Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 06, 19:03)
Man tai jau po pirmo plovimo gerai panaikino, plaukų nesuvelia, nebent balzamo nedėčiau  biggrin.gif  Ilgai išlaiko nesiriebalavusius plaukus  ax.gif

Ech, laimingas žmogus ..aš kažkaip vis neatrandu tos stebuklingos priemonės kuri ir mano galvos odai puikiai tiktų ir plaukai normaliai atrodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2010 04 06, 19:19)
Ech, laimingas žmogus ..aš kažkaip vis neatrandu tos stebuklingos priemonės kuri ir mano galvos odai puikiai tiktų ir plaukai normaliai atrodytų  smile.gif

Aš tai dėl to žiauriai džiaugiuos, tikriausiai tikrai atradau savo priemonę, nebereikės kaitaliot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 06, 18:13)
Taip, apie tą su spf, ir dar šiandien gavau vieną mėginuką, prie "Panelės" buvo tai džiaugiuos, galėsiu dar ilgiau panaudot  thumbup.gif

O as specialiai nusipirkau siandien Cosmoolitana, ir to meginuko NEBUVO verysad.gif Buvo kazkoks kitas, alyvuoginio kremo doh.gif verysad.gif O taip norejau isbandyt...
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 06, 20:49)
O as specialiai nusipirkau siandien Cosmoolitana, ir to meginuko NEBUVO  verysad.gif  Buvo kazkoks kitas, alyvuoginio kremo  doh.gif  verysad.gif  O taip norejau isbandyt...

unsure.gif o as pirkau Cosmopolitan maziuka ir vis jokio nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 06, 20:49)
O as specialiai nusipirkau siandien Cosmoolitana, ir to meginuko NEBUVO  verysad.gif  Buvo kazkoks kitas, alyvuoginio kremo  doh.gif  verysad.gif  O taip norejau isbandyt...

Na pas mane buvo puslapyje, tam, kur apie Eucerin šį kremą parašyta, perverskit gerai mirksiukas.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 04 06, 21:35)
unsure.gif o as pirkau Cosmopolitan maziuka ir vis jokio nebuvo  unsure.gif

Ten niekada nebūna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 06, 16:17)
Dvi mano prekės, kurias perku visuomet, negaliu neturėti, ypač šampūno  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Minx @ 2010 04 06, 18:26)
O po kiek laiko pastebėjot kad išnaikino pleiskanas? Nes aš jį naudoju apie dvi savaites, tai pleiskanos kaip buvo taip ir yra  g.gif ...gal neniežti man nuo jo taip galvos kaip nuo kai kurių kitų šampūnų, bet jis man plaukus labai suvelia...aš juo nei nusivylus, nei patenkinta  unsure.gif  antrą kartą nepirksiu

jau po poros plovimu gerai matosi rezultatas smile.gif pirkau ne sau - vaikinui, bet jam akivaizdziai ir greitai padejo smile.gif pati taip pat isbandziau tai tikrai nevelia plauku, nors mano garbanoti ir linke veltis biggrin.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 06, 19:03)
Man tai jau po pirmo plovimo gerai panaikino, plaukų nesuvelia, nebent balzamo nedėčiau  biggrin.gif  Ilgai išlaiko nesiriebalavusius plaukus  ax.gif

taip. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 06, 22:43)
jau po poros plovimu gerai matosi rezultatas smile.gif pirkau ne sau - vaikinui, bet jam akivaizdziai ir greitai padejo smile.gif pati taip pat isbandziau tai tikrai nevelia plauku, nors mano garbanoti ir linke veltis biggrin.gif

Aš kiek dabar turiu ir esu bandžius ar šiuo metu testuoju tai visi Eucerin produktai buvo grynai mano produktai, tinka tobulai ax.gif Bėda ta, kad ne tik Eucerin tinka tobulai biggrin.gif Bet vis dėlto mano oda nekvaila, atsirenka toli gražu ne pačias pigiausias priemones, bet jau kai atsirenka tai nei pridėsi nei atimsi, dabar baisiausiai užsigeidė to kremo Aquaporin, nes net nuo spuogų padeda biggrin.gif Nors rašoma normaliai odai, bet idealiai tinka, džiaugiuos turėdama dar vieną naują mėginuką, kitų net nesinori naudot kremų dabar, tik šitą lotuliukas.gif Na kad visiškai įsitikinčiau ar tinka priemonės visos reikia išbandyt Dermopurifyer, parašiau į Eucerin atstovybę Lietuvoj, tai sakė dėl to, kad šios priemonės tokios populiarios, užsakė mėginukų, tai tikiuos greitai galima bus ir jas išbandyt, tikrai nesiruošiu pirkti nepabandžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 06, 22:35)
Na pas mane buvo puslapyje, tam, kur apie Eucerin šį kremą parašyta, perverskit gerai  mirksiukas.gif

