QUOTE(dainiuke @ 2007 04 20, 13:34)
sveikules,
as va ka tik is gyd. zodziu kairej kiausidej vienas folikulas 19 mm ir du po 16 mm. Suleido Ovitreli ir paskyre
siandien vakare, sekmadieni ryte ir po to kas antra diena
Ir nuo ketvirtadienio gerti dufastona, kuri nutraukti jei pasirodys mmm. ir tada kita cikla apsilankyti, pasiziureti ar nera cistu ir kartoti stimuliacija. sako rekomenduoja be IUI pasidaryti kokias 6 stimuliacijas. Na sako, nors 3-4 tikrai vertetu. tai va tokios naujieneles.
Na, vieną folikulą tai superinį turi
, o dėl tų dviejų tai nežinau, šiaip jie dar per maži
, įdomu, ar jie ovuliuos ir su Ovitreliu
Jei tavo MB grikiukai geri, tai siūlyčiau ir sekmadienį vakare
nes kaip tik bus praėjusios 48 val., nes kai kurioms kaip tik po 48 val. po Ovitrelio įvyksta ovuliacija. O po to kas antrą dieną nebūtina, čia gydytojai liepia, kad pastovumas būtų, bet patikėk manim, beveik nė viena neištempia
, nes tas mylėjimasis pagal grafiką - išsekina ir visai nesinori
Man tai kažkodėl keista, kodėl tau nepaskyrė vizito po 2-3 dienų, kad įsitikintų, ar O įvyko, nes gali 1 Ovitrelio neužtekti
ir tie maži folikulai gali virsti cistukėmis. Ai, nežinau, daugelis ginių neskiria vizitų, kad įsitikintų ar O įvyko, nesuprantu
, juk tada dar galima tą ciklą išgelbėti skiriant papildomai vaistukų. Ir dar - iškart paskiria Duph, o gal pas jus susiformuos gražus geltonkūnis, kuris ir pats gamins progesteroną, tai kam tada dar tuos vaistus gerti.
Dainiuke, čia tikrai ne tau skirta, neimk giliai į širdį, čia beveik visoms taip, tik man kitaip
, gal mano ginis ir paplonina man piniginę, bet jis skiria kartais net 4-5 vizitus, kad įsitikintų, ar tikrai viskas gerai, ar nereikia papildomai kokių vaistų. Kartais aš turiu pas jį nueiti ir man daro echo tam, kad pažiūrėtų, ar man nereikia Duph. Nes vieną kartą skiria, kitą - ne, nes pats organizmas turi gaminti progesteroną, jei O įvyksta, gal kartais mažiau jo gamina, tai tik tada skiria Duph.
O kaip gleivinė pas tave? Juk tai irgi labai svarbu
Na ir litaniją prirašiau
jau kelintą kartą tą patį rašau, bet kaip matau, ginių specifika nesikeičia
Tai ką šis savaitgalis jums nusimato pilnas meilės
. Sekmės.
Papildyta:
QUOTE(sivana @ 2007 04 20, 13:55)
man toks klausimas kylo,o jei jis padidėjęs normalu kai siūloma stimuliacija ?
Tai skiria Bromkriptiną, kuris po 1 mėnesio vartojimo, pilnai sutvarko prolaktiną
, bet jį reikia gerti tol, kol tapsi
ir dar kelis mėnesiukus. Br negalima nutraukti nė dienai
, na nebent pamiršai kokią dieną išgerti, tai nieko
, nes kai nutrauki jį - prolaktinas vėl greit užauga.