Apie koki jus cia kalbat kremuka su raudonu dangteliu? Cia tas kremas jautriai kuno odai ph5 Creme 75ml? Ar yra dar jautriai odai su raudonu dangteliu ir veidui?
Gal kas naudojate Hydro-balance Rich kremuka, ar labai riebus?
QUOTE(AZURA @ 2009 04 13, 20:22)
Aš naudoju Hydro-balance sausai odai, bet ant jo užrašyta intensive, turbūt ne tas pats, bet vis tiek pasisakysiu. Iš pradžių man labai patiko, bet po ilgesnio naudojimo pastebėjau, kad ant veido palieka plėvę. Tikriausiai ji nelabai leidžia odai kvėpuoti, nes pradėjo berti kaktą(tarp akių), žandus ir nosį.
QUOTE(Honey @ 2009 04 15, 15:45)
Aš naudoju Hydro-balance sausai odai, bet ant jo užrašyta intensive, turbūt ne tas pats, bet vis tiek pasisakysiu. Iš pradžių man labai patiko, bet po ilgesnio naudojimo pastebėjau, kad ant veido palieka plėvę. Tikriausiai ji nelabai leidžia odai kvėpuoti, nes pradėjo berti kaktą(tarp akių), žandus ir nosį.
Gal tas pats. Internete uzrasyta Hydro-Balance Rich, bet pas mus nemaciau su uzrasu Rich, pas mus ant dezutes uzrasyta Hydro-Balance Intensiv. Sis kremukas jautriai, sausai odai, 24 val. drekinantis, jo kaina ~52lt, ar sita turi ?
Keista, kad pradejo berti, parasyta, kad neuzkemsa poru, jis be dazomuju ir kvapniuju medziagu, be parabenu...
tas su raudonu dangteliu kremukas tai gaivinantis toks. man patinka:)
QUOTE(<"PuMa"> @ 2009 02 13, 20:48)
Pritariu, kad šis lūpų pieštukas Nr.1
O šiaip, tai norėčiau išbandyti paakių kremą su Q10, įdomu ar veiksmingas
koki krema is eucerin veidui galit parekomenduoti, bet kad nebutu riebus, o isigertu giliai ir drekintu?
Papildyta:
As turiu krema veidui su raudonu dangteliu : seip labai tinka mano raustanciai odai, tik nepatinka, kad riebus
Papildyta:
As turiu krema veidui su raudonu dangteliu : seip labai tinka mano raustanciai odai, tik nepatinka, kad riebus
Ar yra išbandžiusių abu šiuos Eucerin kremus: sausai odai su 5% šlapalu ir jautriai odai su raudonu dangteliu?
Šiuo metu turiu su 5% šlapalu, bet man atsiranda spuogelių truputį nuo jo (aš bent jau taip manau), toks jausmas, kad odai neina kvėpuoti Ar buvo taip kam nors? Nors šiaip mano oda yra sausa (išskyrus T zoną ir smilkinius) ir šitas kremas tikrai malonus, odytė tampa minkšta, bet kad tie spuogai... Todėl norėčiau sužinoti ar tas kremas su raudonu dangteliu "leidžia odai kvėpuoti"? Ačiū.
Šiuo metu turiu su 5% šlapalu, bet man atsiranda spuogelių truputį nuo jo (aš bent jau taip manau), toks jausmas, kad odai neina kvėpuoti Ar buvo taip kam nors? Nors šiaip mano oda yra sausa (išskyrus T zoną ir smilkinius) ir šitas kremas tikrai malonus, odytė tampa minkšta, bet kad tie spuogai... Todėl norėčiau sužinoti ar tas kremas su raudonu dangteliu "leidžia odai kvėpuoti"? Ačiū.
QUOTE(svaraine @ 2009 05 11, 11:37)
Ar yra išbandžiusių abu šiuos Eucerin kremus: sausai odai su 5% šlapalu ir jautriai odai su raudonu dangteliu?
turejau su 5 % slapalu, tai man buvo labai geras ir kaip tik atrode toks gaivus veidas, kvepavo, jokiu spuogeliu ar kazko panasaus nepasitaike..
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 12, 20:14)
turejau su 5 % slapalu, tai man buvo labai geras ir kaip tik atrode toks gaivus veidas, kvepavo, jokiu spuogeliu ar kazko panasaus nepasitaike..
Na ir man norėtųsi jį toliau naudoti, todėl prieš tai dar pabandysiu kitus kremus ir žiūrėsiu kame problema Gal vis dėlto beria ne nuo jų...
Gal kas nors galėtų parekomenduot kremuką, jaunai, į sausėjimą linkusiai odai, kad padrėkintų, skaistintų, gražintų odelę, apsaugotų nuo spuogelių atsiradimo ir t.t.
QUOTE(Aštri @ 2009 05 14, 18:32)
Gal kas nors galėtų parekomenduot kremuką, jaunai, į sausėjimą linkusiai odai, kad padrėkintų, skaistintų, gražintų odelę, apsaugotų nuo spuogelių atsiradimo ir t.t.
sunku rekomenduoti, taciau man sitas funkcijas puikiai atlieka minetas eucerin su 5% slapalu
Merginos naudojancios Eucerin gaminius,siulau visus produktus labai geromis kainomis,kreipkites per AZ