QUOTE(Rase-liukas @ 2007 05 10, 19:37)
Sveikos mergaites,
jungiuosi prie jusu burio ir as, anksciau buvau pas planuojancias pastoti, dabar jau pas jus persikeliau. Nustate man PKS, jau si men pradedu pirma stimuliacija su clost. Kazkaip labai keistai jauciuosi, net nemoku papasakoti, sirdi baisiai skauda, zinau, kad dabar viltis be proto didele, kad kaip ir daugeliui is jusu man pavyks is pirmo karto, bet bandau save nuteikti ir blogesniam variantui.
Ai nezinau sandein baisiausiai liudna
, asaros rieda kaip pupos, apsistaciau vaistu buteliukais ir sedziu
.
kazkaip jauciu, kad dar ta stadija, kai labai klausineju saves, kodel man taip nutiko, kodel butent man.
saulyt, viskas bus gerai. Daugeliui merginų nustatomas PKS. Jis tikrai yra įveikiamas
tik reikia truputuką pagalbos, kad stebuklai įvyktų
Nebijok ir patikėk, kad tikrai sulauksi, kada pasiseks, jei ne šį, tuomet kitą kartą. Mergytės pastoja po daugiau nei 5 stimuliacijų, todėl nereikia prarasti vilties dar nepradėjus.
Man buvo sudėtinga ir, nes kuomet sužinojau apie savo ligą ir pradėjo vaistukus taikyti įvairius, atlikinėti tyrimus, važinėti į kitą miestą ir pan. buvo ir paauglystė prasidėjus - "o kodėl man...oj, aš pati nelaimingiausia: stora+plaukuota+negraži..." Bet galiausiai reikia pasakyti sau gana, nes taip ir visą gyvenimą praraudoti gali.
taigi nebevargink savęs klausimais kodėl...svarbiausia dabar žinai kaip tai reikia pakeisti. Ir judi tinkame linkme