Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 06 08, 18:31)
Na aš turiu jautrią odą. Ir tiesą sakant, šis prausiklis vienas iš geriausių turėtų smile.gif Oda nesudirgusi būdavo nusiprausus cool.gif

na gaila kad maniskei jis netiko g.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas galetu parekomenduoti ka nors is sios firmos riebiai i spuogus linkusiai odai su inkstirais? aciu labai is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkristuxe @ 2008 07 20, 10:39)
sveikos, gal kas galetu parekomenduoti ka nors is sios firmos riebiai i spuogus linkusiai odai su inkstirais? aciu labai is anksto 4u.gif

dabar kaip tik neseniai nusipirkau eucerin prausimosi želė. šiaip gal ir nebloga, tik labai jau išsausina. manau sebamed putos geriau.
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2008 07 20, 17:58)
dabar kaip tik neseniai nusipirkau eucerin prausimosi želė. šiaip gal ir nebloga, tik labai jau išsausina. manau sebamed putos geriau.

o kokia tavo oda? riebi? kaip tikslai vadinasi? kiek mokejai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkristuxe @ 2008 07 21, 09:13)
o kokia tavo oda? riebi? kaip tikslai vadinasi? kiek mokejai?  4u.gif

n a riebokoka ir blizga. m.... tingiu bėgti iki vonios, bet bus tik vienas, kad prausimosi želė. o mokėjau... velnias žino. gal apie trisdešim
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2008 07 21, 14:03)
n a riebokoka ir blizga. m.... tingiu bėgti iki vonios, bet bus tik vienas, kad prausimosi želė. o mokėjau... velnias žino. gal apie trisdešim

Jei apie ta pati dalyka galvoju, pas mane ant pakuotes parasyta prausimosi emulsija, bet manau cia tas pats, nes ji zele pavidalo, tai ji yra dvieju rusiu, jautriai veido odai svelni ir kita, riebiai ar spuoguotai, nezinau tiksliai, nes naudoju jautriai ir esu labai patenkinta. Tos zele riebiai odai pakuote yra zalsva, ar bent jau detaliu tokiu yra, o jautriai - balta su trupuciu melsvos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2008 07 21, 14:03)

na tai kremuka pasitepk ir manau viskas bu ok mirksiukas.gif nes ir man visada issauseja po veido plovimo,tai pora potepiu kremo viska sutvarko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2008 07 22, 16:26)
Jei apie ta pati dalyka galvoju...

gali būti. tikslus pavadinimas Reinigungsgel wink.gif

QUOTE(kkkristuxe @ 2008 07 22, 16:43)
na tai kremuka pasitepk ir manau viskas bu ok mirksiukas.gif  nes ir man visada issauseja po veido plovimo,tai pora potepiu kremo viska sutvarko 4u.gif

šiaip negerai kaip odą labai išsausina, ji tada dar labiau spuoguojasi. o kremuką tai būtinai po valymo mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

šiuo metu dienai naudoju šį kremą. pavasarį, šaltesniu oru blogai susigerdavo, likdavo žalsvi ruoželiai, kurį laiką naudojau ir su serumu. dabar gi viskas gerai thumbup.gif geras kremas, susigeria gerai, aišku padauginus visas nenusigers ir matysis. visai nedaug jo reik tept,labai skalsus, drėkinimo užtenka, net gana greit išlenda blizgesys, maskuoja neblogai, į kokią parduotuvę galima ir be pudros nueit ax.gif
Atsakyti
na ir nusipirkau as ta Eucerin prausimosi zele riebiai, i spuogus linkusiai odai, tai kolkas, po vieno naudojimo thumbup.gif
Atsakyti
Turėjau nsupirkusi Eucerin kremą, tai jis man idealiai tiko thumbup.gif Nepamenu tikslaus pavadinimo, bet kažkur 25 lt kainavo blush2.gif
Atsakyti
Aš naudoju Eucerin pH5 krema ir Eucerin gently cleansing gel (jautrios veido odos švelni prausiamoji emulsija) , mano oda sausa ir jautri , esu patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ir labai dekinga konsultantei kuri mane ikalbejo pirkti sita krema, pamaciusi mano oda sake šita ir tik šita kremą pirkti, nors buvau pratusi prie labai riebių tokių sviestinių. Prie šito kremo oda priprato per kelias dienas, pirmas pora dienu truputį perstėjo oda, bet vėliau thumbup.gif .
Atsakyti