O jums ta aliejine duso zele putoja normaliai, daug kas raso kad nepatiko, o del ko butent nepatiko? Eucerin su kortele nuolaida 30 proc. eirovaistinej
jei prausiantis kempine, tai sunkiai putoja, reikia daug pilti, bet jei tiesiai ant odos, tai tada normaliai issimuiluoja o eucerin ne visai produkcijai nuolaidos, tam kremukui, kur as norejau kaip tycia nebuvo nuolaidos
Sveikutės
Vakar aš irgi nusipirkau kelis Eucerin produktus:akių makiažo valiklis,pienelis makiažui nuvalyti,toniką ir dieninį kremą su ta rūgštimi berods su hialuronu.
Nu kadangi eurovaistinėje tokios nuolaidos tai sutaupiau beveik 60lt
Esu naudojus ir kitokį kremą bet kadangi jau man virš 30,tai pamaniau kad reik užkirsti kelią pirmom raukšlelėm.
Ką galiu pasakyti iš pirmo karto apie šį kremą ?tai labai patiko kad greit susigėrė į odą ir yra labai malonaus kvapo.Taigi žiūrėsim toliau kaip čia bus.
Papildyta:
Laba.
Kiek tas pigiai?ir kodėl?parašyk į A,Ž.
Vakar aš irgi nusipirkau kelis Eucerin produktus:akių makiažo valiklis,pienelis makiažui nuvalyti,toniką ir dieninį kremą su ta rūgštimi berods su hialuronu.
Nu kadangi eurovaistinėje tokios nuolaidos tai sutaupiau beveik 60lt
Esu naudojus ir kitokį kremą bet kadangi jau man virš 30,tai pamaniau kad reik užkirsti kelią pirmom raukšlelėm.
Ką galiu pasakyti iš pirmo karto apie šį kremą ?tai labai patiko kad greit susigėrė į odą ir yra labai malonaus kvapo.Taigi žiūrėsim toliau kaip čia bus.
Papildyta:
QUOTE(Donattass @ 2009 02 10, 18:11)
laba diena. jei kam reikia eucerin priemoniu turiu, pigiai.
Papildyta:
laba diena. jei kam reikia turiu eucerinn priemoniu
Papildyta:
laba diena. jei kam reikia turiu eucerinn priemoniu
Laba.
Kiek tas pigiai?ir kodėl?parašyk į A,Ž.
sveikos šią savaitę nusipirkau Eucerino kremą
...labai patiko...lengvai susigeria, drėkina, oda palieka tokia glotni, ir labai puikus makiažo pagrindas mokėjau apie 50lt
...labai patiko...lengvai susigeria, drėkina, oda palieka tokia glotni, ir labai puikus makiažo pagrindas mokėjau apie 50lt
Kaip pastebejau Eucerin priemones nepigios. Jei jus naudojat ja ar nepastebejot, kad oda pripranta prie jos ir i kitos kosmetikos pabandymus reaguoja nekaip? Pvz jei po kokios priemones nusipirkciau kitokios firmos.
Naudoju Eucerin lupu piestuka, siaip esu patenkinta
QUOTE(Baronienė @ 2009 03 19, 15:08)
Kaip pastebejau Eucerin priemones nepigios. Jei jus naudojat ja ar nepastebejot, kad oda pripranta prie jos ir i kitos kosmetikos pabandymus reaguoja nekaip? Pvz jei po kokios priemones nusipirkciau kitokios firmos.
Na taip tikrai nera
Gal esaste naudojusios eucerin rednes krema? ar jis nuima raudoni?
is eucerin priemoniu naudoju ir tikrai ateity dar ilgai naudosiu lupu vazelina, ziauriai geras, ilgai uztenka, ypac malonus
dar turiu plaukam sampuna nuo pleiskanu, nu tiesiog super!!!!! retai naudoju, jeigu koks nors sampunas netinka ir atsiranda pleiskanu, viena syki isiplovus su situo ilgam laikui ju nelieka po vieno sito sampuno panaudojimo galima ant plauku det ka nori, pleiskanu kelis menesius net nebuna, po to dar isiplaunu, nesiriebaluoja visiskai, zodziu, kokybe praspjauna kaina, ziauriai apsimoka naudot, nes jo mazai reikia
dar turiu plaukam sampuna nuo pleiskanu, nu tiesiog super!!!!! retai naudoju, jeigu koks nors sampunas netinka ir atsiranda pleiskanu, viena syki isiplovus su situo ilgam laikui ju nelieka po vieno sito sampuno panaudojimo galima ant plauku det ka nori, pleiskanu kelis menesius net nebuna, po to dar isiplaunu, nesiriebaluoja visiskai, zodziu, kokybe praspjauna kaina, ziauriai apsimoka naudot, nes jo mazai reikia
QUOTE(doruta @ 2009 03 21, 15:16)
Gal esaste naudojusios eucerin rednes krema? ar jis nuima raudoni?
Naudoju. Raudoni tikrai maskuoja bet man sausina oda.
gal tavo oda sausoka? siaip manau misriai turetu idealiai tikt , gal neissausintu, man tai nereikia, bet yra draugiu, kuriom reikia kovot su raudoniu
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 21, 17:28)
Naudoju. Raudoni tikrai maskuoja bet man sausina oda.
Dekui