Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(Tuberosa @ 2010 03 01, 19:54)
Žinokit manau kad mažiausiai nuo 40, čia jau labai rimtas kremas, švelnesnis būtų su Q10 ,bet nuo kiek metų konkrečiai, tai irgi niekur nesu radusi , bet pvz. Nivea su Q10 rekomenduoja nuo 30-35, o kadangi abi firmos priklauso tam pačiam Beisdorf, tai gal ir Eucerin panašiai .

Tai man ir reikia nuo 40, nes noriu mamai. Ji rauksliu neturi, bet nori sustangrinti oda, manau sito paskirtis kaip ir atitinka, tik idomu butu isgirsti nuomones apie ji smile.gif
Atsakyti
Na stai pagaliau nusipirkau norima Eucerin jautrios odos prausiamaji alieju.Jau ir isbandziau,galiu pasakyt geras,man patiko,po nusiprausimo nebetaip tempia oda,tikiuosi,ir toliau taip bus,o ir kaina gera,dar ir 30%nuolaida pritaike smile.gif
Atsakyti
Naudoju Eucerin lupu balzama Acute lip balm. Tikrai veiksmingas suskirdusioms lupoms, labai gerai drekina, nuima serpetojimus. Man jame tik vienas dalykas nepatinka - kartokas skonis...
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 07, 18:21)
Naudoju Eucerin lupu balzama Acute lip balm. Tikrai veiksmingas suskirdusioms lupoms, labai gerai drekina, nuima serpetojimus. Man jame tik vienas dalykas nepatinka - kartokas skonis...

As irgi nusipirkau toki bigsmile.gif ,bet man noretusi riebesnio truputeli.Naudoju,tik kelios dienos,ziuresim ar patiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 07 kovo 2010 - 17:24
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 01, 14:13)
Noreciau atsiliepimu apie Stangrinamaji dienini krema veido kontūrui lyginti Modelliance
http://www.eucerin.lt/1091
Ir nuo kokio amziaus jis mazdaug tinka?
Dekui  smile.gif

man patiko thumbup.gif bandžiau serumą, ir drėkinamąjį kremą thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi siuo metu Eurovaistineje nuolaidos Eucerin kosmetikai, tai nusipirkau du kremus. Vienas intensyviai maitinamasis Lipo Balance, o kitas apsauginis drekinamasis Hydra Protect su SPF 25. Nakciai tepiau maitinamaji, dienai drekinamaji... kolkas esu patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o ka naudojate su misria veido oda, nes kiek matau butent tokiam odos tipui priemoniu isskirta nera? g.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jei toks klausimas jau buvo, bet kaip jums Dermopurifyer serija nuo spuogų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 14, 10:12)
Merginos, o ka naudojate su misria veido oda, nes kiek matau butent tokiam odos tipui priemoniu isskirta nera?  g.gif

Sis kremas skirtas misriai odai : http://www.eucerin.lt/1080
Pati toki turiu, tai sakiau vasara naudosiu, kai oda siek tiek riebesne bus...
Atsakyti
Prausiamasis aliejus labai išsausino mano mišrią odą. Po plovimo tiesiog tempdavo veidą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 03 14, 14:55)
Sis kremas skirtas misriai odai : http://www.eucerin.lt/1080
Pati toki turiu, tai sakiau vasara naudosiu, kai oda siek tiek riebesne bus...

Dekui drinks_cheers.gif
O gal prie to pacio uzrodytumete tonika ir prausikli misriai odai? Nu niekaip man nepavyksta rasti daugiau to uzraso, kad skirtas normaliai/misriai odai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 14, 15:53)
Dekui  drinks_cheers.gif
O gal prie to pacio uzrodytumete tonika ir prausikli misriai odai? Nu niekaip man nepavyksta rasti daugiau to uzraso, kad skirtas normaliai/misriai odai  doh.gif

Na kadangi Eucerin yra sausos ir jautrios prieziuros priemoniu gamintojas, tai nemaciau, jog jie turetu tonika ar prausikli skirta, tokiam odos tipui. Nebent pasitartumete vaistineje, gal kazka Jums rekomenduotu... Galite isbandyti Margarita veido tonika su medetkomis, arba alijosiumi. Pigus produktas, bet tikrai geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 14 kovo 2010 - 17:42