Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(emmute @ 2008 07 22, 19:48)
user posted image

šiuo metu dienai naudoju šį kremą. pavasarį, šaltesniu oru blogai susigerdavo, likdavo žalsvi ruoželiai, kurį laiką naudojau ir su serumu. dabar gi viskas gerai thumbup.gif  geras kremas, susigeria gerai, aišku padauginus visas nenusigers ir matysis. visai nedaug jo reik tept,labai skalsus, drėkinimo užtenka, net gana greit išlenda blizgesys, maskuoja neblogai, į kokią parduotuvę galima ir be pudros nueit ax.gif
parduodu sita kremuka,mazai naudota jei kam reikia kreiptis i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 22 rugpjūčio 2008 - 21:33
Nusipirkau siandien Eucerin veido tonika. Bandysim biggrin.gif
Atsakyti
labai nusivyliau eucerin sampunu (sausiems plaukams, svelninantis, tikslaus pavadinimo neatsimenu)..... verysad.gif
specialiai pirkau, nes galvos oda kazkokia issausejus, pradejo lyg ir pleiskanos rinktis, tai nusprendziau, kad sitos firmos sampunas bus kaip tik, o rezultatas buvo atvirkscias...kadangi galva plaunu kiekviena diena, tai i vakara pradejau jausi niezejima (ko niekada gyvenime nebudavo), net toki nesmarku "deginima"...meciau i sali ta sampuna, dabar viskas lyg unsure.gif susitvarke... bet daugiau niekas nepriverstu dar karteli pirkt...jau geriau po 9 lt eilini maximini imti, bent kaina geresne.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2004 12 27, 12:52)
Turejau keleta Eucerin odos prieziuros priemoniu ir regis jos tikrai padejo man. smile.gif
Dabar noriu nusipirkti sampuna ir dienini ir/ar kremus veidui.
Gal kas naudojat sios firmos produktus, parasykit savo atsiliepimus smile.gif
aciu smile.gif

Isbandziau Eucerin krema-zele veido odai , nu labai patiko! Noriu isbandyti ir daugiau sios siulomos linijos produktu, taip artimiausiu metu ir padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju Eucerin lupu balzama, tonika, kuno krema ir veido krema 'ph5 creme'. Mano oda yra misri ir jautri, labai daug kremu prameciau del tokios kombinacijos. Vos tik koki pradedu naudoti ir atrodo, kad jau gerai, pradeda berti. Taip pat ir su situo, nors nebuvo parasyta, kad jis sausai odai. Laukiu toliau, bet turbut reikes pakeisti i sita, nes tik internete suzinojau apie ji, vaistineje nemaciau: http://www.eucerin.lt/1080
Visi kiti produktai puikiai tinka
Atsakyti
QUOTE(gintare555 @ 2008 08 27, 19:32)
labai nusivyliau eucerin sampunu (sausiems plaukams, svelninantis, tikslaus pavadinimo neatsimenu)..... verysad.gif
specialiai pirkau, nes galvos oda kazkokia issausejus, pradejo lyg ir pleiskanos rinktis, tai nusprendziau, kad sitos firmos sampunas bus kaip tik, o rezultatas buvo atvirkscias...kadangi galva plaunu kiekviena diena, tai i vakara pradejau jausi niezejima (ko niekada gyvenime nebudavo), net toki nesmarku "deginima"...meciau i sali ta sampuna, dabar viskas lyg  unsure.gif susitvarke... bet daugiau niekas nepriverstu dar karteli pirkt...jau geriau po 9 lt eilini maximini imti, bent kaina geresne..  cool.gif

O man kaip tik labai patinka Eucerin sampunai: nuo pleiskanu ir su slapalu. Mano galvos oda labai bjauri ir linkusi pleiskanotis, tai tik sie sampunai ir padeda.
Atsakyti
turejau eucerin kremuku dermatologe patare bet nezinau labai nuvyle labai veido kremukus sunaudojau rankoms smile.gif
Atsakyti
Patinka Eucerin sampunai, veido tonikas problematiskai odai ir lupu balzamas rolleyes.gif
Atsakyti
Naudoju tonika jautriai odai - thumbup.gif Kremas rankoms tikrai vertas demesio.
Atsakyti
Eucerin lupu balsamai tikrai vieni is geriausiu kokius man teko kada nors bandyt. 4u.gif Ypac dabar, ziema. smile.gif Dar naudoju prausiama ranku alieju. Jis irgi super. thumbup.gif Labai svelnina ir drekina ranku oda.
Atsakyti
Sveikutes, as pati tai nenaudoju, bet dukrytes jautri oda, tai daktare israse prausimosi losjona, labai puikiai jai tinka ir kvapas toks svelnus, zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kagnė @ 2009 01 07, 17:13)
Sveikutes, as pati tai nenaudoju, bet dukrytes jautri oda, tai daktare israse prausimosi losjona, labai puikiai jai tinka ir kvapas toks svelnus, zodziu thumbup.gif

man ir patinka, kad sios kosmetikos gaminiai nera erzinancio kvapo thumbup.gif
Atsakyti