Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(begike @ 2006 12 30, 20:02)
man muilas atvirksciai atrodo pigus  blink.gif  biggrin.gif

kiek zmoniu tiek nuomoniu blush2.gif
Atsakyti
Mano oda mišri, naudoju veido kremą - tiesiog puikus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nusipirkau nevilties akimirką, kai visą veidą buvo "išpylę" raudonom dėmėm - alergija į tuo laiku naudotą brangų "Avon" firmos kremą verysad.gif Dabar su oda nebeeksperimentuoju blush2.gif
Atsakyti
As naudoju jautriai odai krema (raudonas dangtelis), tai visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2007 01 03, 22:20)
Mano oda mišri, naudoju veido kremą - tiesiog puikus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nusipirkau nevilties akimirką, kai visą veidą buvo "išpylę" raudonom dėmėm - alergija į tuo laiku naudotą  brangų "Avon" firmos kremą verysad.gif Dabar su oda nebeeksperimentuoju blush2.gif

o koki jus naudojat? kaip vadinas? ax.gif gali pasirodyt akd as paranojike, nes jau klausinejau to kitoj temoj, bet ar nepriprato oda? doh.gif lotuliukas.gif (paciai is saves juokas ima).Turbut nzn ko noriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 01 03, 22:25)
o koki jus naudojat? kaip vadinas? ax.gif  gali pasirodyt akd as paranojike, nes jau klausinejau to kitoj temoj, bet ar nepriprato oda? doh.gif  lotuliukas.gif (paciai is saves juokas ima).Turbut nzn ko noriu  unsure.gif

Eucerin jautriai odai (raudonu kamšteliu) - 15 Lt.Kartais naudoju kiekvieną rytą, kartais kas antrą, trečią, kartais nakčiai pasitepu. Man jis labai patinka - oda atsigavo thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif As turiu Eucerin kuno losjona,tai taip ir stovi nenaudojamas,nepatiko jis man schmoll.gif Tik pabaigiau rutulini dezodoranta nuo prakaito,tai galiu pasakyt,kad nieko gero is jo.Savo paskirties tikrai neatlieka.O kremukas rankom thumbup.gif pikau jau 3 kartus wub.gif
Atsakyti
O as, kaip jau minejau, turiu muila ir sampuna. Tai nusiprausus tuo muilu, paskui toks kvapas, susimaiso su prakaitu turbut, tai toks nemalonus, nes muilas turi savo kvapa, kai prausiesi atrodo malonus ir nesausina, bet paskui atsirandantis kvapelis doh.gif
Atsakyti
as turiu kremai sausai odai su raudonu dankteliu, mane buvo uzpuolusios egzema, plemai raudoni, man iskart nueme, po kokiu 4 dienu dingo, ir su juo odyte grazi atrodo, nebebuna tempimo pojucio, vienu zodziu labai thumbup.gif ir palyginus su kitais ROC AVENUE tikrai nera brangus 4u.gif
Atsakyti
nieko iš eucerin nesu bandžius, tik prieš kelias dienas pirktą vazeliną - labai patinka thumbup.gif gal reiktų dar ką išbandyt g.gif ech tos nuolaidos doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
neseniai maciau reklamuojant eucerin krema veidui su "helurono" rugstimi, tai idomu gal kas naudojate jau ir galite pasidalinti patirtimi??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 01 15, 20:59)
O as, kaip jau minejau, turiu muila ir sampuna. Tai nusiprausus tuo muilu, paskui toks kvapas, susimaiso su prakaitu turbut, tai toks nemalonus, nes muilas turi savo kvapa, kai prausiesi atrodo malonus ir nesausina, bet paskui atsirandantis kvapelis  doh.gif

atsiemu savo zodzius blush2.gif kvapelis visai ne del siu priemoniu, o del drabuziu, kuriuos dziovinu netinkamoj vietoj... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šiandien užmačiau, kad iki balandžio vidurio Eurovaistinėse Eucerin produktams 25% nuolaida.
Atsakyti