Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(maza_maza @ 2010 02 02, 10:44)
cia kazkur maciau, kad viena mergina pardavineja orginalia Eucerin kosmetika, bet pigiau.
gal kuri pirkot? kokie atsiliepimai?  ax.gif

Aš pirkau iš aukselis1988 jau ne vieną kartą4u.gif Tikrai kokybiška ir su geru galiojimu 4u.gif O kainos kai kurių produktų netgi dvigubai žemesnės nei vaistinėje smile.gif
Atsakyti
Laba vakara,
Jei neklystu,vaistinej maciau eucerino alieju prausimuisi(kunui),gal kas bandet g.gif ,nes labai issausejusi oda,noreciau pirkt,tik nezinau ar verta.Lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 02 21, 19:42)
Laba vakara,
Jei neklystu,vaistinej maciau eucerino alieju prausimuisi(kunui),gal kas bandet g.gif ,nes labai issausejusi oda,noreciau pirkt,tik nezinau ar verta.Lauksiu atsiliepimu 4u.gif

verta verta - pati naudoju, nes laabai sausa kuno oda mirksiukas.gif dar geras vitella, jei ka ax.gif
Atsakyti
as pas viena drauge duse maciau ta bonka,pas kita.tai ploviau rankas su juo,labai patiko.iskart tokios minkstos ir riebokos liko wub.gif o kiek Lietuvoj jis kainuoja?
Atsakyti
kokie butu apsiliepimai apie eucerin naktini krema raustanciai odai?
Atsakyti
parekomenduokit drekinamaji krema

reikalavimai: kad gerai isigertu ir netrukus pudra galima butu tept. zodziu, kad butu tinkamas kaip makiazo pagrindas ax.gif
Atsakyti
As naudoju sios firmos paakiam kremuka, tonika, pieneli ir prausikli smile.gif prausiklis Gentle wash truputi sausina, bet seip ziauriai svelnus, malonus ant odos.. paakiam geli-kremuka dar nedaug naudojau, tai nlb ka galiu pasakyt, o tonikas gerai sudrekina oda.. pienelis irgi gerai atlieka savo f-jas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2010 02 25, 12:43)
parekomenduokit drekinamaji krema

reikalavimai: kad gerai isigertu ir netrukus pudra galima butu tept. zodziu, kad butu tinkamas kaip makiazo pagrindas  ax.gif

Rekomenduočiau su 5 proc. urea, jis būna ne dėžutėje , o tokiame buteliuke- tūtelėje , naudojau kaip makiažo pagrindą, gerai drėkina, bet jis gal daugiau tinka sausai odai, nors šiap tikrai nėra riebus , pvz. mano oda sausa, tai naudojau vasarą. Beje, ir jo instrukcijoje rašo, kad labai tinkamas kaip makiažo pagrindas. tongue.gif
Atsakyti
Rekomenduočiau su 5 proc. urea, jis būna ne dėžutėje , o tokiame buteliuke- tūtelėje , naudojau kaip makiažo pagrindą, gerai drėkina, bet jis gal daugiau tinka sausai odai, nors šiap tikrai nėra riebus , pvz. mano oda sausa, tai naudojau vasarą. Beje, ir jo instrukcijoje rašo, kad labai tinkamas kaip makiažo pagrindas. 

o kiek ten gramu? yra 75 ir 50 ml. tai turbyt 75 ml? regeneruojantis sausos veido odos kremas su 5 proc slapalu.

bet man sudetis nepatinka jo, 2u numeriu parafinum liquidum..

o gal kas bande hydro balance?
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2010 02 26, 10:54)
o kiek ten gramu? yra 75 ir 50 ml. tai turbyt 75 ml? regeneruojantis sausos veido odos kremas su 5 proc slapalu.

bet man sudetis nepatinka jo, 2u numeriu parafinum liquidum..

o gal kas bande hydro balance?

Kur 50 ml., nes 75 ml. skirtas ne veidui, o kūnui bigsmile.gif . Šiaip aš viską išsiaiškinu jų vokiškame puslapyje Eucerin.de, jis man kažkos gersnis nei jų lietuviškas , bet čia jei vokiškai mokate.
Atsakyti
Noreciau atsiliepimu apie Stangrinamaji dienini krema veido kontūrui lyginti Modelliance
http://www.eucerin.lt/1091
Ir nuo kokio amziaus jis mazdaug tinka?
Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 01, 15:13)
Noreciau atsiliepimu apie Stangrinamaji dienini krema veido kontūrui lyginti Modelliance
http://www.eucerin.lt/1091
Ir nuo kokio amziaus jis mazdaug tinka?
Dekui  smile.gif

Žinokit manau kad mažiausiai nuo 40, čia jau labai rimtas kremas, švelnesnis būtų su Q10 ,bet nuo kiek metų konkrečiai, tai irgi niekur nesu radusi , bet pvz. Nivea su Q10 rekomenduoja nuo 30-35, o kadangi abi firmos priklauso tam pačiam Beisdorf, tai gal ir Eucerin panašiai .
Atsakyti