Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(dainiuke @ 2007 04 20, 13:34)
sveikules,
Tarskaliuk liudna labai del taves  verysad.gif bet tikrai mergytes teisingai sako, gal reikia vaistukus kitus pakeisti g.gif
kantriai laukiam naujienu is Murauskes  wub.gif ir Cooliukes  wub.gif
as va ka tik is gyd. zodziu kairej kiausidej vienas folikulas 19 mm ir du po 16 mm. Suleido Ovitreli ir paskyre smileysex.gif siandien vakare, sekmadieni ryte ir po to kas antra diena  blush2.gif  Ir nuo ketvirtadienio gerti dufastona, kuri nutraukti jei pasirodys mmm. ir tada kita cikla apsilankyti, pasiziureti ar nera cistu ir kartoti stimuliacija. sako rekomenduoja be IUI pasidaryti kokias 6 stimuliacijas. Na sako, nors 3-4 tikrai vertetu. tai va tokios naujieneles.

blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 20, 13:34)
sveikules,
as va ka tik is gyd. zodziu kairej kiausidej vienas folikulas 19 mm ir du po 16 mm. Suleido Ovitreli ir paskyre smileysex.gif siandien vakare, sekmadieni ryte ir po to kas antra diena  blush2.gif  Ir nuo ketvirtadienio gerti dufastona, kuri nutraukti jei pasirodys mmm. ir tada kita cikla apsilankyti, pasiziureti ar nera cistu ir kartoti stimuliacija. sako rekomenduoja be IUI pasidaryti kokias 6 stimuliacijas. Na sako, nors 3-4 tikrai vertetu. tai va tokios naujieneles.

Na, vieną folikulą tai superinį turi thumbup.gif , o dėl tų dviejų tai nežinau, šiaip jie dar per maži g.gif , įdomu, ar jie ovuliuos ir su Ovitreliu g.gif Jei tavo MB grikiukai geri, tai siūlyčiau ir sekmadienį vakare smileysex.gif blush2.gif nes kaip tik bus praėjusios 48 val., nes kai kurioms kaip tik po 48 val. po Ovitrelio įvyksta ovuliacija. O po to kas antrą dieną nebūtina, čia gydytojai liepia, kad pastovumas būtų, bet patikėk manim, beveik nė viena neištempia blush2.gif , nes tas mylėjimasis pagal grafiką - išsekina ir visai nesinori schmoll.gif blush2.gif
Man tai kažkodėl keista, kodėl tau nepaskyrė vizito po 2-3 dienų, kad įsitikintų, ar O įvyko, nes gali 1 Ovitrelio neužtekti g.gif ir tie maži folikulai gali virsti cistukėmis. Ai, nežinau, daugelis ginių neskiria vizitų, kad įsitikintų ar O įvyko, nesuprantu doh.gif , juk tada dar galima tą ciklą išgelbėti skiriant papildomai vaistukų. Ir dar - iškart paskiria Duph, o gal pas jus susiformuos gražus geltonkūnis, kuris ir pats gamins progesteroną, tai kam tada dar tuos vaistus gerti.
Dainiuke, čia tikrai ne tau skirta, neimk giliai į širdį, čia beveik visoms taip, tik man kitaip blush2.gif , gal mano ginis ir paplonina man piniginę, bet jis skiria kartais net 4-5 vizitus, kad įsitikintų, ar tikrai viskas gerai, ar nereikia papildomai kokių vaistų. Kartais aš turiu pas jį nueiti ir man daro echo tam, kad pažiūrėtų, ar man nereikia Duph. Nes vieną kartą skiria, kitą - ne, nes pats organizmas turi gaminti progesteroną, jei O įvyksta, gal kartais mažiau jo gamina, tai tik tada skiria Duph.
O kaip gleivinė pas tave? Juk tai irgi labai svarbu ax.gif
Na ir litaniją prirašiau doh.gif jau kelintą kartą tą patį rašau, bet kaip matau, ginių specifika nesikeičia biggrin.gif
Tai ką šis savaitgalis jums nusimato pilnas meilės wub.gif . Sekmės.
Papildyta:
QUOTE(sivana @ 2007 04 20, 13:55)
man toks klausimas kylo,o jei jis padidėjęs normalu kai siūloma stimuliacija ?

Tai skiria Bromkriptiną, kuris po 1 mėnesio vartojimo, pilnai sutvarko prolaktiną mirksiukas.gif , bet jį reikia gerti tol, kol tapsi nestuke.gif ir dar kelis mėnesiukus. Br negalima nutraukti nė dienai schmoll.gif , na nebent pamiršai kokią dieną išgerti, tai nieko ax.gif , nes kai nutrauki jį - prolaktinas vėl greit užauga.
Atsakyti
geras, matyt tavo rupestingesnis gydytojas, is tikruju, as simtu procentu uz pastovia prieziura. Na si cikla paziuresim kas gausis. O del antros stimuliacijos reiks prasyt gydytojos prieziuros. Nes zinai, kai paciam truksta informacijos elgies kaip liepia gydytojas, ir atrodo kad taip yra teisingiausia. Kita cikla busiu protingesne ax.gif
beje, del bromkriptino,tai man rudeni buvo soktelejes nezymiai prolaktinas, paskyre gerti bromkriptina, jis man sutvarke situacija. bet gyd liepe man ji gerti tipo kol nepastosiu, na mazdaug koki puse metu. tai vasario men sumasciau kad gana ir meciau ji gerti. Tada dingo mmm, kol vel nepradejau gerti. Praeita cikla vel meciau gerti, pasidariau prolaktinas normoj buvo tai gydytoja leido jau ir nebegerti bromkriptino.
Atsakyti
O geras blink.gif , kiek man sakė ginis, tai prolaktinas vis viena užauga, gal tu pasidarei tyrimus nepraėjus mėnesiui po Br nutraukimo g.gif .
O gal tikrai gali būti, kad prolaktinas susitvarko mirksiukas.gif
Linkiu, kad jis pas tave ir neužkiltų niekad, oi, soriukas blush2.gif , reikia, kad užkiltų, kitaip savo leliuko negalėsi maitinti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 20, 15:19)
O geras blink.gif , kiek man sakė ginis, tai prolaktinas vis viena užauga, gal tu pasidarei tyrimus nepraėjus mėnesiui po Br nutraukimo g.gif .

