Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(mykolina @ 2007 05 13, 17:11)
Kokia ta kainele, labai idomu pasidare?

500 lt, bet as isitikinuosi 100 proc. kad vieno karto neuzteks
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Yra siokiu tokiu naujienu, na bet ar jos pasitvirtins dar nesu tikra blush2.gif Vakar t.y. 12 PO diena pasidariau NT - paprasta kasetini, palikau nes iskart maciau tik I ir atejus po ilgelesnio laiko pamaciau antra vaiduokliuka rolleyes.gif, tuomet nusiunciau SB i vaistine, kad nupirktu easycup NT, jis po kokiu 3 min. parode taip pat blanku vaiduokliuka g.gif. Siandien dariausi su paprasta juostele, joje atsiado net 3 vaiduokliukai hihihi.gif.
O man buvo 17 cd., NT dariausi 29 cd. ciklas turetu zutrukti apie 32 dienas. Zodziu viltis yra, bet ar tai tiesa dar nezinia...
Atsakyti
Knielita, valio thumbup.gif Manau, kad viskas tik gerai. Tikrai tikiu, kad esi nestuke.gif Man tai nei karto jokio vaiduokliuko net nesimate. Jau 3 metai, kai laukiu tos antros juosteles ir jokiu vaiduokliuku. Taip kad tikrai jau saugok save ir pilvelio gyventoja, o gal ir ne viena smile.gif
blndz, kaip tu laikaisi, kokios naujienos?
cooliuke, o tau kaip?
Atsakyti
man jau padare laparaskopija + kiausidziu driliacija. tai ant biuletenio buvau visa menesi ( is pradziu tai vis siaip sau jauciausi, o paskui dar siek tiek patesiau, nes visai patiko namuose lovytej voliotis). po tos operacijos man vis tiek jokios reakcijos, LH ZIAURIAI uzkiles, tai dabar visus planavimo malonumus nukelem bent jau i rudeni, nes K liepe 4 men kontraceptikus pagerti, gal bent sitaip bent siek tiek nusimus tas LH... kaip sakiua, man organizmas i jokius vaistus nereaguoja, ir per visa gydyma dar ne karto neuzauginau jokio folikuliuko, - taigi iki jokios ovuliacijos nesam ne karto neprieje.. o kodel tau, cooliuke, siulo IUI? prasta vyro sperma?? mano vyro tai sperma superine, tai as kartais galvoju ir jam sakau - na, ir kodel tu mane tokia pasiemei?? juk praktiskai bet kokia moteri pasiimtum ir su ja vaiku susilauktum, gal net vieno vienintelio kartelio uztektu... bet, atrodo, dar jis turi kantrybes su manimi...
Atsakyti
Dainiuke, o kaip tau paskyre si cikla ir po kiek tabl. gerti? Sekmes ir neliudek console.gif Mes savo pasieksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 05 13, 19:19)
bet kokia moteri pasiimtum ir su ja vaiku susilauktum...

Jam matyt nereikia bet kokios, jam reikia taves smile.gif

Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif

Kai Jus laikotes?

Knielita wink.gif tyliai tyliai laukiam patvirtinimo, kad nestuke esi clap_1.gif

blndz ir agnesse kaip jusu testukai? bigsmile.gif
agnesse itrauk mane i sarasiuka...pradedejau po 1 tabl clost nuo 5.13 dienos...o kokia puiki diena buvo smile.gif

dainiuke kaip tu?

Nikata ir man tokios mintys daznai kildavo...kad galetu jis su kita susilaukt...na bet buna su mumis, ir varge ir dziaugsme bigsmile.gif bigsmile.gif ir mes juk nepultumem keisti vyro del iskilusiu problemu...tik reikia kantrybes, ramybes ir viskas bus ciki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 14 gegužės 2007 - 07:13
Labas rytas mergytės 4u.gif

knielita, tyliai sveikinu wub.gif laikom kumštukus 4u.gif

agnesse, blndz bigsmile.gif kankinat mus, tai o jo joi biggrin.gif

Mykolina, taip, šiandien važiuoju, tik prognozes jau žinau. Tikrai, nesu pesimistiškai nusiteikusi, tik toks gyvenimas, mat kai gėriau 2 clost., bent krūtinę vidury ciklo buvo pradėję po truputį mausti ir kelias dienas kažkas daigčiojo šone. O dabar štilis unsure.gif Kaip tu laikaisi? 4u.gif

nikata, o kitos grupės vaistų nesiūlė?

Laukiu, biggrin.gif laukiam kartu, tikėkimės, kad užauginsi gerą derlių 4u.gif

Murauske 4u.gif kaip laikaisi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 14 gegužės 2007 - 07:22
Na, sveikutės 4u.gif
Tai laukiat naujienų ax.gif , imkit - trečią dieną plaukiu tongue.gif
Aišku, kad liūdna, nes tiek vilčių buvo ir kairysis folikulas ir jau spenelius pradėjo skaudėti ir še tau , mmm atėjo 2 dienom ankščiau unsure.gif Turbūt čia jūs su savo psichologiniais nestuke.gif mane užkrėtėt biggrin.gif
Tai pradedam viską vėl iš pradžių ax.gif Kažkaip labai nepergyvenu, žinau, kad turėsiu lelių, nežinau kada, bet giliai širdyje labai tikiu, kad tokia diena tikrai įšaus, kai ir aš pamatysiu II cool.gif
Vakar nusipirkau naują žurnalą KLUBAS, kurį reklamuoja, nieko gero, aišku, vien nuotraukos, bet kelis puslapius turbūt išsiplėšiu, nes jie man suteikė vakar dar daugiau jėgų siekti tikslo ir negalvoti apie metus ax.gif Ten įdėtos įžymybių nuotraukos su savo atžalomis wub.gif Tai mane labiausiai nustebino, kad beveik visos žvaigždės savo atžalas pagimdė būdamos virš 30 ax.gif . Ir žiūrint į nuotraukas, ir leliai labai faini, ir mamos dar jaunai atrodo wub.gif . Tai aš labai apsiraminau, ir sakau, kaip bus, taip bus, kad ir po 30, bet sulauksiu savo stebukliuko cool.gif
Knielita, tyliai spaudžiu kumštelius ir šaukiu VALIO thumbup.gif Laukiam patvirtinimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 14, 08:42)
Na, sveikutės 4u.gif
Aišku, kad liūdna, nes tiek vilčių buvo ir kairysis folikulas ir jau spenelius pradėjo skaudėti ir še tau , mmm atėjo 2 dienom ankščiau unsure.gif Turbūt čia jūs su savo psichologiniais  nestuke.gif  mane užkrėtėt biggrin.gif
Tai pradedam viską vėl iš pradžių ax.gif  Kažkaip labai nepergyvenu, žinau, kad turėsiu lelių, nežinau kada, bet giliai širdyje labai tikiu, kad tokia diena tikrai įšaus, kai ir aš pamatysiu II cool.gif

wub.gif šaunuole, pamatysi, tikrai sulauksim ir mes tų stebūkliukų wub.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 14, 08:49)
wub.gif šaunuole, pamatysi, tikrai sulauksim ir mes tų stebūkliukų wub.gif  friends.gif

Ačiū tarškaliuk, ax.gif , tikrai sulauksim wub.gif
Oi, aš kiaulaitė blush2.gif , pamiršau palinkėti gero derlliaus tau blush2.gif , tai pasitaisau ir labai linkiu, kad ką nors būtum išauginus mirksiukas.gif
Atsakyti
[SIZE=1]
QUOTE(agnesse @ 2007 05 14, 08:53)
Ačiū tarškaliuk,  ax.gif , tikrai sulauksim wub.gif
Oi, aš kiaulaitė blush2.gif , pamiršau palinkėti gero derlliaus tau blush2.gif , tai pasitaisau ir labai linkiu, kad ką nors būtum išauginus mirksiukas.gif

topsecret.gif kažko...kiba sausra prasidėjo, kad niekas neauga liezuvis.gif reiks laukti geresnių laikų
irnesakyk.gif ir sulauksiu. biggrin.gif
Atsakyti