggrin.gif  Bet bijau kad Rich poru nekimstu, nes oda taip linkusi i berimu  doh.gif

Nėra jis toks jau lengvas tas naujas kremukas, turiu su SPF, o kitas yra light be SPF, tai jo nesu naudojusi. mano oda mišri, tai man ilgokai kol susigeria, toks lipnumas jaučiasi, kai buvo išsausėjusi oda tai labai greitai atstatė ir visus paraudimus jau pirmą dieną nuėmė. Dabar naudoju mišriai odai hydro- balance, tai jis daug lengvesnis ir dabar man thumbup.gif
Tikrai nenaudok kremų skirtų sausai odai, jie turi medžiagų, kurios gali kimšti mišrią odą schmoll.gif rinkis skirtus tik mišriai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 04 29, 22:31)
Ziuriu daug kas giriate naujaji kremuka  4u.gif  Kaip manot koki man geriau bandyti Light ar Rich. Light yra misriai odai, aisku bus lenvesnis, ne toks drekinantis. Bet man daznai buna kad nuo tu lengvu kremuku nesusidrekina gerai oda. Pati turiu misria, taciau dehidratuota oda. Daug drekinimo reikalauja oda aplink nosi  biggrin.gif  Bet bijau kad Rich poru nekimstu, nes oda taip linkusi i berimu  doh.gif

Man atrodo,tokiu atveju teks tureti keleta kremu, skirtingoms veido zonoms,kol atstatysit dregmes balansa smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif Jo as irgi taip galvojau naudoti kelis kremukus, bet kad mano labiausiai issausejusi T zona, bet tuo paciu ir blizga biggrin.gif Nu vienu zodziu misri/dehidratuota. Jei naudociau T zonai labiau drekinanciu kremus tai jauciu ir kimstu plius biggrin.gif Vienu zodziu problemos su oda.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 04 30, 17:26)
Aciu uz komentarus  4u.gif  Jo as irgi taip galvojau naudoti kelis kremukus, bet kad mano labiausiai issausejusi T zona, bet tuo paciu ir blizga biggrin.gif Nu vienu zodziu misri/dehidratuota. Jei naudociau T zonai labiau drekinanciu kremus tai jauciu ir kimstu plius biggrin.gif Vienu zodziu problemos su oda..  doh.gif

aš turėjau tokų pat bėdų, dabar naudoju šį kremą, lengvas toks, puikiai drėkina:

http://www.eucerin.lt/1067

taip pat naudoju naujuosius prausiklį ir toniką spuoguotai odai (Dermopurifyer linijos), man patinka, kad net ir nepasitepus kremu, nesijaučia jokio tempimo, suausumo pojūčio ant veido, nors dauguma spuoguotai veido odai skirtų priemonių man sukeldavo būtent tokį efektą g.gif

dar labai noriu pagirti šią piremonę nuo saulės:

http://www.eucerin.lt/1187

esu alergiška saulei, tai su šiuo kremu net ir po Kroatijos saule ramiai vaikščiojau ir net sugebėjau per jį šiek tiek įdegti thumbup.gif

žodžiu, lenkiuosi Eucerin ax.gif
Atsakyti
Negaliu atsidziaugti sio kremuku wub.gif

user posted image

labai gerai drekina, nors yra labai lengvas, pasitepus oda jauciasi gaivi thumbup.gif
i dienos pabaiga islenda blizgesis T zonoje, bet cia jau tokia mano oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 05, 15:16)
Negaliu atsidziaugti sio kremuku  wub.gif

labai gerai drekina, nors yra labai lengvas, pasitepus oda jauciasi gaivi  thumbup.gif
i dienos pabaiga islenda blizgesis T zonoje, bet cia jau tokia mano oda  ax.gif

Tikrai gerai drekina? biggrin.gif Ar bandte tepti makiaza ant jo? Ar normaliai uzsitepa? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 gegužės 2010 - 16:54
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 07, 18:10)
Tikrai gerai drekina?  biggrin.gif  Ar bandte tepti makiaza ant jo? Ar normaliai uzsitepa?  4u.gif  blush2.gif

tikrai labai gerai drekina, turejau kremuka Avene misriai odai, Rasos jautriai odai drekinanti, tai siek tiek truko drekinimo, o po Eucerin oda jauciasi puikiai wub.gif
dabar kremines pudros nenaudoju, tik biria, tai viskas Ok su makiazu, bet galiu ryt pabandyti uztepti ant virsaus krempudra ir parasyti atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti