Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

klausykit merginos, o gal kas nors bandė eucerin liniją nuo spuogų naująją, neseniai kur atsirado? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 18, 20:35)
klausykit merginos, o gal kas nors bandė eucerin liniją nuo spuogų naująją, neseniai kur atsirado? smile.gif

as turiu prausikli ir krema, kol kas galiu pagirti, labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 12 26, 22:05)
as turiu prausikli ir krema, kol kas galiu pagirti, labai patinka  mirksiukas.gif

apmažina tų "gražuolių" kažkiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 26, 21:19)
apmažina tų "gražuolių" kažkiek?  ax.gif

dar per mazai nudoju, kad pasakyt ar mazina, bet nauju nera bigsmile.gif
Atsakyti
As naudiju Eucerin krema jautriai ir sausai odai, tai man tiko (kokius 2 metus). Susigundziau nusipirkti Eucerin valomasias serveteles (makiazui), tai kokia alergija pasigavau, tai vaje vaje.

Raudonos pleiskanotos demes, akiu vokai raudoni ir dar istino. Tai su tom servetelem viskas baigta, bet ziuriu, kad nelabai man ta alergija praeina (vaistus naudoju). Tai itaru, kad cia dar ir kremas bus kaltas. Tai dabar suku galva koki krema pirkti g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
susigundziau ir as nuolaidomis eurovaistineje bigsmile.gif nusipirkau kremuka su 5 proc. slapalo, svelnu tonika ir svelnu prausikli (praeitame puslapiuke buvo nuotraukyte). oda mano yra misri, i dienos pabaiga riebaluojasi kakta, nosis inkstiruota, bet ijungus sildyma ir ypatingai kai buvo salciai (beje kurie vel arteja) ziauriai tempdavo oda, todel nusprendziau, kad ziemai man reikia kazko riebesnio. tepliojausi tik 1 karta, nakciai, visomis priemonemis. po pirmo pabandymo ispudziai labai teigiami. nors kremas riebus, isigeria letai, taciau is ryto odyte svelni svelni, atrodo kol kas nepabere, tonikas ir prausiklis irgi labai malonus. pakeiciau sebamed prausikli su alyvuogemis, kazkoks mano veidas nuo jo, bent jau man taip atrodo, pasidare nelygus ir paberdavo...
na tikekimes, kad mano nuomone apie eucerina nesuges biggrin.gif
beje, mano mama su ziauriai alergiska oda, jau kokius 6 metu naudoja tik eucerin krema raudonu dangteliu, jokiu kitu kremu negali naudoti nes veida is karto ismeto raudonom demem...
Atsakyti
krema su 5proc šlapalo ir aš vakar nusipirkau, akcija su medaus kortele eurovaistinėj. gerai drėkina, bet oda kažkiek laiko blizga.įspūdžiai geri smile.gif , tik kad ta blizganti oda.. doh.gif
Atsakyti
as ji todel ir tepu nakciai bigsmile.gif gal kai oras atsals ir diena gerai bus smile.gif kazin kaip ant jo pudra tepasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2009 12 29, 21:07)
as ji todel ir tepu nakciai  bigsmile.gif gal kai oras atsals ir diena gerai bus smile.gif kazin kaip ant jo pudra tepasi  g.gif

gerai tepasi,oda atrodo skaistesne 4u.gif
Atsakyti
mano irgi oda labiau švyti, bet tik kad išlieka toks blizgėjimas, bet drėkina tai super ir šiaip pasitvarkė ji kažkiek, geriau atrodo. smile.gif
Atsakyti
na man del pasitvarkymo dar manau anksti kalbeti rolleyes.gif bet kolkas nuo viso kompkelso - prausiklis, tonikas, kremukas - ispudziai teigiami. noretusi dar pabandyti akiu makijazo valikli, jei spesiu paimti su akcija smile.gif
Atsakyti
cia kazkur maciau, kad viena mergina pardavineja orginalia Eucerin kosmetika, bet pigiau.
gal kuri pirkot? kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti