ačiū labai už palaikymą , bet nėra taip ir blogai, susiimt reikia. Paliūdėjau kelias valandas ir nieko mergytės, tarškėsiu ir toliau, dabar vyrui bandau išaiškinti, nes jis labai piktas kažkodėl ant gyd. Jam atrodo, kad garantijos turėtų būti... Jautrūs tie vyrai - atleistina.
Na, pati gyd. vadino tai operacija kitaip kiaušidžių drilingu ar kaip ten (įtariu pavadinimą ne tokį parašiau ) jos metu kiaušidės yra subadomos ištiriamas mažasis dubuo ir kiaušintakiai. Manoma, kad ciklas gali atsistayti maždaug pusmečiui, per tą laiką galima pastoti natūraliai. tačiau galimybė, anot gyd. 50x50.
mykolina, man bėda, kad visai joks folikulas nėra dominuojantis, tik daug mažų. taigi neužaugo nei vienas, net nebando augti. Parazitukai, kitaip nepavadinsi.
Papildyta:
cooliuke liksi visada su mumis čia, tiksi kuo daugiau, tuo smagiau...na, nebent pas nėštukes išleisim. kitu atveju - nea
dėl tos operacijos, ji, pasak gyd. suaktyvins kiaušidžių darbą.
Ar ne?
Labos, merginos
Labas rytas
kokios naujienos?
kokios naujienos?
Labas rytas
pas mane kolkas jokių naujienų nėra vis dar laukiu
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 20, 07:34)
kokios naujienos?
pas mane kolkas jokių naujienų nėra vis dar laukiu
Labas rytelis
Pas mane irgi jokių naujienų- vis dar laukiu mmm
Cooliuke,nusprendžiau nebegadinti testų,sakau,kaip bus taip Nežinau,kas yra,bet esu beveik visiškai garantuota,kad jo man net neprireiks
Cooliuke,nusprendžiau nebegadinti testų,sakau,kaip bus taip Nežinau,kas yra,bet esu beveik visiškai garantuota,kad jo man net neprireiks
Labas rytukas
tarškaliuk, su Cl man buvo lygiai tas pats Į jį nereagavo mano organizmas, todėl man ginis pakeitė vaistus Man po dvigubos dozės, kai buvo tik karoliukai ir nei vieno dominuojančio folikulo, keitė vaistus. Gal tau irgi tas pats? Gal tieisog į šį preparatą organizmas nereaguoja
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 19, 19:52)
nuojauta neapgavo, visiškai nieko neužauginau. Gyt. net nustebo, kad tyrimai nėra labai blogi, o čia nieko su dviguba doze. Laukia stimuliacija su trimis tabletėmis, vėliau siūlo operaciją, jei tai nepadės kitus vaistus.
tarškaliuk, su Cl man buvo lygiai tas pats Į jį nereagavo mano organizmas, todėl man ginis pakeitė vaistus Man po dvigubos dozės, kai buvo tik karoliukai ir nei vieno dominuojančio folikulo, keitė vaistus. Gal tau irgi tas pats? Gal tieisog į šį preparatą organizmas nereaguoja
Tarškaliuk, tikrai liūdna . Gal tikrai reikėtų gonalį ar purigoną pirma pabandyti, o tada jau operacija . Aišku, ten nieko baisaus, bet vistiek operacija. Apsidrausk gyvybės draudimu, man rodos, po tokios operacijos bent šiek tiek pinigėlių galima atgauti, jei neklystu
Cooliuke, laikykis, laukiam II
O aš tai pas ginį eisiu tik 10 c.d. - viskas ankščiau užimta . gal nebus per vėlu , nes liepė ateiti 7-9 c.d. vistiek man skirs gonalį, o mano organizmas vienodai reaguoja, ar gauna 1 ar 5 gonalio dozes, tai gal sutaupysiu šį mėn. apie 100 litukų
Cooliuke, laikykis, laukiam II
O aš tai pas ginį eisiu tik 10 c.d. - viskas ankščiau užimta . gal nebus per vėlu , nes liepė ateiti 7-9 c.d. vistiek man skirs gonalį, o mano organizmas vienodai reaguoja, ar gauna 1 ar 5 gonalio dozes, tai gal sutaupysiu šį mėn. apie 100 litukų
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 20, 07:11)
Labas rytelis
as galvoju gal man sekmadieni irgi nesidaryti, nes 99% isitikinusi kad rasiu I juostele. Jau reikia nusiteikti laukti mmm - juk tai nauja pradzia - nauja viltis.... kazkaip pastarasis variantas daug sveikiau man atrodo, nei poto testo zliumbti
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 20, 10:55)
as galvoju gal man sekmadieni irgi nesidaryti, nes 99% isitikinusi kad rasiu I juostele. Jau reikia nusiteikti laukti mmm - juk tai nauja pradzia - nauja viltis.... kazkaip pastarasis variantas daug sveikiau man atrodo, nei poto testo zliumbti
Pilnai su tavimi sutinku
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 20, 10:55)
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 20, 10:56)
Pilnai su tavimi sutinku
Ir aš lygiai tokios pat nuomonės , todėl ir negadinau testuko aną ciklą , vis viena buvau nusiteikusi, kad mmm ateis, nes visai nieko nejutau
sveikules,
Tarskaliuk liudna labai del taves bet tikrai mergytes teisingai sako, gal reikia vaistukus kitus pakeisti
kantriai laukiam naujienu is Murauskes ir Cooliukes
as va ka tik is gyd. zodziu kairej kiausidej vienas folikulas 19 mm ir du po 16 mm. Suleido Ovitreli ir paskyre siandien vakare, sekmadieni ryte ir po to kas antra diena Ir nuo ketvirtadienio gerti dufastona, kuri nutraukti jei pasirodys mmm. ir tada kita cikla apsilankyti, pasiziureti ar nera cistu ir kartoti stimuliacija. sako rekomenduoja be IUI pasidaryti kokias 6 stimuliacijas. Na sako, nors 3-4 tikrai vertetu. tai va tokios naujieneles.
Tarskaliuk liudna labai del taves bet tikrai mergytes teisingai sako, gal reikia vaistukus kitus pakeisti
kantriai laukiam naujienu is Murauskes ir Cooliukes
as va ka tik is gyd. zodziu kairej kiausidej vienas folikulas 19 mm ir du po 16 mm. Suleido Ovitreli ir paskyre siandien vakare, sekmadieni ryte ir po to kas antra diena Ir nuo ketvirtadienio gerti dufastona, kuri nutraukti jei pasirodys mmm. ir tada kita cikla apsilankyti, pasiziureti ar nera cistu ir kartoti stimuliacija. sako rekomenduoja be IUI pasidaryti kokias 6 stimuliacijas. Na sako, nors 3-4 tikrai vertetu. tai va tokios naujieneles.
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 18, 17:31)
Aha nemazai cia musu su tuo prolaktinu varkstanciu,tai kaip supratau as su tuo prolaktinu apsizanijau
man toks klausimas kylo,o jei jis padidėjęs normalu kai siūloma stimuliacija ?