Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

ačiū labai už palaikymą 4u.gif , bet nėra taip ir blogai, susiimt reikia. Paliūdėjau kelias valandas ir nieko mergytės, tarškėsiu ir toliau, dabar vyrui bandau išaiškinti, nes jis labai piktas kažkodėl ant gyd. Jam atrodo, kad garantijos turėtų būti... Jautrūs tie vyrai - atleistina. console.gif flirt.gif

Na, pati gyd. vadino tai operacija kitaip kiaušidžių drilingu ar kaip ten (įtariu pavadinimą ne tokį parašiau blush2.gif ) jos metu kiaušidės yra subadomos ištiriamas mažasis dubuo ir kiaušintakiai. Manoma, kad ciklas gali atsistayti maždaug pusmečiui, per tą laiką galima pastoti natūraliai. tačiau galimybė, anot gyd. 50x50.

mykolina, man bėda, kad visai joks folikulas nėra dominuojantis, tik daug mažų. taigi neužaugo nei vienas, net nebando augti. Parazitukai, kitaip nepavadinsi.
Papildyta:
cooliuke 4u.gif liksi visada su mumis čia, tiksi irnesakyk.gif kuo daugiau, tuo smagiau...na, nebent pas nėštukes išleisim. 4u.gif kitu atveju - nea
dėl tos operacijos, ji, pasak gyd. suaktyvins kiaušidžių darbą.

Ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 19 balandžio 2007 - 21:43
Labos, merginos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
kokios naujienos? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 20, 07:34)
kokios naujienos? bigsmile.gif

pas mane kolkas jokių naujienų nėra schmoll.gif vis dar laukiu
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Pas mane irgi jokių naujienų- vis dar laukiu mmm blush2.gif
Cooliuke,nusprendžiau nebegadinti testų,sakau,kaip bus taip wacko.gif Nežinau,kas yra,bet esu beveik visiškai garantuota,kad jo man net neprireiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murauskė: 20 balandžio 2007 - 07:17
Labas rytukas 4u.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 19, 19:52)
angel_sadangel.gif nuojauta neapgavo, visiškai nieko neužauginau. Gyt. net nustebo, kad tyrimai nėra labai blogi, o čia nieko su dviguba doze. Laukia stimuliacija su trimis tabletėmis, vėliau siūlo operaciją, jei tai nepadės kitus vaistus.

tarškaliuk, su Cl man buvo lygiai tas pats mirksiukas.gif Į jį nereagavo mano organizmas, todėl man ginis pakeitė vaistus mirksiukas.gif Man po dvigubos dozės, kai buvo tik karoliukai ir nei vieno dominuojančio folikulo, keitė vaistus. Gal tau irgi tas pats? Gal tieisog į šį preparatą organizmas nereaguoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Tarškaliuk, tikrai liūdna verysad.gif . Gal tikrai reikėtų gonalį ar purigoną pirma pabandyti, o tada jau operacija g.gif . Aišku, ten nieko baisaus, bet vistiek operacija. ax.gif Apsidrausk gyvybės draudimu, man rodos, po tokios operacijos bent šiek tiek pinigėlių galima atgauti, jei neklystu ax.gif
Cooliuke, laikykis, laukiam II wub.gif
O aš tai pas ginį eisiu tik 10 c.d. - viskas ankščiau užimta doh.gif . gal nebus per vėlu g.gif , nes liepė ateiti 7-9 c.d. vistiek man skirs gonalį, o mano organizmas vienodai reaguoja, ar gauna 1 ar 5 gonalio dozes, tai gal sutaupysiu šį mėn. apie 100 litukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 20, 07:11)
Labas rytelis 4u.gif
Pas mane irgi jokių naujienų- vis dar laukiu mmm blush2.gif
Cooliuke,nusprendžiau nebegadinti testų,sakau,kaip bus taip wacko.gif Nežinau,kas yra,bet esu beveik visiškai garantuota,kad jo man net neprireiks g.gif

as galvoju gal man sekmadieni irgi nesidaryti, nes 99% isitikinusi kad rasiu I juostele. Jau reikia nusiteikti laukti mmm - juk tai nauja pradzia - nauja viltis.... kazkaip pastarasis variantas daug sveikiau man atrodo, nei poto testo zliumbti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 20, 10:55)
as galvoju gal man sekmadieni irgi nesidaryti, nes 99% isitikinusi kad rasiu I juostele.  Jau reikia nusiteikti laukti mmm - juk tai nauja pradzia - nauja viltis.... kazkaip pastarasis variantas daug sveikiau man atrodo, nei poto testo zliumbti sad.gif

Pilnai su tavimi sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 20, 10:55)
as galvoju gal man sekmadieni irgi nesidaryti, nes 99% isitikinusi kad rasiu I juostele.  Jau reikia nusiteikti laukti mmm - juk tai nauja pradzia - nauja viltis.... kazkaip pastarasis variantas daug sveikiau man atrodo, nei poto testo zliumbti sad.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 04 20, 10:56)
Pilnai su tavimi sutinku drinks_cheers.gif

Ir aš lygiai tokios pat nuomonės rolleyes.gif , todėl ir negadinau testuko aną ciklą ax.gif , vis viena buvau nusiteikusi, kad mmm ateis, nes visai nieko nejutau ax.gif
Atsakyti
sveikules,
Tarskaliuk liudna labai del taves verysad.gif bet tikrai mergytes teisingai sako, gal reikia vaistukus kitus pakeisti g.gif
kantriai laukiam naujienu is Murauskes wub.gif ir Cooliukes wub.gif
as va ka tik is gyd. zodziu kairej kiausidej vienas folikulas 19 mm ir du po 16 mm. Suleido Ovitreli ir paskyre smileysex.gif siandien vakare, sekmadieni ryte ir po to kas antra diena blush2.gif Ir nuo ketvirtadienio gerti dufastona, kuri nutraukti jei pasirodys mmm. ir tada kita cikla apsilankyti, pasiziureti ar nera cistu ir kartoti stimuliacija. sako rekomenduoja be IUI pasidaryti kokias 6 stimuliacijas. Na sako, nors 3-4 tikrai vertetu. tai va tokios naujieneles.
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 18, 17:31)
Aha nemazai cia musu su tuo prolaktinu varkstanciu,tai kaip supratau as su tuo prolaktinu apsizanijau  mega_shok.gif

man toks klausimas kylo,o jei jis padidėjęs normalu kai siūloma stimuliacija ?
Atsakyti