Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 07, 17:57)
Na taip, bet jis neturi iškristi, jis priklijuotas puslapyje, nuo pradžių versk, nu tikrai turi rast, jis nesimėto, priklijuotas, netikiu, kad nėra  doh.gif  biggrin.gif

Skirtingus buna keliu rusiu meginukus ideda.. pas mane irgi buvo Espumizan meginukas mazam Cosmopolitane smile.gif o ne Eucerin
Atsakyti
Radau ir as meginuka zurnale bigsmile.gif reiks isbandyt.. bet kaip suprantu cia ne sausai odai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 06, 21:49)
Aš kiek dabar turiu ir esu bandžius ar šiuo metu testuoju tai visi Eucerin produktai buvo grynai mano produktai, tinka tobulai  ax.gif  Bėda ta, kad ne tik Eucerin tinka tobulai  biggrin.gif  Bet vis dėlto mano oda nekvaila, atsirenka toli gražu ne pačias pigiausias priemones, bet jau kai atsirenka tai nei pridėsi nei atimsi, dabar baisiausiai užsigeidė to kremo Aquaporin, nes net nuo spuogų padeda biggrin.gif Nors rašoma normaliai odai, bet idealiai tinka, džiaugiuos turėdama dar vieną naują mėginuką, kitų net nesinori naudot kremų dabar, tik šitą  lotuliukas.gif  Na kad visiškai įsitikinčiau ar tinka priemonės visos reikia išbandyt Dermopurifyer, parašiau į Eucerin atstovybę Lietuvoj, tai sakė dėl to, kad šios priemonės tokios populiarios, užsakė mėginukų, tai tikiuos greitai galima bus ir jas išbandyt, tikrai nesiruošiu pirkti nepabandžius  ax.gif

man irgi eucerin labai patinka... dermopurifyer linija labai tiko, ypač tonikas thumbup.gif tik kainos vaistinėse kanda doh.gif aš perku "iš šono", tai dar normaliai tongue.gif

QUOTE(Orestes @ 2010 04 07, 12:59)
Man taip pat Aquaporin - stebuklas odai  thumbup.gif Visa ziema iki siol kankinausi su issausejusia oda, jokie kremai nepadedavo, nebent labai trumpam sumazindavo sausas demes, o Aquaporin per dvi dienas jas panaikino visiskai  bigsmile.gif Oda tokia sudrekinta, nuraminta jauciasi....  wub.gif Vakar ziurejau Eurovaistinej, bais brangus jis  verysad.gif Klausiau gal akcija kada nusimato, tai sake jei bus tai dar negreitai. O meginukas jau i pabaiga  verysad.gif Merginos, jei uzmatysit siam kremukui kokia akcija, praneskit!  4u.gif

kad visos giriat, jaučiu reiks pabaigus savo Modeliance kremą, tą Aquaporin pabandyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 08 balandžio 2010 - 13:26
QUOTE(amber123 @ 2010 04 08, 13:47)
Radau ir as meginuka zurnale  bigsmile.gif reiks isbandyt.. bet kaip suprantu cia ne sausai odai  verysad.gif

Ne, čia daugiau normaliai/mišriai ax.gif Sakiau, kad turėtum rast, nes aš jį irgi sunkiai radau, bet kai dažniausiai vos atsivertus žurnalą suieškau visus mėginukus tai normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 08, 22:45)
Ne, čia daugiau normaliai/mišriai  ax.gif  Sakiau, kad turėtum rast, nes aš jį irgi sunkiai radau, bet kai dažniausiai vos atsivertus žurnalą suieškau visus mėginukus tai normaliai biggrin.gif

Cia ne man sakei.. biggrin.gif 4u.gif as Panelei radau, 1psl is kart.. o mazam Cosmopolitane buvo granuliu meginukas tokiu, ne sitas ta prasme smile.gif kaitalioja jie.. bet jei normaliai odai, tai netinka man.. verysad.gif bet pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 04 08, 15:25)
man irgi eucerin labai patinka... dermopurifyer linija labai tiko, ypač tonikas thumbup.gif tik kainos vaistinėse kanda doh.gif aš perku "iš šono", tai dar normaliai tongue.gif
kad visos giriat, jaučiu reiks pabaigus savo Modeliance kremą, tą Aquaporin pabandyti g.gif

O kur tas "sonas" bigsmile.gif blush2.gif
Papildyta:
Pabaigiau naudot toki hydro balance. Patiko mano odai, pirksiu vel bigsmile.gif
user posted image
Dar baigiau paakiu krema hydro balace, bet man per lenvas, reikes pabandyti su Q10 g.gif
O ranku kremas isvis nepatiko schmoll.gif visai nedrekino ir nemaitino ranku, is Eurokos paprastuciai ir piguciai daug geresni pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 09 balandžio 2010 - 15:31
Na isbandziau ta nauja kremuka.. kaip greit gerias blink.gif sakes.. joks kremas taip greit nesusigere blink.gif 4u.gif o seip.. man ciut drekinimo truksta verysad.gif bet oda mano dehidratuota tai nieko nuostabaus..
Atsakyti
Gal naudojusios patars koki Eucerin kremuka pirkti? Mano oda sausoka, pastebejau, kad atsirado keletas rauksleliu doh.gif Ar pirkti krema nuo rauksliu su retinoliu, ar pakaks to su Q10, o gal pakaks jusu isgirtojo drekinancio kremuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 09, 16:49)
Na isbandziau ta nauja kremuka.. kaip greit gerias  blink.gif sakes.. joks kremas taip greit nesusigere blink.gif  4u.gif o seip.. man ciut drekinimo truksta verysad.gif bet oda mano dehidratuota tai nieko nuostabaus..

prasom nejuoktis ir nepykt, bet apie koki krema cia n postu kalbate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 04 10, 09:19)
prasom nejuoktis ir nepykt, bet apie koki krema cia n postu kalbate?  ax.gif

Nejuokiamės ir nepykstam, čia naujasis kremas Eucerin Aquaporin Active spf 15 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 04 09, 12:25)
Cia ne man sakei..  biggrin.gif  4u.gif as Panelei radau, 1psl is kart.. o mazam Cosmopolitane buvo granuliu meginukas tokiu, ne sitas ta prasme smile.gif kaitalioja jie.. bet jei normaliai odai, tai netinka man..  verysad.gif bet pabandysiu

Ne esmė biggrin.gif Aš tai ir Panelėj ir Cosmo thumbup.gif Vieną sunaudojau, maždaug savaitei tepant tik vakarais užteko, o antrą plėšiu kai pabaigsiu kokį, nes reikia ir dideles pakuotes turimas naudot biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 04 09, 16:49)
Na isbandziau ta nauja kremuka.. kaip greit gerias  blink.gif sakes.. joks kremas taip greit nesusigere blink.gif  4u.gif o seip.. man ciut drekinimo truksta verysad.gif bet oda mano dehidratuota tai nieko nuostabaus..

Jo, na bet man patinka, kad greitai gerias thumbup.gif Gaila, kad drėkinimo trūksta, bet gal vasarai neblogai būtų, juk su Spf vis dėlto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 10, 09:36)
Ne esmė biggrin.gif Aš tai ir Panelėj ir Cosmo  thumbup.gif  Vieną sunaudojau, maždaug savaitei tepant tik vakarais užteko, o antrą plėšiu kai pabaigsiu kokį, nes reikia ir dideles pakuotes turimas naudot biggrin.gif
Jo, na bet man patinka, kad greitai gerias  thumbup.gif  Gaila, kad drėkinimo trūksta, bet gal vasarai neblogai būtų, juk su Spf vis dėlto  ax.gif

unsure.gif oho.. net savaitei? blink.gif as puse meginuko beveik sutepiau is kart.. gal veidas mano lb didelis g.gif lotuliukas.gif
gerai, kad su spf.. thumbup.gif bet jauciu imsiu pigesni varijanta su spf Iwostin bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 10, 19:13)
unsure.gif oho.. net savaitei?  blink.gif as puse meginuko beveik sutepiau is kart.. gal veidas mano lb didelis g.gif  lotuliukas.gif
gerai, kad su spf..  thumbup.gif bet jauciu imsiu pigesni varijanta su spf Iwostin  bigsmile.gif

Jo, nes man labai mažai jo reikia, oda rieboka mirksiukas.gif Pilnai užteko, tik šiek tiek užtepiau, ir jau gerai, odytė rami wub.gif
Atsakyti