Mano oda mišri, naudoju veido kremą - tiesiog puikus Nusipirkau nevilties akimirką, kai visą veidą buvo "išpylę" raudonom dėmėm - alergija į tuo laiku naudotą brangų "Avon" firmos kremą Dabar su oda nebeeksperimentuoju
Mano oda mišri, naudoju veido kremą - tiesiog puikus Nusipirkau nevilties akimirką, kai visą veidą buvo "išpylę" raudonom dėmėm - alergija į tuo laiku naudotą brangų "Avon" firmos kremą Dabar su oda nebeeksperimentuoju
o koki jus naudojat? kaip vadinas? gali pasirodyt akd as paranojike, nes jau klausinejau to kitoj temoj, bet ar nepriprato oda? (paciai is saves juokas ima).Turbut nzn ko noriu
o koki jus naudojat? kaip vadinas? gali pasirodyt akd as paranojike, nes jau klausinejau to kitoj temoj, bet ar nepriprato oda? (paciai is saves juokas ima).Turbut nzn ko noriu
Eucerin jautriai odai (raudonu kamšteliu) - 15 Lt.Kartais naudoju kiekvieną rytą, kartais kas antrą, trečią, kartais nakčiai pasitepu. Man jis labai patinka - oda atsigavo
As turiu Eucerin kuno losjona,tai taip ir stovi nenaudojamas,nepatiko jis man Tik pabaigiau rutulini dezodoranta nuo prakaito,tai galiu pasakyt,kad nieko gero is jo.Savo paskirties tikrai neatlieka.O kremukas rankom pikau jau 3 kartus
O as, kaip jau minejau, turiu muila ir sampuna. Tai nusiprausus tuo muilu, paskui toks kvapas, susimaiso su prakaitu turbut, tai toks nemalonus, nes muilas turi savo kvapa, kai prausiesi atrodo malonus ir nesausina, bet paskui atsirandantis kvapelis
as turiu kremai sausai odai su raudonu dankteliu, mane buvo uzpuolusios egzema, plemai raudoni, man iskart nueme, po kokiu 4 dienu dingo, ir su juo odyte grazi atrodo, nebebuna tempimo pojucio, vienu zodziu labai ir palyginus su kitais ROC AVENUE tikrai nera brangus
sveikos mergaites, neseniai maciau reklamuojant eucerin krema veidui su "helurono" rugstimi, tai idomu gal kas naudojate jau ir galite pasidalinti patirtimi???
O as, kaip jau minejau, turiu muila ir sampuna. Tai nusiprausus tuo muilu, paskui toks kvapas, susimaiso su prakaitu turbut, tai toks nemalonus, nes muilas turi savo kvapa, kai prausiesi atrodo malonus ir nesausina, bet paskui atsirandantis kvapelis