jau kuri laika esu istikima ju lupu piestukui lupos po jo pasakiskos
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 28, 19:59)
sveikos mergaites,
neseniai maciau reklamuojant eucerin krema veidui su "helurono" rugstimi, tai idomu gal kas naudojate jau ir galite pasidalinti patirtimi???
[QUOTE]neseniai maciau reklamuojant eucerin krema veidui su "helurono" rugstimi, tai idomu gal kas naudojate jau ir galite pasidalinti patirtimi???
As baigiu sutepti viena indeli, man patiko, aisku nieko gero jis nepadare, bet svarbiausia nieko blogo, nes mano oda jautri (amzinai nepataikau ir visi veido kremai pavirsta ranku) nei paraudimu, nei pleiskanojimu nesukele,o tai jau neblogai.
gal kas bandete paakiu krema?Aciu.
As pastoviai naudoju krema su slapalu , nes mano oda sausa
Nusipirkau prausiamąją emulsiją jautriai veido odai. Kolkas tikrai Veidukas netoks sudirgęs po prausimo, kaip būna su kitais prausikliais kartais.
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 06 24, 12:32)
Nusipirkau prausiamąją emulsiją jautriai veido odai. Kolkas tikrai Veidukas netoks sudirgęs po prausimo, kaip būna su kitais prausikliais kartais.
Aš toniką turiu jautriai odai. Tai vasarą jis man nepakeičiamas. Gerai tonizuoja, švelnus.
sveiki galbut galetumete man patarti koki nors prausikli ir tonika is eucerin firmos mano oda spuoguota ir siek tiek riebi Lauksiu atsakymu
QUOTE(Huliganka @ 2004 12 27, 13:56)
hi,eucerin naudoju jau seniai.ir duso alieju,losjona kunui,veido krema...man tikrai patinka
As irgi naudoju losjona kunui,veido krema Siaip is eucerin man labai tinka, nes mano oda jautroka bei sausoka...tai tos priemones man kaip tik
QUOTE(winnerss @ 2007 08 04, 21:44)
sveiki galbut galetumete man patarti koki nors prausikli ir tonika is eucerin firmos mano oda spuoguota ir siek tiek riebi Lauksiu atsakymu
esu turejus Eucerin prausikli ir krema su pieno rugstimis.. prausiklis visai nieko buvo, bet kremas tai nepatiko man visai beto kremo kvapas man irgi labai nepatiko
Naudoju Eucerin'o kremą Hydro Protect, man labai patinka, drėkina odą , veidas matinis palieka Man jis geresnis už Vichy Fix Mat pasirodė
Naudoju Eucerin prausiamąją želė mišriai odai, suteikiančią matiškumą Gerai viską nuprausia, odos netraukia bet veidas matinis vis vien nepalieka