Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 03 14, 17:41)
Na kadangi Eucerin yra sausos ir jautrios prieziuros priemoniu gamintojas, tai nemaciau, jog jie turetu tonika ar prausikli skirta, tokiam odos tipui. Nebent pasitartumete vaistineje, gal kazka Jums rekomenduotu... Galite isbandyti Margarita veido tonika su medetkomis, arba alijosiumi. Pigus produktas, bet tikrai geras.

tikrai ne tiki sausos odos kremus gamina schmoll.gif yra kremų lengvų, lengvos konsistencijos, skirtų riebiai odai, yra linija problematiškai odai, tereikia tik paieškoti ir pasidomėti, manau tikrai galima surasti gerą kremą kiekvienam odos tipui
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 03 15, 09:12)
tikrai ne tiki sausos odos kremus gamina schmoll.gif yra kremų lengvų, lengvos konsistencijos, skirtų riebiai odai, yra linija problematiškai odai, tereikia tik paieškoti ir pasidomėti, manau tikrai galima surasti gerą kremą kiekvienam odos tipui

Ne apie krema kalba ejo... Pasiskaitykite ko buvo klausta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuris vazelinas geresnis?
http://public.fotki....r-lp-krema.html ar http://public.fotki....us-poveiki.html

Dideliu problemu su lupomis neturiu,tiesiog norisi intensyvaus drekinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 03 14, 13:55)
Sis kremas skirtas misriai odai : http://www.eucerin.lt/1080

ne i tema, bet pagal sudeti Rasos rozine linija jautraiai odai pasirode geresne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 14, 11:21)
Atsiprašau, jei toks klausimas jau buvo, bet kaip jums Dermopurifyer serija nuo spuogų? smile.gif

man tonikas labai patiko thumbup.gif jau trečią butelį baigiu sunaudot thumbup.gif po gimdymo buvo atsiradę spuogų, matyt hormonų disbalansas koks tai, man labai padėjo.. nebeturiu problemų visai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 15 kovo 2010 - 13:38
QUOTE(žvarba @ 2010 03 15, 14:37)
man tonikas labai patiko thumbup.gif jau trečią butelį baigiu sunaudot thumbup.gif po gimdymo buvo atsiradę spuogų, matyt hormonų disbalansas koks tai, man labai padėjo.. nebeturiu problemų visai mirksiukas.gif

tai vertas dėmesio daiktas reiškias, jau pradedu vis dairytis nemėgstu tokios situacijos, kai jau pabaigtas tonikas ir bėgte reikia ieškot naujo, geriau pradedu domėtis iš anksto biggrin.gif
Atsakyti
Zvarba, zinau, kad gamina tiek sausai, tiek riebiai/problematiskai/spuogotai, tiek jautriai odai priemones, bet mano oda tik ziema yra sausa, siltejant orams man reikia gaminiu skirtu misriai odai, todel ir klausiu ka galeciau pasirinkti, nes Eucerinas tokio veido tipo savo produkcijoje kaip ir neisskiria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 15, 15:27)
Zvarba, zinau, kad gamina tiek sausai, tiek riebiai/problematiskai/spuogotai, tiek jautriai odai priemones, bet mano oda tik ziema yra sausa, siltejant orams man reikia gaminiu skirtu misriai odai, todel ir klausiu ka galeciau pasirinkti, nes Eucerinas tokio veido tipo savo produkcijoje kaip ir neisskiria  mirksiukas.gif

aišku mirksiukas.gif Eucerin- Hydro protect; Hydro-balance Fresh; rašo normaliai ir mišriai veido odai mirksiukas.gif gal kurį iš jų pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri bandėt ką nors iš eurerin aquaporin active serijos? kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2010 04 05, 13:52)
gal kuri bandėt ką nors iš  eurerin aquaporin active serijos?  kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

Kremuką bandau pora dienų jau, buvo mėginukas, vakarais tepu ir pasakyt galiu gerų atsiliepimų thumbup.gif
1. Labai skaniai kvepia, malonu naudot kai taip kvepia wub.gif
2. Lengvutis, net mano mišriai/riebiai odai tiko
3. Greitai įsigeria, nepalieka jokio riebumo, palieka odą švelnią
4. Tikrai gerai drėkina, manau kada nors būtų labai verta jį nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
mano oda tokie misri, vietom sausa, vietom spuodeliu yra, tai net nezinau ar verta prikt ar ne unsure.gif ar geriau kazka pirkt is spuoguotai odai skirtos serijos
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2010 04 05, 14:38)
mano oda tokie misri,  vietom sausa, vietom spuodeliu yra, tai net nezinau ar verta prikt ar ne  unsure.gif  ar geriau kazka pirkt is spuoguotai odai skirtos serijos

Čia kaip tik tokiai normaliai/mišriai veido odai, naujų spuogelių tikrai neiškelia, toks paprastas kasdienis kremukas, man labai patiko blush2.gif Nuo spuogų nelabai padės, bet jų ir nepadaugės, ilgainiui manau ir sumažėtų ax.gif
Atsakyti