Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(catherina @ 2007 06 20, 12:42)
gal kas bandete paakiu krema?Aciu.

sveikos mamytes, nusipirkau ir as paakiu kremuka siandien, bet labai idomu suzinoti ir jusu atsiliepimus apie si krema 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mėgstamiausias daiktas iš Eucerin yra lūpų vazelinas - balzamas. Jau antrą vartoju. Man patinka, kad jis bekvapis, o dar ir mano lūpos labai šerpetoja ir skilinėja, tai jis man labai padeda. Labai daug visokiausių vazelinų esu išbandžius - šitas geriausias. rolleyes.gif
Atsakyti
man labai patinka prausikliai bei prausimosi aliejukas...
Atsakyti
Gal kas naudoja kono losjona Eucerin PH5 lotion toks
Ka tik neapsiziurejusi nusipirkau...ir vaitininke nepasake, kad jis parfumuotas..o mano oda dar nepasveikusi, kad galeciau toki naudoti...Bijau net teptis..o ismesti nesinori sad.gif Noreciau 20lt (kainamo virs 20)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 27 rugpjūčio 2007 - 13:08
[quote=VILTE20,2007 08 27, 15:08]
Gal kas naudoja kono losjona [b]Eucerin PH5 lotion]
Aš naudoju , bet čia kūno losjonas? Aš turiu prausiamąjį losjoną. Labai švelnus, tinka jautriai odai, labai geras... 4u.gif
Atsakyti

as naudodavau eucerin prausikli jautriai odai. nu koks gerulis buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 22, 19:25)
sveikos mamytes, nusipirkau ir as paakiu kremuka siandien, bet labai idomu suzinoti ir jusu atsiliepimus apie si krema 4u.gif  4u.gif

negi niekas nenaudoja???? mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Eucerin veido kremas yra gėris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2007 08 30, 19:20)
Eucerin veido kremas yra gėris  ax.gif

kuris? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 30, 21:55)

Nu aš naudoju eucerin 'active nahct ' nu žodžiu matyt tai nieko nesako, toks melynam indelyje. Mano oda tokia sausoka, tai jis man kaip tik... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2007 08 30, 21:50)
Nu aš naudoju eucerin 'active nahct ' nu žodžiu matyt tai nieko nesako,  toks melynam indelyje. Mano oda tokia sausoka, tai jis man kaip tik... 4u.gif

tai naktinis kremas? g.gif
bet kai pirkai tai turbūt rinkaisi, kad tiktų tavo odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 30, 22:52)
tai naktinis kremas? g.gif
bet kai pirkai tai turbūt rinkaisi, kad tiktų tavo odai ax.gif

Tiksliai nežinau, bet tikriausiai ,kad naktinis. ax.gif Jo mirksiukas.gif
Atsakyti