Dabar zurnalas namie, bet tikiuosi kalba ejo apie balandzio men numeri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 06, 22:49)
Aš kiek dabar turiu ir esu bandžius ar šiuo metu testuoju tai visi Eucerin produktai buvo grynai mano produktai, tinka tobulai  ax.gif  Bėda ta, kad ne tik Eucerin tinka tobulai  biggrin.gif  Bet vis dėlto mano oda nekvaila, atsirenka toli gražu ne pačias pigiausias priemones, bet jau kai atsirenka tai nei pridėsi nei atimsi, dabar baisiausiai užsigeidė to kremo Aquaporin, nes net nuo spuogų padeda biggrin.gif Nors rašoma normaliai odai, bet idealiai tinka, džiaugiuos turėdama dar vieną naują mėginuką, kitų net nesinori naudot kremų dabar, tik šitą  lotuliukas.gif  Na kad visiškai įsitikinčiau ar tinka priemonės visos reikia išbandyt Dermopurifyer, parašiau į Eucerin atstovybę Lietuvoj, tai sakė dėl to, kad šios priemonės tokios populiarios, užsakė mėginukų, tai tikiuos greitai galima bus ir jas išbandyt, tikrai nesiruošiu pirkti nepabandžius  ax.gif

Man taip pat Aquaporin - stebuklas odai thumbup.gif Visa ziema iki siol kankinausi su issausejusia oda, jokie kremai nepadedavo, nebent labai trumpam sumazindavo sausas demes, o Aquaporin per dvi dienas jas panaikino visiskai bigsmile.gif Oda tokia sudrekinta, nuraminta jauciasi.... wub.gif Vakar ziurejau Eurovaistinej, bais brangus jis verysad.gif Klausiau gal akcija kada nusimato, tai sake jei bus tai dar negreitai. O meginukas jau i pabaiga verysad.gif Merginos, jei uzmatysit siam kremukui kokia akcija, praneskit! 4u.gif
Atsakyti
Dar pekraciau zurnala gryzus - tikrai nera meginuko. Matyt uz tai gavau Espumizan granuliu megini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 07, 08:45)
Dabar zurnalas namie, bet tikiuosi kalba ejo apie balandzio men numeri  biggrin.gif

Apie balandžio mėnesio 4u.gif

QUOTE(Orestes @ 2010 04 07, 13:59)
Man taip pat Aquaporin - stebuklas odai  thumbup.gif Visa ziema iki siol kankinausi su issausejusia oda, jokie kremai nepadedavo, nebent labai trumpam sumazindavo sausas demes, o Aquaporin per dvi dienas jas panaikino visiskai  bigsmile.gif Oda tokia sudrekinta, nuraminta jauciasi....  wub.gif Vakar ziurejau Eurovaistinej, bais brangus jis  verysad.gif Klausiau gal akcija kada nusimato, tai sake jei bus tai dar negreitai. O meginukas jau i pabaiga  verysad.gif Merginos, jei uzmatysit siam kremukui kokia akcija, praneskit!  4u.gif

drinks_cheers.gif Visi faktai ir man pasiteisino. Jau minėjau, kad visoms Eucerin prekėms balandžio mėnesį Šeimos vaistinėse iki 30 procentų nuolaidos mirksiukas.gif

QUOTE(Klajone @ 2010 04 07, 17:40)
Dar pekraciau zurnala gryzus - tikrai nera meginuko. Matyt uz tai gavau Espumizan granuliu megini  doh.gif

Na taip, bet jis neturi iškristi, jis priklijuotas puslapyje, nuo pradžių versk, nu tikrai turi rast, jis nesimėto, priklijuotas, netikiu, kad nėra doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tik siandien isbandziau eucerin moisturising cream meginuka, is kazkokio zurnalo, ir likau patenkinta, geriau net uz clinique.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishana: 08 balandžio 2010 - 10:38