Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(raimundux @ 2007 12 21, 15:35)
As turiu jautrios odos krema. Mano veido oda labai sausejo, tai vienintelis sis kremas padejo thumbup.gif

Mano veido ir net labai sausėja,tai ir aš nusipirkau tą kremą.Vakare pasitepiau,tai ryte oda nebebuvo sausa,bet pabėrė raudonom dėmelėm,reiškia netiko schmoll.gif
Atsakyti
Turiu valomąjį pienelį ir toniką jautriai odai, tai man labai patinka, po toniko visiškai netraukia odos, net kremo galiu nebetepti, odą visą dieną neišsausėja bigsmile.gif dar turiu tą kremą ph5 ar pan., tai irgi neblogas, o vat lūpoms pieštukas netiko, grauždavo ir sausindavo praėjus kiek laiko, įtariu, kad pasenęs buvo, nes vasarą pirkau, bet nusprendžiau žiemai pasilaikyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 12 26, 19:42)
Turiu valomąjį pienelį ir toniką jautriai odai, tai man labai patinka, po toniko visiškai netraukia odos, net kremo galiu nebetepti, odą visą dieną neišsausėja  bigsmile.gif dar turiu tą kremą ph5 ar pan., tai irgi neblogas, o vat lūpoms pieštukas netiko, grauždavo ir sausindavo praėjus kiek laiko, įtariu, kad pasenęs buvo, nes vasarą pirkau, bet nusprendžiau žiemai pasilaikyt  blush2.gif

O man tas piestukas (lupu kremas) tai liuks dalykas - lupos tokios minkstos minkstos thumbup.gif Teko pabandyti jautrios odos krema - irgi gerai oda prieme.. nors ji laabai kaprizinga, jautri ir sausa.. ax.gif
Atsakyti
Man dermatologas buvo rekomendaves losjona misriai odai, nusipirkau, bet veidui man kazkaip netiko, tai sunaudoju kaklui, dekolte, nugarai, nes ten odele ir misri. Dar esu turejusi akiu makiazo valikli, net nezinau kiek pakuociu... Cia mano geriausias akiu makiazo valiklis. Taip pat ir sampuna galeciau pagirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Maciau yra paakiu kremas su hialurono rugstimi . Kazin nuo kokio amziaus ji patarinta naudoti? Gal kas bandet, idomu kokie atsiliepimai?
Atsakyti
As naudoju jautriai odai pieneli ir tonika - labai patinka, visai be kvapo, svelni kosmetika. Dar pastoviai naudoju prausimosi losjona kunui - super daiktas, jokia duso zele neprilygsta smile.gif
Nescia budama naudojau alieju nuo striju, irgi labai patiko, ir skalsus buvo smile.gif
Tikrai gera kosmetika smile.gif
Atsakyti
cia mano metu atradimas!-naudoju kuno losjona su slapalu,duso zele,abieju rusiu sampunus,piestukini ir skysta lupu balzama..viskas puiku.ir kvapas svelnus,ir tikrai drekina odele.esu labai labai patenkinta
tik dar nieko nesu isbandzius weido odai?
kaip ju kremai,plowikliai?-turiu riebia,problematiska oda...
Atsakyti
Sunaudojau net du kremus veidus...tai naktinį ir dieninį,šiaip patiko ir tiko ax.gif
Bet dar šiais metais pabandymui išsirinkau ir pabandžiau kitokios sudėties kremuką,bet kaip netiko...net išbėrė...bet iškart matėsi,kad jo kitokia konsistencija negu mano prieš tai naudotų... Reikai rinktis atsargiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 25 sausio 2008 - 23:55
Gal žinot kur dingo Eucerin akių makiažo valiklis? Jau pora mėnesių nerandu kur pirkt. Gal jo jau nebegamina?
Atsakyti
gal kas bandet veido prausikli jautriai normaliai-misriai odai?
Atsakyti
Eucerin gera kosmetika, apie ją sužinojau iš odos gydytojo. Jis patarė veidą praustis tik eucerin muilu, o ne kitomis priemonėmis, tad siūlau visoms pameginti mirksiukas.gif Turėjau labai problematišką odą deka eucerin išsigydžiau. thumbup.gif Kažkur 10 metų jau naudoju kremus, šampūną, vazeliną lupoms.
Atsakyti
Vakar nusipirkau Eucerin kremą jautriai odai, paskui pastėbejau, kad veidui yra atskirai, o aš su šituo visalaik tepdavau doh.gif ir kas svarbiausia mano veidas nuo jo nustodavo pleiskanoti. O dabar galvoju gal vis delto veidui netinka naudot?
Atsakyti