klausykit merginos, o gal kas nors bandė eucerin liniją nuo spuogų naująją, neseniai kur atsirado?
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 18, 20:35)
klausykit merginos, o gal kas nors bandė eucerin liniją nuo spuogų naująją, neseniai kur atsirado?
as turiu prausikli ir krema, kol kas galiu pagirti, labai patinka
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 12 26, 22:05)
as turiu prausikli ir krema, kol kas galiu pagirti, labai patinka
apmažina tų "gražuolių" kažkiek?
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 26, 21:19)
apmažina tų "gražuolių" kažkiek?
dar per mazai nudoju, kad pasakyt ar mazina, bet nauju nera
As naudiju Eucerin krema jautriai ir sausai odai, tai man tiko (kokius 2 metus). Susigundziau nusipirkti Eucerin valomasias serveteles (makiazui), tai kokia alergija pasigavau, tai vaje vaje.
Raudonos pleiskanotos demes, akiu vokai raudoni ir dar istino. Tai su tom servetelem viskas baigta, bet ziuriu, kad nelabai man ta alergija praeina (vaistus naudoju). Tai itaru, kad cia dar ir kremas bus kaltas. Tai dabar suku galva koki krema pirkti
Raudonos pleiskanotos demes, akiu vokai raudoni ir dar istino. Tai su tom servetelem viskas baigta, bet ziuriu, kad nelabai man ta alergija praeina (vaistus naudoju). Tai itaru, kad cia dar ir kremas bus kaltas. Tai dabar suku galva koki krema pirkti
Sveikutes
susigundziau ir as nuolaidomis eurovaistineje nusipirkau kremuka su 5 proc. slapalo, svelnu tonika ir svelnu prausikli (praeitame puslapiuke buvo nuotraukyte). oda mano yra misri, i dienos pabaiga riebaluojasi kakta, nosis inkstiruota, bet ijungus sildyma ir ypatingai kai buvo salciai (beje kurie vel arteja) ziauriai tempdavo oda, todel nusprendziau, kad ziemai man reikia kazko riebesnio. tepliojausi tik 1 karta, nakciai, visomis priemonemis. po pirmo pabandymo ispudziai labai teigiami. nors kremas riebus, isigeria letai, taciau is ryto odyte svelni svelni, atrodo kol kas nepabere, tonikas ir prausiklis irgi labai malonus. pakeiciau sebamed prausikli su alyvuogemis, kazkoks mano veidas nuo jo, bent jau man taip atrodo, pasidare nelygus ir paberdavo...
na tikekimes, kad mano nuomone apie eucerina nesuges
beje, mano mama su ziauriai alergiska oda, jau kokius 6 metu naudoja tik eucerin krema raudonu dangteliu, jokiu kitu kremu negali naudoti nes veida is karto ismeto raudonom demem...
susigundziau ir as nuolaidomis eurovaistineje nusipirkau kremuka su 5 proc. slapalo, svelnu tonika ir svelnu prausikli (praeitame puslapiuke buvo nuotraukyte). oda mano yra misri, i dienos pabaiga riebaluojasi kakta, nosis inkstiruota, bet ijungus sildyma ir ypatingai kai buvo salciai (beje kurie vel arteja) ziauriai tempdavo oda, todel nusprendziau, kad ziemai man reikia kazko riebesnio. tepliojausi tik 1 karta, nakciai, visomis priemonemis. po pirmo pabandymo ispudziai labai teigiami. nors kremas riebus, isigeria letai, taciau is ryto odyte svelni svelni, atrodo kol kas nepabere, tonikas ir prausiklis irgi labai malonus. pakeiciau sebamed prausikli su alyvuogemis, kazkoks mano veidas nuo jo, bent jau man taip atrodo, pasidare nelygus ir paberdavo...
na tikekimes, kad mano nuomone apie eucerina nesuges
beje, mano mama su ziauriai alergiska oda, jau kokius 6 metu naudoja tik eucerin krema raudonu dangteliu, jokiu kitu kremu negali naudoti nes veida is karto ismeto raudonom demem...
krema su 5proc šlapalo ir aš vakar nusipirkau, akcija su medaus kortele eurovaistinėj. gerai drėkina, bet oda kažkiek laiko blizga.įspūdžiai geri , tik kad ta blizganti oda..
as ji todel ir tepu nakciai gal kai oras atsals ir diena gerai bus kazin kaip ant jo pudra tepasi
QUOTE(Bastet @ 2009 12 29, 21:07)
as ji todel ir tepu nakciai gal kai oras atsals ir diena gerai bus kazin kaip ant jo pudra tepasi
gerai tepasi,oda atrodo skaistesne
mano irgi oda labiau švyti, bet tik kad išlieka toks blizgėjimas, bet drėkina tai super ir šiaip pasitvarkė ji kažkiek, geriau atrodo.
na man del pasitvarkymo dar manau anksti kalbeti bet kolkas nuo viso kompkelso - prausiklis, tonikas, kremukas - ispudziai teigiami. noretusi dar pabandyti akiu makijazo valikli, jei spesiu paimti su akcija
cia kazkur maciau, kad viena mergina pardavineja orginalia Eucerin kosmetika, bet pigiau.
gal kuri pirkot? kokie atsiliepimai?
gal kuri pirkot? kokie atsiliepimai?