Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Blndz, palauk porą dienelių prieš galvodama apie kitus kartus. O dabar vėlgi neaišku ar tai tavo nuosavas HCG ar Ovidrelis.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 11, 09:45)
aj, gal geriau visas viltis dėsiu į kitus kartus. atrodo taip buvau nusiteikus gana neutraliai, bet kol pažiūrėjau rezultatą atrodė, kad gausiu infarktą ir mirsiu taip ir nepamačius  smile.gif
p.s. jeigu tiksliai, tai buvo 3,75  unsure.gif

blndz, tai kelinta tau DPO, dabar pasiakyk būtinai, gal tu pergyveni ankščiau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 05 10, 19:37)
Sveikos mergaites,
jungiuosi prie jusu burio ir as, anksciau buvau pas planuojancias pastoti, dabar jau pas jus persikeliau. Nustate man PKS, jau si men pradedu pirma stimuliacija su clost. Kazkaip labai keistai jauciuosi, net nemoku papasakoti, sirdi baisiai skauda, zinau, kad dabar viltis be proto didele, kad kaip ir daugeliui is jusu man pavyks is pirmo karto, bet bandau save nuteikti ir blogesniam variantui.
Ai nezinau sandein baisiausiai liudna verysad.gif , asaros rieda kaip pupos, apsistaciau vaistu buteliukais ir sedziu frusty.gif.
kazkaip jauciu, kad dar ta stadija, kai labai klausineju saves, kodel man taip nutiko, kodel butent man.

Sveikute prisijungus, pamatysi, nespėsi kojų apšilti šitame skyrelyje ir jau mausi pas nestuke.gif Pažiūrėk į parašiuką, čia visos pastojo po PKS mirksiukas.gif Parašyk, kelintą dieną prasidėjo mmm ir įtrauksiu tave į sąrašiuką mirksiukas.gif

QUOTE(blndz @ 2007 05 11, 09:36)
mano hcg yra NET 3. viskas, man šiandien liūdna.
nors kaip ir tikėjausi tokio rezultato, bet vis viena  verysad.gif

Blnz, sakiau, kad neguosiu, bet negaliu tavęs nepabarti doh.gif . Juk tau Ovitrelį suleido tik 20 c.d jei neklystu, o vakar tau buvo lyg 26 c.d. bet tai tik 5 DPO, tai kokių tu skaičių tikėjaisi doh.gif Tu mane pabark, jei aš neteisi lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=agnesse,2007 05 11, 10:32]
Sveikute prisijungus, pamatysi, nespėsi kojų apšilti šitame skyrelyje ir jau mausi pas nestuke.gif Pažiūrėk į parašiuką, čia visos pastojo po PKS mirksiukas.gif Parašyk, kelintą dieną prasidėjo mmm ir įtrauksiu tave į sąrašiuką mirksiukas.gif

aciu uz dideliausius palaikymus, mano mmm prasidejo 05 09.
Atsakyti
tokia ir shalia einanchias dienas (a nors ir nuo pirmos dienos), galite sau nervus su testais gadinti..bet daryti HCG... doh.gif nei mums paskui tau ka sakyti... nei pati is tikruju nezinai kaip vertinti biggrin.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 05 11, 10:32)
.... bet tai tik 5 DPO, tai kokių tu skaičių tikėjaisi doh.gif  ....

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

blndz, kantrybės nono.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
o kelinta diena galima daryt kraujo tyrima, jei po ovitrelio suleidimo praejo 9 dinoes? as biski zalia situose klaisimuose 4u.gif o taip noris kuo grieciau suzinoti ar bus gera naujiena 4u.gif
sekmes visoms tampant kuo greiciau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 10, 16:48)
na va ir suradau likimo drauge smile.gif turesiu su kuo pasitart smile.gif
kelinta tau stimuliacija? Ar ilgai gandro laukiat?

man trecia stimuliacija (05.03), bet cia kiek pastebejau, merginos beveik visos su PKS. Gandru nesugaunam jau 4 m., taigi dabar pradejom toki plana ---4 stimuliacijos ir po to du IUI. Na, dar turim problemeliu su MB grikiuku judrumu, bet vilčių pilnas kiekvienas ciklas... smile.gif O tau jau daryta laparaskopija?
Atsakyti
14 diena rekomenduojama 4u.gif
bet as iki IVF tik testus darydavausi..nezaisdavau su kraujo tyrimais...siulyciau darytis tik tada, kai veluos mmm

QUOTE(anamera @ 2007 05 11, 15:33)
o kelinta diena galima daryt kraujo tyrima, jei po ovitrelio suleidimo praejo 9 dinoes?

Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 11, 10:32)
Blnz, sakiau, kad neguosiu, bet negaliu tavęs nepabarti doh.gif . Juk tau Ovitrelį suleido tik 20 c.d jei neklystu, o vakar tau buvo lyg 26 c.d. bet tai tik 5 DPO, tai kokių tu skaičių tikėjaisi doh.gif  Tu mane pabark, jei aš neteisi lotuliukas.gif

tikslumo dėlei - 18 dieną suleido ovitrelį, bet juk nieko tai nekeičia, ane smile.gif nepatyrus aš šituose reikaluose, dabar jau bus viskas aiškiau ax.gif
o dar pasidariau šiandien veido valymą, tai visus nervus man nukrapštė biggrin.gif sėdžiu dabar violetiniu snukeliu ir niekas neberūpi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 11, 18:10)
tikslumo dėlei - 18 dieną suleido ovitrelį, bet juk nieko tai nekeičia, ane smile.gif nepatyrus aš šituose reikaluose, dabar jau bus viskas aiškiau  ax.gif
o dar pasidariau šiandien veido valymą, tai visus nervus man nukrapštė  biggrin.gif  sėdžiu dabar violetiniu snukeliu ir niekas neberūpi  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal man ką nors panašaus, kad neberūpėtų padaryti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 11, 18:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal man ką nors panašaus, kad neberūpėtų padaryti? lotuliukas.gif

taip taip, ypač jeigu turi problematišką odą (o mano tokia ir yra), tai tikrai verta eit daryt veido valymą. šitaip skaudžiai momentais būna, kad net mintis nebekyla apie jokius pilvus lotuliukas.gif o ir po to veidas atrodo taip, kad daugiau apie nieką negali galvot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti