Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

pades man kas nors? blink.gif 4u.gif ar eucerinas tinka tik sausai odai? 4u.gif
Atsakyti
as irgi turiu kremuka su melynu kamsteliu , man tai is labai liuks ir mano oda tikrai nera sausa, juo labiau kad ir riebia oda reikia drekinti ! tai kad per daug riebalo ant veido nepastebejau smile.gif))
tik toks pastebijimas tas kremukas lietuvoje kainuoja apie 18 lt , o uzsienyje kur dabar as ir esu smile.gif kainuoja 15 euru , kaina beveik tokia pat kaip ir visu vichy ir avene , tai as buvau nusipirkusi avene bet vel grizau prie eucerine .kol dar jauna man jis liuks clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monoka: 04 gruodžio 2006 - 20:57
QUOTE(monoka @ 2006 12 04, 21:56)
as irgi turiu  kremuka su melynu kamsteliu , man tai is labai liuks ir mano oda tikrai nera sausa, juo labiau kad ir riebia oda reikia drekinti ! tai kad per daug riebalo ant veido nepastebejau smile.gif))
tik toks pastebijimas  tas  kremukas lietuvoje kainuoja apie 18 lt , o uzsienyje kur dabar as ir esu smile.gif kainuoja 15 euru , kaina beveik tokia pat kaip ir visu vichy ir avene , tai as buvau nusipirkusi avene bet vel grizau prie  eucerine .kol dar jauna man jis liuks  clap.gif

cia tas, kur su slapalu? Jau senai nusiziurejau, bet va vis bijojau, kad gali riebinti mano misria oda blush2.gif
Atsakyti
taip su slapalu smile.gif toks keistas zodis:))) bet tipo labai geras dalykas odai smile.gif mano oda irgi tokai misri, bet as savo nosi pastoviai nusausunu tada ji man pradeda serptoti rolleyes.gif tai man tas kremukas liuks smile.gif
Atsakyti
Eucerin kremus naudoju apie puse metų,esu labai patenkinta.Veidą nuolat prausiu su eucerin prausikliu ir jokių pleiskanojimų ar odos tempimo thumbup.gif
Atsakyti
naudoju Eucerin lupu vazelina thumbup.gif .ir vaikui naudojau losjona sausai odai.man atrodo su 3% slapalu.tai senai buvo nelabai pamenu ax.gif .bet dalykas tikrai geras
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 07 18, 19:52)
pades man kas nors? blink.gif  4u.gif  ar eucerinas tinka tik sausai odai? 4u.gif

Aš Euceriną pirkau ne todėl, kad kas turi sausą odą, o todėl, kad mano vyro labai jautri oda. Jam netinka belekoks kremas. Dar šį kremą pediatras rekomendavo mažylei.
Žinau, kad Euceriną naudoja kaip dieninį/vakarinį kremą normalią odą turintys -monės.
Atsakyti
Isbandziau Eucerin muila ir sampuna smile.gif Galiu pasakyti, neblogai thumbup.gif Muilas tikrai labai svelnus, nesausina, o sampunas irgi geras, kvapo jokio nera, nu toks specifinis, tai del to ir schmoll.gif man patinka kad butu bent koks svelnus kvapelis, bet is esmes priemones thumbup.gif
Atsakyti
naudoju:
losjona 10%- patiko, nes nepalieka tos riebios pleveles kaip kai kurie kt kremai, isigeria gan greitai
vazelinas - daug ju turejau ir todel palyginti galiu, sitas kol kas geriausias rolleyes.gif
duso aliejus, ar kazkas panas. - toks aliejukas, truputi putoja, yr yra brangus, gal pernelyg - 30lt blink.gif bet jo ilgam uztenka, ir nesausina odos.
muilas - na jis geras, bet daugiau jo nebepirksiu, per brangu - 4-5lt. nsmn smile.gif uzteksa ir kremo sudrekint rankom
Atsakyti
QUOTE(angeliwke @ 2006 12 30, 19:26)
naudoju:
losjona 10%- patiko, nes nepalieka tos riebios pleveles kaip kai kurie kt kremai, isigeria gan greitai
vazelinas - daug ju turejau ir todel palyginti galiu, sitas kol kas geriausias  rolleyes.gif
duso aliejus, ar kazkas panas. - toks aliejukas, truputi putoja, yr yra brangus, gal pernelyg - 30lt  blink.gif  bet jo ilgam uztenka, ir nesausina odos.
muilas - na jis geras, bet daugiau jo nebepirksiu, per brangu - 4-5lt. nsmn  smile.gif uzteksa ir kremo sudrekint rankom

man muilas atvirksciai atrodo pigus blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 12 30, 20:02)
man muilas atvirksciai atrodo pigus  blink.gif  biggrin.gif

Žiūrint su kuo lyginsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 12 30, 19:02)
man muilas atvirksciai atrodo pigus  blink.gif  biggrin.gif

na nebent chanel muila - net nezinau ar toks yra...

manau už muila petaką mokėti - yra kaip ir branu.

na Eucerin thumbup.gif man patinka - kremai - labai erai nuo išbėrimų ir skilinėjačiai odai
Atsakyti