jo proklatina tyriausi nepraejus menesiui po nutraukimo, gal kokios dvi savaites buvo negerta blush2.gif

tiesa, o del gleivines tai nezinau, gydytoja nieko nesake, tai gal viskas gerai unsure.gif zinau kad sedimoj padety maudimas abiejose pusese jauciasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 20 balandžio 2007 - 15:02
oj, mergytės, kiek meilės savaitgalį nusimato....tiesiog LOVE IS IN THE AIR wub.gif thumbup.gif ania, dainiuke? tongue.gif

na, man gyd, pasakė du kelius gydymo tolimesnio, tačiau patarė darytis operaciją pirmiausia. Nelabai žinau kodėl. Nors minėjo, kad su kitos grupės vaistais 100% kas nors išsistimuliuos. g.gif Kaip manot, mergytės?

o čia kaip įdomu su tuo draudimu blink.gif naudos išpeščiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tarskalkaliuk, nieko baisaus tas drillingas, nes man ji irgi dare.. tiesa, nusitek ilseti spo operacijos ( biuleteni net 3 savaitelem duoda, o kai kuriom mergaitems ir ilgiau).. tiesa, gali ir anksciau i darba grizti, bet as tai noriu namuose pailseti.. tik kad operacija - ne stebuklinga, ir ne visoms padeda.. tikimybe apie 60 proc.
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 04 20, 16:55)
tarskalkaliuk, nieko baisaus tas drillingas, nes man ji irgi dare.. tiesa, nusitek ilseti spo operacijos ( biuleteni net 3 savaitelem duoda, o kai kuriom mergaitems ir  ilgiau).. tiesa, gali ir anksciau i darba  grizti, bet as tai noriu namuose  pailseti..  tik kad operacija  - ne stebuklinga, ir ne visoms padeda.. tikimybe apie 60 proc.

blink.gif o siaube, maniau 3 - 4 dienos blink.gif po operacijos.
Man minėjo, kad operacijos efektyvumas 50% t.y. gali būti, gali ir ne...
o kaip tau operacija pavyko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 20 balandžio 2007 - 19:18
QUOTE(sivana @ 2007 04 20, 13:55)
man toks klausimas kylo,o jei jis padidėjęs normalu kai siūloma stimuliacija ?

Ne nenormalu!!! jai prolaktinas virs normos nepastosi schmoll.gif kol jis pas tave nebus normos ribose nesistimuliuok,o tai zaisi su svo sveikata ir nukentesi finansiskai,rasau is savo patirties doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 20 balandžio 2007 - 23:28
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 21, 00:25)
Ne nenormalu!!! jai prolaktinas virs normos nepastosi schmoll.gif kol jis pas tave nebus normos ribose nesistimuliuok,o tai zaisi  su svo sveikata ir nukentesi finansiskai,rasau is savo patirties  doh.gif

labas rytas 4u.gif

jo, aš ir apie tai esu girdėjusi. Bet to ir man šis tyrimas iškart prieš stimuliaciją buvo atliktas. mirksiukas.gif

Gilaja, kaip manai, su trimis clost. gali sureaguoi, ar čia jau 0%? Kitaip sakant stebuklų būna? smile.gif

Sveikute, Vilkaa, kaip sekasi? 4u.gif

Mergytės...gal naujienų kokių? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 21 balandžio 2007 - 07:42
Sveikutes 4u.gif
Vakar ziurejom ka uzauginom. Buvo 10c.d. Tai desinej pusej nedideli folikulai, kaip ir praejusi cikla, o kairej vienas 14,4mm. Tai tokios nelabai kokios naujienos pas mane, pregnylio liepe net nesileisti si cikla verysad.gif Kita cikla sake turbut jau po 2 clostyl. gersiu.
Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 04 21, 10:10)
Sveikutes  4u.gif
Vakar ziurejom ka uzauginom. Buvo 10c.d. Tai desinej pusej nedideli folikulai, kaip ir praejusi cikla, o kairej vienas 14,4mm. Tai tokios nelabai kokios naujienos pas mane, pregnylio liepe net nesileisti si cikla  verysad.gif Kita cikla sake turbut jau po 2 clostyl. gersiu.
Sekmes  smile.gif

console.gif bet jau reakcija buvo, vadinasi viskas thumbup.gif bus. Nenusimink. 4u.gif
Atsakyti