Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 09, 17:32)
ačiū, agnesse 4u.gif  tau ir linkiu gero rezultato bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif požymiai tai geri clap.gif
blndz, Laukiu, linkiu teigiamų rezultatų wub.gif  wub.gif
Amade, kur dingusi esi? unsure.gif
Papildyta:

būna, ateina ir liūdesiukas, bet  irnesakyk.gif negi moteros mes ko nors neįveiksim - taip nebūna flirt.gif pasieksim savo mes vis viena wub.gif Taigi nosiuką aukštyn.  mirksiukas.gif

Na ko jau ko, Tarškaliuk,bet tu optimizmo nestokoji thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 10, 09:08)
Na ko jau ko, Tarškaliuk,bet tu optimizmo nestokoji thumbup.gif  mirksiukas.gif

Labas rytas pupos uogos,

kaip Jus si lietinga ryteli? pas mane jau pradeda tepliot...tai matyt si cikla nepasiseke...stebuklas neivyko...nu bet dar reik mmm sulaukt iki galo...Kad apie kita cikla galvot...Linkejimai laikau kumstukus uz Jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukiu, dar ne viskas prarasta. O gal cia pateplios ir viskas, gal signalas, kad jau nestuke.gif Ar buna tau taip pries mmm?
Agnesse thumbup.gif
Amade, kur dingai?
Murauskyte, laikykis. Zinau ta jausma, nes aplink mane irgi visos leliukus supa ir laimingos dziaugiasi. Gera man i jas ziureti, bet aisku sirdy pasvajoju, kad kaip ir as noreciau tokia laime dalintis. Bet nieko aukstyn galvas, ateis ir pas mus ta svente mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 09, 16:46)
Oi,mergytės,šiandien vėl užėjo liūdnumas verysad.gif Įsivaizduokit,šiandien paskambino geriausia draugė ir  pasakė,kad jau bigsmile.gif  du mėnesiai kaip laukiasi antro vaikelio bigsmile.gif ,o pirmoji gimusi lapkričio mėnesį, žodžiu,mergytei bus vos sukakę metukai,kai gims broliukas ar sesutė.Džiugu bet kartu ir pavydu-jie irgi vargo apie porą metelių prieš pirmą pastojimą,bet ji pastojo iš karto po gimdos nuotraukos rolleyes.gif Mums taip nepasisekė verysad.gif Kol kas cry.gif

Pasisekė tavo darugei thumbup.gif , aišku, liūdna, kad ne tau taip nuskilo, bet jei ir jie turėjo problemų tai tik turėtume džiaugtis, kad antras taip greit pasibeldė ir be jokių rūpesčių wub.gif . Čia mums turėtų būti gera viltis, kad po pirmo vaikelio, kiti vaikiukai pasibers kaip žirniai biggrin.gif Aš dabar galvoju, kad turbūt visą gyvenimą nesisaugosiu ir turėsiu tiek vaikų, kiek Dievas panorės ax.gif , nebent greit vienas po kito kokius tris jau turėsiu, tai gal atsiimsiu savo žodžius blush2.gif biggrin.gif
Ir man savaitgalį buvo šokas, kai viena mano pažystama atvyko į vakarėlį su didžiuliu pilvu blink.gif Kažkaip 4 mėnesius nesimatėm, o čia bac - pilvas didžiausias - netyčiukas ax.gif Bet tik džiaugiausi už juos ir sakiau, kad ir jie džiaugtųsi, kad turės stebukliuką, ko mums niekaip nepasiseka ax.gif . Ai, aš jau nebijau visiems prisipažinti, kad turiu problemų ax.gif , jei kas paklausia, tai tiesiai šviesiai pasakau, kad turiu problemų, dar ir paaiškinu moksliniais terminais, kas man yra, tai tada klausimų tikrai nekyla biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mykolina,2007 05 10, 11:11]
Laukiu, dar ne viskas prarasta. O gal cia pateplios ir viskas, gal signalas, kad jau nestuke.gif Ar buna tau taip pries mmm?

kad man visalaik savaite iki mmm pradeda tepliot...del emdometriozes turbut...tai gaunasi, kad man maziau reikia savaite parintis, pradeda tepliot ir aisku viskas....nu bet testukus pasidarau karts nuo karto...maza ka gal kai pastosiu taip pat teplios lotuliukas.gif :lotuliukas:patirties nera blush2.gif blush2.gif va tokia as optimiste bigsmile.gif bigsmile.gif tiesa, dar si cikla deduosi dėles, galvojau gal pades...nu bet tepliojimas yra schmoll.gif schmoll.gif

Issikovossim mergaites visos po leliuka...gal ir po du... 4u.gif 4u.gif

Gal knielita, agnesse ir blndz sprendet testukus g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 10 gegužės 2007 - 09:52
nea, bet neiškenčiau ir nuėjau kraujo priduot. pasakys rezultatą ryt ryte. o tada galėsiu sau ramiai gyventi toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 10, 10:56)
nea, bet neiškenčiau ir nuėjau kraujo priduot. pasakys rezultatą ryt ryte. o tada galėsiu sau ramiai gyventi toliau  smile.gif

O kelinta tau DPO? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 10, 10:58-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 10, 10:58)
O kelinta tau DPO? blush2.gif

neakysiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif labai gėda, kad taip darau, nes dar labai mažai laiko praėjo, bet nervai daro savo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 10, 11:56)
nea, bet neiškenčiau ir nuėjau kraujo priduot. pasakys rezultatą ryt ryte. o tada galėsiu sau ramiai gyventi toliau  smile.gif

nu ir saunuole....lauksim rytojaus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 10, 11:00)
neakysiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif labai gėda, kad taip darau, nes dar labai mažai laiko praėjo, bet nervai daro savo  blush2.gif

aš taip ir supratau, kad dar anksti lotuliukas.gif bigsmile.gif , na nieko, bet kokiu atveju linkiu pačio geriausio rezultato wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 10, 11:05-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 10, 11:05)
aš taip ir supratau, kad dar anksti lotuliukas.gif  bigsmile.gif , na nieko, bet kokiu atveju linkiu pačio geriausio rezultato wub.gif

bijau, kad bus kokia nors nesąmonė lotuliukas.gif lotuliukas.gif tipo nei taip nei ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot ir būsiu ant savo galvos prisidirbus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 10, 12:08)
bijau, kad bus kokia nors nesąmonė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tipo nei taip nei ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ot ir būsiu ant savo galvos prisidirbus  doh.gif

kaip jau bus taip bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif dar testa ispresi....na jau ka daryt mums nekantruolems lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti