QUOTE(Murauskė @ 2007 05 09, 16:46)
Oi,mergytės,šiandien vėl užėjo liūdnumas
Įsivaizduokit,šiandien paskambino geriausia draugė ir pasakė,kad jau
du mėnesiai kaip laukiasi antro vaikelio
,o pirmoji gimusi lapkričio mėnesį, žodžiu,mergytei bus vos sukakę metukai,kai gims broliukas ar sesutė.Džiugu bet kartu ir pavydu-jie irgi vargo apie porą metelių prieš pirmą pastojimą,bet ji pastojo iš karto po gimdos nuotraukos
Mums taip nepasisekė
Kol kas
Pasisekė tavo darugei
, aišku, liūdna, kad ne tau taip nuskilo, bet jei ir jie turėjo problemų tai tik turėtume džiaugtis, kad antras taip greit pasibeldė ir be jokių rūpesčių
. Čia mums turėtų būti gera viltis, kad po pirmo vaikelio, kiti vaikiukai pasibers kaip žirniai
Aš dabar galvoju, kad turbūt visą gyvenimą nesisaugosiu ir turėsiu tiek vaikų, kiek Dievas panorės
, nebent greit vienas po kito kokius tris jau turėsiu, tai gal atsiimsiu savo žodžius
Ir man savaitgalį buvo šokas, kai viena mano pažystama atvyko į vakarėlį su didžiuliu pilvu
Kažkaip 4 mėnesius nesimatėm, o čia bac - pilvas didžiausias - netyčiukas
Bet tik džiaugiausi už juos ir sakiau, kad ir jie džiaugtųsi, kad turės stebukliuką, ko mums niekaip nepasiseka
. Ai, aš jau nebijau visiems prisipažinti, kad turiu problemų
, jei kas paklausia, tai tiesiai šviesiai pasakau, kad turiu problemų, dar ir paaiškinu moksliniais terminais, kas man yra, tai tada klausimų tikrai nekyla
Svajonė išsipildė po 5 metųGimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm