Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 05, 14:14)
Kremuką bandau pora dienų jau, buvo mėginukas, vakarais tepu ir pasakyt galiu gerų atsiliepimų thumbup.gif
1. Labai skaniai kvepia, malonu naudot kai taip kvepia  wub.gif
2. Lengvutis, net mano mišriai/riebiai odai tiko
3. Greitai įsigeria, nepalieka jokio riebumo, palieka odą švelnią
4. Tikrai gerai drėkina, manau kada nors būtų labai verta jį nusipirkti  blush2.gif

As taip pat turiu megineli, tepliojuosi dabar siuo kremu ir ziuriu kokie bus rezultatai. Kol kas pritariu viskam, ka Kissable Lips parase 4u.gif O gal zinok kokia kaina sio kremuko? Mano oda misri, vietomis dabar pasausejusi. Kiek suprantu, jis tokiai odai turetu tikti, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 04 05, 18:35)
As taip pat turiu megineli, tepliojuosi dabar siuo kremu ir ziuriu kokie bus rezultatai. Kol kas pritariu viskam, ka Kissable Lips parase  4u.gif O gal zinok kokia kaina sio kremuko? Mano oda misri, vietomis dabar pasausejusi. Kiek suprantu, jis tokiai odai turetu tikti, ar ne?  ax.gif

Na parašyta kad normaliai odai, bet kaip jau sakiau pas mane mišriai/riebiai probleminei odai tiko, tai manau kaip ir visiem tipam, tik ne sausai, nebent vasarą sausai galėtų tikt smile.gif
Jo kaina bent jau Eucerin puslapy parašyta 52,99Lt doh.gif doh.gif Daugokai sakyčiau, nebent per akciją galima būtų pirkt ax.gif
Sakyčiau skalsus jisai, aš tą mėginuką jau 2 kartus tepiau, ir dar kokius 3 jaučiu galėsiu, o ten tik 1,5ml biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 05, 19:28)
Na parašyta kad normaliai odai, bet kaip jau sakiau pas mane mišriai/riebiai probleminei odai tiko, tai manau kaip ir visiem tipam, tik ne sausai, nebent vasarą sausai galėtų tikt smile.gif
Jo kaina bent jau Eucerin puslapy parašyta 52,99Lt  doh.gif  doh.gif  Daugokai sakyčiau, nebent per akciją galima būtų pirkt  ax.gif
Sakyčiau skalsus jisai, aš tą mėginuką jau 2 kartus tepiau, ir dar kokius 3 jaučiu galėsiu, o ten tik 1,5ml biggrin.gif

Oho, brangoka rolleyes.gif As kol kas tik pora kartu patepiau, bet jau pastebejau kad dingsta sausumas po truputi biggrin.gif
Atsakyti
meginuka ir as turiu, del to ir susigundziau

pasitepus sausumas tikrai dingo, bet man atrodo kad oda siek tiek riebi po jo paliko g.gif arba as jau ilga laika kai buvau su sausa oda, tai dabar keista kad jos netempia ir ji tokia minksta atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Galiu pagirt EUCERIN sampuna nuo pleiskanu - veiksmingas ir patinka, kad skaidrus ir bekvapis. Plauna gerai smile.gif
Papildyta:
siaip dauguma bandytu Eucerin priemoniu nenuvyle. Megstamiausias - pieshtukinis lupu balzamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2010 04 05, 23:26)
meginuka ir as turiu, del to ir susigundziau

pasitepus sausumas tikrai dingo, bet man atrodo kad oda siek tiek riebi po jo paliko  g.gif  arba as jau ilga laika kai buvau su sausa oda, tai dabar keista kad jos netempia ir ji tokia minksta atrodo biggrin.gif

Na kad visai neriebina, man su rieboka oda pats tas thumbup.gif

QUOTE(lisik @ 2010 04 06, 00:07)
Galiu pagirt EUCERIN sampuna nuo pleiskanu - veiksmingas ir patinka, kad skaidrus ir bekvapis. Plauna gerai smile.gif
Papildyta:
siaip dauguma bandytu Eucerin priemoniu nenuvyle. Megstamiausias - pieshtukinis lupu balzamas  wub.gif

Dvi mano prekės, kurias perku visuomet, negaliu neturėti, ypač šampūno ax.gif
Atsakyti
Kur jus gaunate Eucerin meginuku? Kaune Eurovaistinese - neturi.
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 06, 16:18)
Kur jus gaunate Eucerin meginuku? Kaune Eurovaistinese - neturi.

Prie šio mėnesio Cosmopolitan yra 4u.gif
Papildyta:
Tuo pačiu dar pridėsiu, kad Šeimos vaistinėse yra iki 30 proc nuolaidos Eucerin produkcijai smile.gif
Atsakyti
Ar kuri naudojate AQUAPorin Active SPF 15 + UVA? Kaip sis kremas, ar lengvos konsistencijos? Ar nelipnus, neblizga veidas? Ar tinkamas po krempudra?
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 05, 14:14)
Kremuką bandau pora dienų jau, buvo mėginukas, vakarais tepu ir pasakyt galiu gerų atsiliepimų thumbup.gif
1. Labai skaniai kvepia, malonu naudot kai taip kvepia  wub.gif
2. Lengvutis, net mano mišriai/riebiai odai tiko
3. Greitai įsigeria, nepalieka jokio riebumo, palieka odą švelnią
4. Tikrai gerai drėkina, manau kada nors būtų labai verta jį nusipirkti  blush2.gif

Ar cia kalbama apie kremuka butent su SPF 15?
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 06, 16:27)
Ar kuri naudojate AQUAPorin Active SPF 15 + UVA? Kaip sis kremas, ar lengvos konsistencijos? Ar nelipnus, neblizga veidas? Ar tinkamas po krempudra?
Papildyta:
Ar cia kalbama apie kremuka butent su SPF 15?

Taip, apie tą su spf, ir dar šiandien gavau vieną mėginuką, prie "Panelės" buvo tai džiaugiuos, galėsiu dar ilgiau panaudot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 06, 00:07)
Papildyta:
siaip dauguma bandytu Eucerin priemoniu nenuvyle. Megstamiausias - pieshtukinis lupu balzamas  wub.gif

O po kiek laiko pastebėjot kad išnaikino pleiskanas? Nes aš jį naudoju apie dvi savaites, tai pleiskanos kaip buvo taip ir yra g.gif ...gal neniežti man nuo jo taip galvos kaip nuo kai kurių kitų šampūnų, bet jis man plaukus labai suvelia...aš juo nei nusivylus, nei patenkinta unsure.gif antrą kartą nepirksiu
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2010 04 06, 18:26)
O po kiek laiko pastebėjot kad išnaikino pleiskanas? Nes aš jį naudoju apie dvi savaites, tai pleiskanos kaip buvo taip ir yra  g.gif ...gal neniežti man nuo jo taip galvos kaip nuo kai kurių kitų šampūnų, bet jis man plaukus labai suvelia...aš juo nei nusivylus, nei patenkinta  unsure.gif  antrą kartą nepirksiu

Man tai jau po pirmo plovimo gerai panaikino, plaukų nesuvelia, nebent balzamo nedėčiau biggrin.gif Ilgai išlaiko nesiriebalavusius plaukus ax.gif
Atsakyti