Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

Nežinau, ar galima dėti čia skelbimo pobūdžio postą, bet visgi tema apie Eucerin produkciją smile.gif

Mama nusipirko naujuosius Eucerin Hyaluron-Filler (raukšles lygininačius su hialuronu), dieninį ir naktinį kremus, tačiau jai netiko, išbėrė aplink lūpas, tad paprašė, kad parduočiau.
Už kiekvieną mokėjo po 90 Lt:
dieninis
naktinis

Dieninio sunaudota iš 50 ml mažiau nei pusė, naktinio iš 50 ml kažkur apie 10 ml.

Už abu norėtume bent 90 Lt 4u.gif

Kremai su dėžutėm.

Angliškai galima pasiskaityti čia.

user posted image

Kreiptis į až.
Atsakyti
Gal kas zinote kuris Eucerin kremas yra giluminio drekinimo? g.gif
Atsakyti
sveikos.sian aptikau eurovaistinej eucerin nuolaidas.tai visko pripirkau.-kuno prausimosi alieju,kuno losjona,sampuna,draugui kremuka po skutimosi.patinka man sios priemones smile.gif
Atsakyti
pritariu mergaites, kad tas su raudonu dangteliu yra labai geras kremas. Mano vyras, net i snekas nesileidzia pakeisti savaji, nes naudoja ta su raudonu dangt. As pati serganti psoriaze (liaudiskai zvyneline) esu isbandziusi visas priemones nuo kremuku iki sampunu ir losjonu. Nu ka galiu pasakyti, kas turi tikrai sausa oda, turetu padeti. Taciau reikia pasirinkti su kokiu proc. slapalu (urea) ir isbandyti.
Atsakyti
Ir aš prisidedu prie Eucerin gerbėjų 4u.gif , vartoju veidui kremą su 5 proc. šlapalu. Jis, kaip suprantu, skirtas tepti bet kokiai problematiškai-sausai-vietai. O aš veidui jį naudoju jau kokie 5 metai. Nežinau, kuo tai baigsis g.gif , bet iki šio kremo atradimo, ko aš tik nepirkau, kokių tik netepiau, veido odą vis traukė ir buvo toks bjaurus jausmas. O šitą kremą pasitepus, dingsta tas diskomfortas. Taigi, mano sausai odai jis tinka. Vaistinėj pardavėja kažkada pasakė, kad yra kitas toks skirtas veidui. tai tą nusipirkau. Bet jis man netiko, taip veido nedrėkino. Vasarą kartais tokios alerginės žaizdelės nuo saulės man ant rankų atsiranda, tai šiuo kremu tepu. Ir lūpas, kai nuskirsta, šiuo kremu gydau, ir rankas doh.gif biggrin.gif Bet šiai dienas jis mano išganymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2008 03 09, 22:11)
Nežinau, ar galima dėti čia skelbimo pobūdžio postą, bet visgi tema apie Eucerin produkciją  smile.gif

Mama nusipirko naujuosius Eucerin Hyaluron-Filler (raukšles lygininačius su hialuronu), dieninį ir naktinį kremus, tačiau jai netiko, išbėrė aplink lūpas, tad paprašė, kad parduočiau.
Už kiekvieną mokėjo po 90 Lt:
dieninis
naktinis

Dieninio sunaudota iš 50 ml mažiau nei pusė, naktinio iš 50 ml kažkur apie 10 ml.

Už abu norėtume bent 90 Lt  4u.gif

Kremai su dėžutėm.

Angliškai galima pasiskaityti čia.

user posted image

Kreiptis į až.

Pirkčiau, bet dar neturiu 30 metų, o šis kremas skirtas virš 30 metų.
Labai duomiuosi šia produkcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2004 12 27, 11:52)
Turejau keleta Eucerin odos prieziuros priemoniu ir regis jos tikrai padejo man. smile.gif
Dabar noriu nusipirkti sampuna ir dienini ir/ar kremus veidui.
Gal kas naudojat sios firmos produktus, parasykit savo atsiliepimus smile.gif
aciu smile.gif

as turejau dideliu problemu del sausos odos niekad nepadejo, o dabar jau menesi kai eucerin dienini ir naktini krema naudoju, ir nebeleiskanoje veifo oda. puiku! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2008 02 18, 23:47)
gal kas bandėte raudonį mažinantį kremą???kokie atsiliepimai??

Naudoju si dienini raudoni mazinanti su FP 15 krema.Vaistinej man ji lb.isgyre.....Ka galiu pasakyti?Siaip jis man tinka,bet super tai tikrai nera unsure.gif Pasitepus juo,kazkiek raudoni padengia,bet ne 100%.Todel ant virsaus dar tepu krempudra,tada buna viskas thumbup.gif
Atsakyti
As ir pradejau naudoti Eucerin produkcija - mano labai problematiska oda, niu tu neaisku is kur atsiranda spuogiuku doh.gif

menesi laiko jau naudoju, tai viskas susitvarke - tiesiog grazus veidas thumbup.gif super priemones. as naudoju butent ta linija kur spuoguotai odai tinka - prausiklis, sveitiklis, tonikas ir kremas ax.gif
Atsakyti
gal kuri noretu sito kremuko? mama nupirko, bet man jo nereikia, jis visiskai naujas.Jeigu kuri susidomesit parasykit i az 4u.gif
Atsakyti
is eucerin kazkada nusipirkau veido prausikli, bet labai nepatiko. jis skirtas jautriai normaliai ir misriai odai, maniske misri, bet nepasakyciau kad jautri. nusiprausus siuo prausikliu taip traukia veida, kad nepasitepus kremuku jausciausi lyg dziuvanti nenusakomu greiciu... o tai jei kas jautria oda su juo nupraustu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 06 08, 19:15)
is eucerin kazkada nusipirkau veido prausikli, bet labai nepatiko. jis skirtas jautriai normaliai ir misriai odai, maniske misri, bet nepasakyciau kad jautri. nusiprausus siuo prausikliu taip traukia veida, kad nepasitepus kremuku jausciausi lyg dziuvanti nenusakomu greiciu... o tai jei kas jautria oda su juo nupraustu doh.gif

Na aš turiu jautrią odą. Ir tiesą sakant, šis prausiklis vienas iš geriausių turėtų smile.gif Oda nesudirgusi būdavo nusiprausus cool.gif
Atsakyti