Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

nu va nusipirkau as nepabandzius sita krema, prisiklausiau cia pagyru. is pradziu galvojau nenusivilsiu, pasitepus visai gerai buvo - ir dregna, ir ne per riebu. taciau po to kazkaip viskas apsiverte, kokia diena vartojimo - iskilo pora spuogu ant smakro, o likusi oda kaip ir perstet pradejo. nesuprantu, ar cia su kremu susije, ar su pms, ar siaip su mano odos bukle (nes lupos irgi labai sauseja pastaruoju metu)... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 04 23, 13:26)
nu va nusipirkau as nepabandzius sita krema, prisiklausiau cia pagyru. is pradziu galvojau nenusivilsiu, pasitepus visai gerai buvo - ir dregna, ir ne per riebu. taciau po to kazkaip viskas apsiverte, kokia  diena vartojimo - iskilo pora spuogu ant smakro, o likusi oda kaip ir perstet pradejo. nesuprantu, ar cia su kremu susije, ar su pms, ar siaip su mano odos bukle (nes lupos irgi labai sauseja pastaruoju metu)... doh.gif

Keista g.gif o mano spuoguotai odai labai tiko, net spuogelius gydo atrodo, oda nuraminta be rausvų dėmių, naudoju savaitę laiko ir man thumbup.gif

Kaip manote, merginos, ar galima pirkti eucerin iš platintojų internetu, man ten pasirodė kainos juokingai mažos, tai gal neoriginali kosmetika, ar tokios eucerin būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 04 23, 19:26)
Keista g.gif o mano spuoguotai odai labai tiko, net spuogelius gydo atrodo, oda nuraminta be rausvų dėmių, naudoju savaitę laiko ir man  thumbup.gif

Kaip manote, merginos, ar galima pirkti eucerin iš platintojų internetu, man ten pasirodė kainos juokingai mažos, tai gal neoriginali kosmetika, ar tokios eucerin būna g.gif

pati porą kartų pirkau iš vienos merginos, tai viskas buvo labai gerai- ta prasme originali su geru galiojimo laiku ir labai greitai atsiuntė, man rodos, ją šioje temoje ir nusižiūrėjau , bet manau, kad apskritai gali būti visko, iš pirmo pasitaikiusio jokiu būdu nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 04 23, 23:14)
pati porą kartų pirkau iš vienos merginos, tai viskas buvo labai gerai- ta prasme originali su geru galiojimo laiku ir labai greitai atsiuntė,  man rodos, ją šioje temoje ir nusižiūrėjau , bet manau, kad apskritai gali būti visko, iš pirmo pasitaikiusio  jokiu būdu nepirkčiau  schmoll.gif

Na aš pabijojau pirkti, nors kaina mažesnė, bet per akciją eurovaistinėj keliais litais brangiau tik gaunas tai manau aišku iš kur patikimiau pirkt biggrin.gif O ten pas platintojas tai kiek buvę namuose, prasukinėti, pradarinėti gali būt, tai pabijojau doh.gif
Atsakyti
Apie koki pradarinejima jus snekate ? Kai visi veido kremai turi apsaugas ant pakuociu.
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 04 23, 23:56)
Apie koki pradarinejima jus snekate ? Kai visi veido kremai turi apsaugas ant pakuociu.

Na pvz kai man siūlė tai atsuka, parodo, dar konsistenciją leidžia patikrinti, šiek tiek jo išspaudžia ant delno, tai čia ne man vienai, kitiem klientam irgi, tai nelabai noris pasitikėt g.gif
Atsakyti
Aš siunčiausi uždarytus užklijuotus ir net nebuvo kalbos apie pabandymą , prieš siųsdamasi išsiaiškinau ir apie galiojimo laiką, aš ir sakau, kad pirkti tokiu būdu galima , bet reikia labai žiūrėti , nes tikrai gali išeiti, kad skūpas moka du kartus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 04 23, 20:26)

Na va, apsipirkau vaistinėje, kad netektų skūpam mokėti du kartus ohmy.gif dar savaitgalį su nuolaida.Tai dabar rami, kad gerą produktą turiu ax.gif
Pirkau balansuojamąjį toniką (gerai jaučiasi padrėkinimas) , hydro-balance fresh kremuką ( nuostabiai susigėrė ir padrėkino odelę thumbup.gif )ir kremuką nuo spuogų ( tepsiu nakčiai, gal poras kiek pravalys g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 04 24, 14:50)
Na va, apsipirkau vaistinėje, kad netektų skūpam mokėti du kartus ohmy.gif dar savaitgalį su nuolaida.Tai dabar rami, kad gerą produktą turiu ax.gif
Pirkau balansuojamąjį toniką (gerai jaučiasi padrėkinimas) , hydro-balance fresh kremuką ( nuostabiai susigėrė ir padrėkino odelę thumbup.gif )ir kremuką nuo spuogų ( tepsiu nakčiai, gal poras kiek pravalys g.gif ).

tai šaunu thumbup.gif O kokioj vaistinėj tos nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 04 24, 15:44)
tai šaunu  thumbup.gif O kokioj vaistinėj tos nuolaidos?

Eurovaistinėj savaitgalį nuolaidos visai kosmetikai 15% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 04 24, 16:44)
tai šaunu  thumbup.gif O kokioj vaistinėj tos nuolaidos?

Apsipirkau Eurovaistinėje smile.gif Bet Šeimos vaistinėse visą balandį - iki 30 proc. nuolaida mirksiukas.gif
Nakčiai tepiausi kiremuką nuo spuogų, tai širyt iškelti tie spuogeliai, kurie jau buvo ,,nuslopę", tai čia ta pieno rūgštis taip juos valo g.gif na seksiu toliau, ką ji jiems darys: valys ar naujus augins biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pulsatilla: 25 balandžio 2010 - 10:49
user posted image

Padariau išvadą, kad jis arba kemša poras, arba šiaip alergizuoja. Oda pastaruoju metu išsausėjusi, tai maniau šitas pagelbės. Dėl drėgmės lyg ir nieko, bet pradėjo bert. Buvau pamiršus ką tai reiškia. Savaitę nenaudoju ir matosi žymus pagerėjimas.
Daugiau nieko nebenoriu iš Eucerin.
Atsakyti