QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 06, 21:49)
Aš kiek dabar turiu ir esu bandžius ar šiuo metu testuoju tai visi Eucerin produktai buvo grynai mano produktai, tinka tobulai
Bėda ta, kad ne tik Eucerin tinka tobulai
Bet vis dėlto mano oda nekvaila, atsirenka toli gražu ne pačias pigiausias priemones, bet jau kai atsirenka tai nei pridėsi nei atimsi, dabar baisiausiai užsigeidė to kremo Aquaporin, nes net nuo spuogų padeda
Nors rašoma normaliai odai, bet idealiai tinka, džiaugiuos turėdama dar vieną naują mėginuką, kitų net nesinori naudot kremų dabar, tik šitą
Na kad visiškai įsitikinčiau ar tinka priemonės visos reikia išbandyt Dermopurifyer, parašiau į Eucerin atstovybę Lietuvoj, tai sakė dėl to, kad šios priemonės tokios populiarios, užsakė mėginukų, tai tikiuos greitai galima bus ir jas išbandyt, tikrai nesiruošiu pirkti nepabandžius
man irgi eucerin labai patinka... dermopurifyer linija labai tiko, ypač tonikas
tik kainos vaistinėse kanda
aš perku "iš šono", tai dar normaliai
QUOTE(Orestes @ 2010 04 07, 12:59)
Man taip pat Aquaporin - stebuklas odai
Visa ziema iki siol kankinausi su issausejusia oda, jokie kremai nepadedavo, nebent labai trumpam sumazindavo sausas demes, o Aquaporin per dvi dienas jas panaikino visiskai
Oda tokia sudrekinta, nuraminta jauciasi....
Vakar ziurejau Eurovaistinej, bais brangus jis
Klausiau gal akcija kada nusimato, tai sake jei bus tai dar negreitai. O meginukas jau i pabaiga
Merginos, jei uzmatysit siam kremukui kokia akcija, praneskit!
kad visos giriat, jaučiu reiks pabaigus savo Modeliance kremą, tą Aquaporin pabandyti