Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(odetee @ 2007 10 14, 16:29)
gal kas bandete sampuna su slapalu?

as bandziau smile.gif svelnus labai, nealergizavo, nors turejau jautria oda. Is pradziu vis bandydavau uzuost "ta" kvapa biggrin.gif pradzioj buvo keista, bet paskui pripratau, neutralus kvapas.Tik dabar nepamenu nuo sito ar nuo kito sampuno man atsirado smulkios, sausos pleiskanos, kuriu iki siol negaliu isnaikint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 06, 22:20)
ar metet kas nors siuos gaminius eurovaistinej? berods naujiena cia
piestukas, nakinis kremas, dieninis kremas.

Piestuko nemaciau, bet naktinis kremas tikrai buvo, iki 49 lt nukainuotas smile.gif
Atsakyti
Naudoju dienini krema, be galo geras, riebus rolleyes.gif Mno oda be galo sausa, ir alergiska, tas kremukas - mano gelbetojas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 06, 22:20)
ar metet kas nors siuos gaminius eurovaistinej? berods naujiena cia
piestukas, nakinis kremas, dieninis kremas.

As siandien kaip tik dienini nusipirkau uz 49 Lt Eurovaistinej. Tada grizusi pagalvojau, kad ir naktinio reikejo bo dieninis su SPF tai nakciai negalima tepti smile.gif dar nebandziau tai nieko negaliu pasakyti, bet palyginus kainas su kitu firmu tai sitie praktiskai brangiausi kremai smile.gif

Gal kas jau bande siuos kremus?
Atsakyti
Nusipirkau krema su slapalu, nes keliose vietose nuo soliariumo pasireiske alergija ir issausejo oda - paraude, atsirado niezejimas. Tepiau jau kokias 3-4 dienas ir rezultatai akivaizdus - nyksta paraudimas, mazeja demeles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 10 22, 11:46)
Nusipirkau krema su slapalu, nes keliose vietose nuo soliariumo pasireiske alergija ir issausejo oda - paraude, atsirado niezejimas. Tepiau jau kokias 3-4 dienas ir rezultatai akivaizdus - nyksta paraudimas, mazeja demeles bigsmile.gif

O su keliu procentu slapalu pirkai, gal 5% ar daugiau? As nauduju eucerino krema be slapalo, esu tikrai patenkinta, bet ziemai noriu isigyt su slapalu, nes oda linkusi sauseti, o ziema nuo salciu tai juolab blink.gif . Galvoju gal 5% uztektu, nes kur daugiau % tai turbut labiau gydymui skirti, kai problemos didesnes mastau.gif
Atsakyti
nusipirkau eucerin krema-zele nuo spuogu,tiesa pasakius man patinka,ju apmazejo.
Atsakyti
na as ka tik sunaudojau visa tutele paakiu kremo, tai nieko blogo-nieko gero, gerai akutes atgaivindavo ir tiek... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 03 gruodžio 2007 - 17:30
O gal galit patarti, kur yra didelis sios kosmetikos pasirinkimas? Ar didelese vaistinese, ar kur kitur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 12 03, 18:29)
na as ka tik sunaudojau visa tutele paakiu kremo, tai nieko blogo-nieko gero, gerai akutes atgaivindavo ir tiek... 4u.gif

gerai akutes atgaivindavo, tai kodel tada "nieko blogo-nieko gero"
Atsakyti
As turiu jautrios odos krema. Mano veido oda labai sausejo, tai vienintelis sis kremas padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 10 14, 21:44)
as bandziau  smile.gif  svelnus labai, nealergizavo, nors turejau jautria oda. Is pradziu vis bandydavau uzuost "ta" kvapa  biggrin.gif  pradzioj buvo keista, bet paskui pripratau, neutralus kvapas.Tik dabar nepamenu nuo sito ar nuo kito sampuno man atsirado smulkios, sausos pleiskanos, kuriu iki siol negaliu isnaikint  verysad.gif

As taip pat ji naudojau, gal tris pakuotes, pritariu, kad svelnus, kvapo jokio as ir neuzuosdavau ir man tai labai patiko, jokiu neigiamu atsiliepimu tikrai negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti