Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

naudojau eucerino dieninį veido kremą hydro balance. taip sugadino odą, kad teko kreiptis į dermatologę. visą veidą nusėjo pūlingi spuogeliai. oda mano nei įpatingai jautri, nei probleminė. tačiau šio gamintojo priemonės man netinka visiškai. be to nepatiko tai, kad kremai labai riebūs, prastai geriasi.
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 10 01, 11:01)
Beje, šitas kremas negydo, jis tik maskuoja raudonį. Norėčiau atrasti kažką, kas tikrai stiprintų kraujagysles, stangrintų odą (o gal ir "storintų" biggrin.gif ) ir gydytų, kad nereiktų jokių maskavimų-kaukių  cool.gif

Iš ko sprendžiat, kad negydo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 01, 16:01)
O gal jis man pasleptu kazkiek demeles neryskias,likusias po spuogu? ax.gif  Tada kompaktine pudra po to kremo rolleyes.gif Tada apsieiciau be krempudros,kuria naudoju tom demelem pamaskuot...Ar galetu taip buti kazin?Nes kiek zinau,tai zali maskavimo pietukai buna,kad visus tuos defektus paslept...

Hm... g.gif Sunku pasakyti, bet abejoju. Pati nubėgau greit į vonią patepti jo šiek tiek ant dėmelės, tai nelabai ką ir užmaskavo, be to švelniai prabraukus, dėmelė vėl pasimatė mastau.gif Jau geriau tada manau būtų Eucerin maskuojamą pieštuką naudoti (nors tokio nebandžiau) - jo konsistencija kitokia, tai ir efektas manau pasijautų. Bet šiaip aš asmeniškai pieštuką rinkčiausi ne žalią, o paprastą maskuojantį, kūno spalvos - man jie atrodo geriausi. Na, žodžiu, kiekvienam skirtingai, galbūt kažkam labai geras tas kremas ar kita "žalia" kosmetika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 10 01, 20:39)
Iš ko sprendžiat, kad negydo?  g.gif

Na, nesu 100% tikra, bet nemanau, kad jis tikrai gydo (nors ir aprašyme rašo, kad 'sumažina išsiplėtusius kapiliarus'). Kaip ten bebūtų, jo pagrindinė paskirtis yra maskavimas, o ne gydymas. Aišku norėtųsi kad atsilieptų nors viena forumietė, kuri išsigydė ar bent jau apgydė savo raustančią veido odą su šiuo žaliu Eucerin kremu. Nors aš jį naudojau mažiau nei 4 savaites (apie kurias kalbama kremo aprašyme), bet netikiu nors tu ką. Be to, jei gerai pastebėjau, jo sudėtyje nėra rutino (vitamino PP), kuris yra bene svarbiausia medžiaga stiprinanti kraujagyslių sieneles, nei vitamino C, kuris irgi turi reikšmės (kiek man žinoma).
Atsakyti
user posted image
gal kas naudojat šį prausiklį ir galit pasidalinti savo atsiliepimais? 4u.gif
Atsakyti

i 
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 lapkričio 2009 - 20:51
Sveikos,gal galite patarti kokį man reikėtų įsigyti kremą,veido oda sausa ir pleiskanoja.
Atsakyti
Labai sausai odai, ypač atsišerpetojusiai yra kremas su 5proc. šlapalu. O jei tik taip oda yra išsausėjusi manau tiktu betkuris drekinamasis kremas LIPO-BALANCE, HYDRO-BALANCE, RE-BALANCE 4u.gif
Atsakyti
Apmirus temele 4u.gif noriu pasidalint savo ispudziais jei kam idomu 4u.gif isbandziau balansuojama tonika, tai malonus ant odos, gerai atgaivina, pienelio dar nespejau isbandyt.. prausiklis Gentle gel labai patiko thumbup.gif ziauriai svelniai plauna.. toks jausmas malonus wub.gif ir poto odyte svelni svelni.. wub.gif paakiu kremukas Hydro balance maloniai jaucias ant paakiu, bet kad labai nuima patinima ir t.t tai nepasakyciau.. 4u.gif gal poveikis veliau pasireiskia.. nzn unsure.gif o seip tai liuks priemones, man patinka 4u.gif
Atsakyti
O Apsauginis drėkinamasis kremas Hydro-Protect nera labai riebus, gerai isigeria? 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandete paakiu krema su hialurono rugstimi?
Atsakyti
Turiu losjona kunui su 3% slapalu,tai gerai drekina,tik kad velniskai neekonomiskas: sunkiai tepasi,slysta,todel sunaudoju kokius 2-3 k daugiau,nei betkokio kito losjono ar kremo.
Atsakyti