Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

jau kuri laika esu istikima ju lupu piestukui wub.gif lupos po jo pasakiskos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 28, 19:59)
sveikos mergaites,
neseniai maciau reklamuojant eucerin krema veidui su "helurono" rugstimi, tai idomu gal kas naudojate jau ir galite pasidalinti patirtimi??? smile.gif
[QUOTE]
As baigiu sutepti viena indeli, man patiko, aisku nieko gero jis nepadare, bet svarbiausia nieko blogo, nes mano oda jautri (amzinai nepataikau ir visi veido kremai pavirsta ranku) nei paraudimu, nei pleiskanojimu nesukele,o tai jau neblogai.
Atsakyti
gal kas bandete paakiu krema?Aciu.
Atsakyti
As pastoviai naudoju krema su slapalu thumbup.gif , nes mano oda sausa
Atsakyti
Nusipirkau prausiamąją emulsiją jautriai veido odai. Kolkas tikrai thumbup.gif Veidukas netoks sudirgęs po prausimo, kaip būna su kitais prausikliais kartais.
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 06 24, 12:32)
Nusipirkau prausiamąją emulsiją jautriai veido odai. Kolkas tikrai thumbup.gif Veidukas netoks sudirgęs po prausimo, kaip būna su kitais prausikliais kartais.

Aš toniką turiu jautriai odai. Tai vasarą jis man nepakeičiamas. Gerai tonizuoja, švelnus. thumbup.gif
Atsakyti
sveiki galbut galetumete man patarti koki nors prausikli ir tonika is eucerin firmos mano oda spuoguota ir siek tiek riebi smile.gif Lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Huliganka @ 2004 12 27, 13:56)
hi,eucerin naudoju jau seniai.ir duso alieju,losjona kunui,veido krema...man tikrai patinka blush-anim-cl.gif

As irgi naudoju losjona kunui,veido krema 4u.gif Siaip is eucerin man labai tinka, nes mano oda jautroka bei sausoka...tai tos priemones man kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 08 04, 21:44)
sveiki galbut galetumete man patarti koki nors prausikli ir tonika is eucerin firmos mano oda spuoguota ir siek tiek riebi  smile.gif  Lauksiu atsakymu 4u.gif

esu turejus Eucerin prausikli ir krema su pieno rugstimis.. prausiklis visai nieko buvo, bet kremas tai nepatiko man visai schmoll.gif beto kremo kvapas man irgi labai nepatiko doh.gif
Atsakyti
as naudoju valomaja emulsija jautriai veido odai, tai irgi esu be galo patenkinta thumbup.gif o kazkada ir prausiklis patiko, bet db perejau prie avene ir nezadu jo keist:) siaip be galo svelnus gaminiai eucerino visumoj:)
Atsakyti
Naudoju Eucerin'o kremą Hydro Protect, man labai patinka, drėkina odą , veidas matinis palieka rolleyes.gif Man jis geresnis už Vichy Fix Mat pasirodė 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Eucerin prausiamąją želė mišriai odai, suteikiančią matiškumą ax.gif Gerai viską nuprausia, odos netraukia bet veidas matinis vis vien nepalieka rolleyes.gif
Atsakyti