Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

Prašau pagalbos. help.gif Noriu išsirinkti Eucerino dieninį kremą, kuris labai drėkintų odą. Oda nei jautri, nei paraudusi, nei spuoguota, tiesiog linkusi į sausumą. Vakar žiūrėjau Eurovaistinėj, yra dieniniai ir po maždaug 40, ir po 90 lt, su hialurono rūgštim, dar su kažkuo. Eucerino puslapy informacija vokiška, o aš nešprechinu. Kas naudojusios, patarkit. Ačiūūūūūūūū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artistė: 26 vasario 2008 - 14:56
QUOTE(artistė @ 2008 02 26, 15:54)
Prašau pagalbos. help.gif Noriu išsirinkti Eucerino dieninį kremą, kuris labai drėkintų odą. Oda nei jautri, nei paraudusi, nei spuoguota, tiesiog linkusi į sausumą. Vakar žiūrėjau Eurovaistinėj, yra dieniniai ir po maždaug 40, ir po 90 lt, su hialurono rūgštim, dar su kažkuo. Eucerino puslapy informacija vokiška, o aš nešprechinu. Kas naudojusios, patarkit. Ačiūūūūūūūū

Iš esmės sausai odai labai rekomenduojamas su šlapalu (urea), nors man kažkaip nelabai susigerdavo. Nerekomenduočiau ir su hialurono rūgštimi, tikrai ne stebuklas. Labai neblogas pats paprasčiausiais eucerino raudonu dangteliu. Kad neerzins odos, tai tikrai, ir susigeria puikiai ir drėkina. smile.gif Tik aišku, labai individualu. O dar rekomenduočiau labai sausai odai drėkinanti essex hydrogelį, irgi vaistinėse prekiaujama, man už euceriną geriau tiko smile.gif 4u.gif drėkina fantastiškai, tinka kūdikiams.
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2008 02 26, 15:54)

Aš turiu tą už 20 Lt ir labai liuks thumbup.gif O mano oda ir jautri ir sausa..
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 02 26, 16:34)
Aš turiu tą už 20 Lt ir labai liuks thumbup.gif O mano oda ir jautri ir sausa..

Tai va tas už 20 Lt ir yra raudonu dangteliu smile.gif tikrai labai geras smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2008 02 18, 22:47)
gal kas bandėte raudonį mažinantį kremą???kokie atsiliepimai??

Turejau meginukus dieninio ir naktinio, tai dieninis tiesiog super, veidas po jo laaabai grazus. Ir nors jis zalias, bet jokiu demiu ar ruozu tikrai nepalieka. Mano artimiausias pirkinys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 02 28, 21:51)
Turejau meginukus dieninio ir naktinio, tai dieninis tiesiog super, veidas po jo laaabai grazus. Ir nors jis zalias, bet jokiu demiu ar ruozu tikrai nepalieka. Mano artimiausias pirkinys wub.gif

kokia Tavo oda?
kokį kremą iki šiol naudojai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 02 28, 21:54)
kokia Tavo oda?
kokį kremą iki šiol naudojai? 4u.gif

Normali, nei sausa nei riebi smile.gif iki siol nekovojau su savo kapiliarais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 02 28, 21:56)
Normali, nei sausa nei riebi smile.gif iki siol nekovojau su savo kapiliarais  4u.gif

aišku, ant mano mišrios odos lieka žalsvi ruoželiai, nesusigeria visiškai tas kremukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 02 28, 21:59)
aišku, ant mano mišrios odos lieka žalsvi ruoželiai, nesusigeria visiškai tas kremukas g.gif

Skaiciau atsiliepimus temoje kad nesusigeria, tai bijojau iskart pirkt, gerai kad radau kas turejo meginukus, pasirodo tikrai tiko. Nors naktinis nieko ipatingo, o ir siaip kazkaip naktiniu kremu nenaudoju
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 02 28, 22:02)
Skaiciau atsiliepimus temoje kad nesusigeria, tai bijojau iskart pirkt, gerai kad radau kas turejo meginukus, pasirodo tikrai tiko. Nors naktinis nieko ipatingo, o ir siaip kazkaip naktiniu kremu nenaudoju

niu tai šaunu, kad Tau tiko 4u.gif
Atsakyti
už 90 lt. šiandien žurnale apie jį skaičiau tai vyresnėm moterims veido ir kaklo
odai. Reklama jo skamba - kad kaklo oda nesudribtu.
40 lt kremas tai jautriai veido odai, bet aš irgi naudoju už 20 litų veido odai ir viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 02 28, 20:51)

aš ir bandžiau mėginukus smile.gif tai man dieninis labai tiko biggrin.gif pirksiu cool.gif
Atsakyti