naudoju jau antra buteliuka aliejinio prausiklio, tikrai geras geresnio nesu radus dar. o kremas dieninis tai man nepatiko, per riebus. sampuna turejau, ypatingo ispudzio ir nepaliko
QUOTE(svaraine @ 2009 07 09, 11:20)
Gal kas naudojat Eucerin prausimosi žele su šlapalu 5 %? Kokie atsiliepimai? Norėčiau naudoti ją vietoj prausiamojo aliejaus, kurį dabar turiu, todėl domina ar gerai drėkina odą, ar pakankamai putoja?
Ech, pati išbandžiau, jau beveik pabaigiau visą buteliuką Nieko ypatingo, tikėjausi geresnio rezultato - maniau labiau drėkins mano sausą odą...
QUOTE(Relaxe @ 2009 09 14, 15:33)
Kam reikia eucerin priemoniu, rasykite i AZ arba relaxe.toma@gmail.com Viskas daug pigiau nei vaistinese netgi akciju metu!!!
Pirkau. Viskas labai super, kainos labai patrauklios, žaibiškas aptarnavimas
Kokie atsiliepimai apie šį kremą? Ar jis efektyvus?
http://www.eucerin.lt/1081
http://www.eucerin.lt/1081
QUOTE(Relaxe @ 2009 09 14, 15:33)
Kam reikia eucerin priemoniu, rasykite i AZ arba relaxe.toma@gmail.com Viskas daug pigiau nei vaistinese netgi akciju metu!!!
Tikrai viskas pigiau Man si produkcija geriausia, tad labai esu patenkinta kad galima isigyti pigiau
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2009 09 29, 19:42)
Tokiu problemu kaip veido raudonis neturiu, taciau drauge naudojo si krema ir liko patenkinta, o as is savo puses galiu pasakyti kad rezultatas buvo matomas Aisku visu odos tipai skirtingi
QUOTE(Elegant @ 2009 09 29, 18:42)
Man nepatiko. Likdavo žalias plotelis ten, kur tepiau (nors tepiau tikrai labai plonai). Būtinai ant viršaus reikėjo kažko maskuojančio žalią spalvą. Gerai nesusigėre. Taip ir stovi pradėtas. Naudoti nenoriu, o išmesti gaila.
QUOTE(jurgitaz @ 2009 09 30, 12:33)
Man nepatiko. Likdavo žalias plotelis ten, kur tepiau (nors tepiau tikrai labai plonai). Būtinai ant viršaus reikėjo kažko maskuojančio žalią spalvą. Gerai nesusigėre. Taip ir stovi pradėtas. Naudoti nenoriu, o išmesti gaila.
O ar riebus ar ne? Ar nekemsa poru jums?
QUOTE(diamondness @ 2009 09 30, 17:01)
O ar riebus ar ne? Ar nekemsa poru jums?
Atsakysiu aš Jis tikrai nėra riebus (sakyčiau man gal net sausino truputį) ir porų nekimšo. Bet apskritai jis man nepatiko, nes kaip ir kažkas minėjo - lieka žali ruoželiai, o jei ir nelieka, tai taaaip išbalina veidą, kad atrodau kaip popierinė. Automatiškai reikia teptis kažką ant viršaus, kad suteikti spalvą, bet tuomet šiek tiek Eucerin'as nusivalo, be to, gaunasi tokia teplionė, tiek visko daug, kad paskui bijok ir prisiliesti prie veido. Ir dar laiko kiek užima taip terliotis Kantrybės tam turėčiau tik ypatingom progom
Beje, šitas kremas negydo, jis tik maskuoja raudonį. Norėčiau atrasti kažką, kas tikrai stiprintų kraujagysles, stangrintų odą (o gal ir "storintų" ) ir gydytų, kad nereiktų jokių maskavimų-kaukių
as naudoju is Eucerin,jautrios odos prausiamaji osjona,irjautrios odos kuno losjona.
tikrai pirksiu kita kart.esu patenkinta,labai svelni pasidaro oda.
tikrai pirksiu kita kart.esu patenkinta,labai svelni pasidaro oda.
QUOTE(svaraine @ 2009 10 01, 12:01)
Atsakysiu aš Jis tikrai nėra riebus (sakyčiau man gal net sausino truputį) ir porų nekimšo. Bet apskritai jis man nepatiko, nes kaip ir kažkas minėjo - lieka žali ruoželiai, o jei ir nelieka, tai taaaip išbalina veidą, kad atrodau kaip popierinė. Automatiškai reikia teptis kažką ant viršaus, kad suteikti spalvą, bet tuomet šiek tiek Eucerin'as nusivalo, be to, gaunasi tokia teplionė, tiek visko daug, kad paskui bijok ir prisiliesti prie veido. Ir dar laiko kiek užima taip terliotis Kantrybės tam turėčiau tik ypatingom progom
Beje, šitas kremas negydo, jis tik maskuoja raudonį. Norėčiau atrasti kažką, kas tikrai stiprintų kraujagysles, stangrintų odą (o gal ir "storintų" ) ir gydytų, kad nereiktų jokių maskavimų-kaukių
O gal jis man pasleptu kazkiek demeles neryskias,likusias po spuogu? Tada kompaktine pudra po to kremo Tada apsieiciau be krempudros,kuria naudoju tom demelem pamaskuot...Ar galetu taip buti kazin?Nes kiek zinau,tai zali maskavimo pietukai buna,kad visus tuos defektus paslept...