Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

man labai patinka muilas thumbup.gif thumbup.gif mano ranku oda jautri labai,vienintelis muilas kuris man tinka.lupu balzamas irgi neblogas.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 28, 19:59)
sveikos mergaites,
neseniai maciau reklamuojant eucerin krema veidui su "helurono" rugstimi, tai idomu gal kas naudojate jau ir galite pasidalinti patirtimi??? smile.gif

kolege sake, kad jos kosmetologe labai juokesi is tos helurono rugsties. Nes is esmes jis naudojamas daugelyje kosmetikos priemoniu kaip drekinantis komponentas, o rauksles lygina tik injekciju pavidalu.

nezinau, kiek cia tiesos...
Atsakyti
Norėčiau įsigyti kremą dienai arba universalų šios firmos.Kol kas nerandu kuris tiktų mano odai. Mano oda sakyčiau rieboka, na gal mišri dar. Noriu kad kremas būtų neriebus, tinkantis šiltam sezonui, gali būti nuo pirmųjų raukšlių,gerai būtų su saulės filtrais. Gal kas galite patarti , pasiūlyti, ar kas tiktų iš Eucerino.
Atsakyti
QUOTE(signatura @ 2007 03 31, 12:18)
kolege sake, kad jos kosmetologe labai juokesi is tos helurono rugsties. Nes is esmes jis naudojamas daugelyje kosmetikos priemoniu kaip drekinantis komponentas, o rauksles lygina tik injekciju pavidalu. 

nezinau, kiek cia tiesos...

tj va tuo kad lygina rauksleles jis mane ir uzkabino, bet jei tik injekciju budu tj tada nekas....tj kaip db zinot, kaip is tikruju yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 03 31, 13:34)
Norėčiau įsigyti kremą dienai arba universalų šios firmos.Kol kas nerandu kuris tiktų mano odai. Mano oda sakyčiau rieboka, na gal mišri dar. Noriu kad kremas būtų neriebus, tinkantis šiltam sezonui, gali būti nuo pirmųjų raukšlių,gerai būtų su saulės filtrais. Gal kas galite patarti , pasiūlyti, ar kas tiktų iš Eucerino.

tiktų Hydro balance fresh, gerai drėkina, mišriai odai.Svarbiausia jautriai odai.Aš jį naudojau thumbup.gif Teks vėl prie jo sugrįžti g.gif Dabar naudoju anna lottan produkciją,bet oda jau priprato, be to gavau šį bei tą dovanų ax.gif Įsigijau prausiklį normaliai mišriai odai iš Eucerin, tai irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 14, 16:42)
tiktų Hydro balance fresh, gerai drėkina, mišriai odai.Svarbiausia jautriai odai.Aš jį naudojau  thumbup.gif Teks vėl prie jo sugrįžti  g.gif Dabar naudoju anna lottan produkciją,bet oda jau priprato, be to gavau šį bei tą dovanų ax.gif Įsigijau prausiklį normaliai mišriai odai iš Eucerin, tai irgi  thumbup.gif

Ar tas Hydro balance fresh apsaugo nuo saulės spindulių ir ar neriebina odos?
Gal kas žinote, gal yra kur nors nuolaidos dabar Eucerin produkcijai?
Atsakyti
naudoju ta pati pagrindini krema jautriai odai- liux!
dezodorantas-geras
muilas-geras
prausiklis kunui(man tinka ir veidui)paprastas be slapalo-geras
sampunas nuo pleikanu-blogas, labai plaukai apsivelia kazkuo net sunku issukuot, nuo pleiskanu nepadejo
Atsakyti
tiesa turejau lupu piestuka, ispudziai: eilinis is tu kur daugiau nei du litus kainuoja
akiu makiazo valiklis neblogas
Atsakyti
kiek tas hydro balance fresh kremas kainuoja? 4u.gif g.gif
Atsakyti
48 litukai Eurovaistineje
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 05 03, 16:10)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 05 03, 15:10)

Nuolaidų savitę mokėjau 34 lt.

Mano nuomonė apie:
minėtas veido kremas thumbup.gif labai gerai sudrėkina ir atgaivina odą
rankų kremas thumbup.gif
prausiklis normaliai/mišriai jautriai odai thumbup.gif
akių makiažo valiklis būtų irgi thumbup.gif , bet tušą man geriau nuvalydavo garnier(ar kaip ten vadinasi doh.gif ), tačiau mano jautrioms akims šis geresnis, be to juo galima visą veidą valyti, irgi gerai atgaivina biggrin.gif
Tiesa, dar turiu mėginuką kūno losjono, tai patiko, odai gerai, bet kvapas nelabai biggrin.gif
Atsakyti