As vakar pradejau gerti Cl. Kita savaite tikiuos kazka gero suzinot
Amade, o pas kokia gydytoja tu lankais? As labai noreciau dar viena nuomone isgirst, gal man pas tavaja apsilankyt?
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 04 18, 09:24)
Na, šiaip, aišku, reikėtų tuos tyrimus pasidaryti
, bet jei tave 3 ciklus stebėjo ir matė, kad viskas gerai, stimuliuotis gali, vis viena tave stebės. Tie tyrimai parodo, ar vyksta O, ar folikulai formuojasi, ar zigota gali prisitvirtinti. Bet tai galima patikrinti ir stebint echoskopu. Manyčiau, tavo ginius žino ką daro, bet tikriausiai vėliau vis viena reikės tuos tyrimus pasidaryti
Knielita, o kada pas tave mmm buvo šį ciklą ir kelinta tau ši stimuliacija, bandysiu ir tave įtraukti į sąrašiuką
Atsimenu, kad buvau tave įrašius, bet kai tvarkiau vėliau, mano parašas buvo per ilgas ir turėjau tas, kurios dar nesistimuliuoja, išbraukti
Bet bandysiu kaip nors trumpinti, bet visas ten sukišiu
, kad kuo daugiau būtų peršokusių į kitą liniuotės pusę
kaip matot, kiekvieną mėnesį turim po 1 ar 2
, taip kad balandis dar neužimtas. Rezervaciją pradedam
kas pirmas?
Man pirma si stimuliacija, pirma ciklo diena 04 14
Labai daug is jos nesitikiu, na bet viltis yra...
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 18, 15:57)
Labas mergaites
O as manau pries stimuliuojantis butina pasidaryti visus reikalingus tyrimus,maza kas,gal koks hormonas grybauja,ir stimuliacija nueis suniui an uodegos,
Dzesika, o geriant vaistus ar galima tyrimus pasidaryti? Dabargeriu Cl. ar galeciau si menesi pasidaryti ar reiktu darytta menesi kai nevertisiu vaistu
Si cikla vaistus pradejau gert, bet matyt jau kita darysiu visus harmonu tyrimus