Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 05 10, 10:28)
Gal knielita, agnesse ir blndz  sprendet testukus  g.gif ?

Nea ax.gif , dar testuko nesprendžiau lotuliukas.gif , labai jau jis sunkus pasirodė lotuliukas.gif Laikiam pirmadienio tongue.gif
Blnz lotuliukas.gif lotuliukas.gif , na ir prajuokinai, tikrai tavęs neguosiu, kai gausi atsakymą, nes spėju, kad jis bus tikrai nei toks, nei toks, nes dar rodys Ovirelio likutį lotuliukas.gif , juk neseniai susileidai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, tu nekantruole doh.gif
Atsakyti
Sveikos......
šiandien pradėjau gerto clost. bet buvau kartojusi FSH ir LH tyrimus, nes praėjusį kartą mano FSH atsakymas buvo 15.... blink.gif 3 cd. Gydytoja sakė kažkokia nesamonė, nes kiaušidės didelės, pilnos folikulų, tai kažkokia klaida, liepė pakartoti.... Bet šaidien turėjau pradėt gerti clost, o atsakymų dar nėra, bus vakare arba ryt ryte. Bet ginė nesakė, kad jei pakartojus FSH aukštas bus vėl, negerti clost. Tai dabar neramu mažumėlę.... tikiuosi nebus aukštas, ir pasitvirtins, kad praėjusi kartą įvyko klaida..... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2007 05 10, 10:56)
nea, bet neiškenčiau ir nuėjau kraujo priduot. pasakys rezultatą ryt ryte. o tada galėsiu sau ramiai gyventi toliau  smile.gif

biggrin.gif aišku..... linkiu sėkmės, laikysim kumščius..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 10, 08:08)
Na ko jau ko, Tarškaliuk,bet tu optimizmo nestokoji thumbup.gif  mirksiukas.gif

oj, visko tikrai būna. Bet be optimizmo nė iš vietos, taip reikia.

laukiu, na gal dar ne viskas prarasta. 4u.gif
Tačiau naujas ciklas reiškia naują viltį. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 09, 15:21)
mergaites, o siam skyreli yra kuri su endometrioze bando pastot? 4u.gif  4u.gif

Atsiliepsiu--as bandau pastot su itariama endometrioze. Laparaskopijos dar niekas man nedare, bet pradejau jau gert clost. Semiuosi ziniu ir stiprybes ir jusu istoriju mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2007 05 10, 17:08)
Atsiliepsiu--as bandau pastot su itariama endometrioze. Laparaskopijos dar niekas man nedare, bet pradejau jau gert clost. Semiuosi ziniu ir stiprybes ir jusu istoriju mergaites  smile.gif

na va ir suradau likimo drauge smile.gif turesiu su kuo pasitart smile.gif
kelinta tau stimuliacija? Ar ilgai gandro laukiat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 10 gegužės 2007 - 15:51
Sveikos mergaites,
jungiuosi prie jusu burio ir as, anksciau buvau pas planuojancias pastoti, dabar jau pas jus persikeliau. Nustate man PKS, jau si men pradedu pirma stimuliacija su clost. Kazkaip labai keistai jauciuosi, net nemoku papasakoti, sirdi baisiai skauda, zinau, kad dabar viltis be proto didele, kad kaip ir daugeliui is jusu man pavyks is pirmo karto, bet bandau save nuteikti ir blogesniam variantui.
Ai nezinau sandein baisiausiai liudna verysad.gif , asaros rieda kaip pupos, apsistaciau vaistu buteliukais ir sedziu frusty.gif.
kazkaip jauciu, kad dar ta stadija, kai labai klausineju saves, kodel man taip nutiko, kodel butent man.
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 05 10, 19:37)
Sveikos mergaites,
jungiuosi prie jusu burio ir as, anksciau buvau pas planuojancias pastoti, dabar jau pas jus persikeliau. Nustate man PKS, jau si men pradedu pirma stimuliacija su clost. Kazkaip labai keistai jauciuosi, net nemoku papasakoti, sirdi baisiai skauda, zinau, kad dabar viltis be proto didele, kad kaip ir daugeliui is jusu man pavyks is pirmo karto, bet bandau save nuteikti ir blogesniam variantui.
Ai nezinau sandein baisiausiai liudna verysad.gif , asaros rieda kaip pupos, apsistaciau vaistu buteliukais ir sedziu frusty.gif.
kazkaip jauciu, kad dar ta stadija, kai labai klausineju saves, kodel man taip nutiko, kodel butent man.

Sveika prisijungusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na issiverk,nubrauk asareles,pakelk auksciau nosyte ir pirmyn link savo tikslo nestuke.gif ,zinoma kad yra liudna verysad.gif kai aplink matome daug graziu lialiu, dideliais pilvukais nestuke.gif vaiksciojanciu moteriskiu,o mum to stebukliuko niekaip neina prisisaukti unsure.gif,bet liudesys ir pesimizmas ne musu palydovas schmoll.gif ,privalome dziaugtis ta ka turime dabar ir su didele,didele VILTIM laukti stebuklo kuris butinai ateis pas mus,juk mes taip jo laukiam,ir nereikia saves klausti kodel man taip nutiko,tikrai esi neviena nesanti ta likimo duota kryzeli friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 05 10, 19:37)
Sveikos mergaites,

console.gif saulyt, viskas bus gerai. Daugeliui merginų nustatomas PKS. Jis tikrai yra įveikiamas mirksiukas.gif tik reikia truputuką pagalbos, kad stebuklai įvyktų wub.gif Nebijok ir patikėk, kad tikrai sulauksi, kada pasiseks, jei ne šį, tuomet kitą kartą. Mergytės pastoja po daugiau nei 5 stimuliacijų, todėl nereikia prarasti vilties dar nepradėjus. mirksiukas.gif
Man buvo sudėtinga ir, nes kuomet sužinojau apie savo ligą ir pradėjo vaistukus taikyti įvairius, atlikinėti tyrimus, važinėti į kitą miestą ir pan. buvo ir paauglystė prasidėjus - "o kodėl man...oj, aš pati nelaimingiausia: stora+plaukuota+negraži..." Bet galiausiai reikia pasakyti sau gana, nes taip ir visą gyvenimą praraudoti gali. irnesakyk.gif taigi nebevargink savęs klausimais kodėl...svarbiausia dabar žinai kaip tai reikia pakeisti. Ir judi tinkame linkme mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mano hcg yra NET 3. viskas, man šiandien liūdna.
nors kaip ir tikėjausi tokio rezultato, bet vis viena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 11, 10:36)
nors kaip ir tikėjausi tokio rezultato, bet vis viena  verysad.gif

o koks jis turetu but? as kai niekada nesidariau tai net neisivaizduoju? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 11, 09:36)
nors kaip ir tikėjausi tokio rezultato, bet vis viena  verysad.gif

nono.gif Erodės 12 dpo buvo 3,6... Aišku, ne tokio rezultato tikėjomės mirksiukas.gif bet dar yra vilties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 11 gegužės 2007 - 08:42
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 11, 09:40)
nono.gif Erodės 12 dpo buvo 3,6... Aišku, ne tokio rezultato tikėjomės  mirksiukas.gif  bet dar yra vilties  4u.gif

aj, gal geriau visas viltis dėsiu į kitus kartus. atrodo taip buvau nusiteikus gana neutraliai, bet kol pažiūrėjau rezultatą atrodė, kad gausiu infarktą ir mirsiu taip ir nepamačius smile.gif
p.s. jeigu tiksliai, tai buvo 3,75 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 11 gegužės 2007 - 08:46