Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(mutantė @ 2008 02 05, 12:19)
Vakar nusipirkau Eucerin kremą jautriai odai, paskui pastėbejau, kad veidui yra atskirai, o aš su šituo visalaik tepdavau doh.gif ir kas svarbiausia mano veidas nuo jo nustodavo pleiskanoti. O dabar galvoju gal vis delto veidui netinka naudot?

Gal jis su raudonu dangteliu? g.gif
Atsakyti
Taip su raudonu dangteliu, jo numeris 63022, pakuotė vis keitinėja, o numeris išlieka tas pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 02 06, 10:33)
Taip su raudonu dangteliu, jo numeris 63022, pakuotė vis keitinėja, o numeris išlieka tas pat mirksiukas.gif

Tikrai nieko blogo kad si krema tepei ant veido. Tiesiog sios firmos kremai kurie skirti tik veidui dar ir rauksles mazina , o tas kuri tu naudojai skirtas jautriai odai ir ten neraso kad negalima tepti veido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 02 06, 10:33)

Aš ir šitą kremą turiu,bet taip ir nesupratau kam jis skirtas? g.gif g.gif
Aš pirkau veidui,bet jis šiaip ne veidui skirtas? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos as sia kosmetika zviuosi jau seniai thumbup.gif turiu veido prausikli jautriai odai ir duso alieju, nepamainomi dalykai, o veidui prausikli jau ketvirta tutele pirksiu ir net negalvoju keisti. thumbup.gif Dabar galvoju dienini krema pirkti g.gif pasidariau odos testa eucerin tinklapije ir laukiu patarimo i e-mail,tada jau begsiui vaistine clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2008 02 12, 14:36)
Sveikos merginos as sia kosmetika zviuosi jau seniai  thumbup.gif  turiu veido prausikli jautriai odai ir duso alieju, nepamainomi dalykai, o veidui prausikli jau ketvirta tutele pirksiu ir net negalvoju keisti. thumbup.gif Dabar galvoju  dienini krema pirkti g.gif pasidariau odos testa eucerin tinklapije ir laukiu patarimo i e-mail,tada jau begsiui vaistine  clap_1.gif

Ar galima būtu tiksliau kokiam tinklapyje ir kaip daryti tą testą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 02 13, 12:56)
Ar galima būtu tiksliau kokiam tinklapyje ir kaip daryti tą testą  blush2.gif

Sveikute bandau paaiskinti jei iseis g.gif www.eucerin.de ten vokiskai, bet gal eina kita kalba pasirinkti. Virsuje pasaryta HAUTTEST uzeini ir atsidaro puslapis kuriame parasyti klausimai i kuriuos pasirenki atsakyma. Gale parasai savo duomenis e-mail ir per 24 valandas atsiuncia pasiulymus kurie kremai tau tinka thumbup.gif
Atsakyti
gal kas bandėte raudonį mažinantį kremą???kokie atsiliepimai??
Atsakyti
Dabar vaistineje Eucerino kosmetikai dideles nuolaidos, gaila jau prisipirkusi
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 02 22, 13:31)
Dabar vaistineje Eucerino kosmetikai dideles nuolaidos, gaila jau prisipirkusi

kokioje vaistinėje???
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2008 02 22, 21:07)
kokioje vaistinėje???

As EURO vaistineje ir berods Camelijoje esu maciusi. Pati esu naudojusi drekinanti veido kremuka su 5proc. slapalu. Sausai,jautriai ar pleiskanojanciai odai thumbup.gif .Neliko jokiu pletmeliu, oda minkstute ir labai gerai susigeria 4u.gif
Atsakyti
Padėkite išsirinkti 4u.gif Eucerin HYDRO-BALANCE FRESH ar Eucerin SU ŠLAPALU (5%)? Kurį iš šių naudojate? Mano oda sausa, bet nenoriu, kad tas kremas lygintų raukšles, kurį pasirinkti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti