Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(dainiuke @ 2007 04 19, 13:41)
labai sunku perprast organizma, kas jame ir kaip vyksta...mano progesterono tyrimas buvo pagerejes, bet tos gleives pastovios vadinas reiskia neivykusia O.
o kiek pas tave dieneliu trunka iprastas ciklas ? vistiek kol nepasirode dieneles, tai neprarask vilties 4u.gif

Normalus ciklas pas mane tai 28 dienos,bet pastaruoju metu dėl tų stimuliacijų,tai ir ciklas grybauja-tai 30, tai virš 30 dienelių g.gif Neįmanoma ką nors suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 19, 13:41)
labai sunku perprast organizma, kas jame ir kaip vyksta...mano progesterono tyrimas buvo pagerejes, bet tos gleives pastovios vadinas reiskia neivykusia O.

Na aš tai nežinau g.gif , aš tiksliai žinau, kad pas mane O įvyko, bet dažnai prieš mmm pas mane būdavo ,,šlapia'' blush2.gif
Mergaitės, norit pasijuokti lotuliukas.gif , tai pasirodo pas mane grybą rado, jis ten ,,šlapina'' lotuliukas.gif

Ale gal šį ciklą jau išnaikinsiu juos gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
As vakar pradejau gerti Cl. Kita savaite tikiuos kazka gero suzinot bigsmile.gif

Amade, o pas kokia gydytoja tu lankais? As labai noreciau dar viena nuomone isgirst, gal man pas tavaja apsilankyt? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 04 18, 09:24)
Na, šiaip, aišku, reikėtų tuos tyrimus pasidaryti g.gif , bet jei tave 3 ciklus stebėjo ir matė, kad viskas gerai, stimuliuotis gali, vis viena tave stebės. Tie tyrimai parodo, ar vyksta O, ar folikulai formuojasi, ar zigota gali prisitvirtinti. Bet tai galima patikrinti ir stebint echoskopu. Manyčiau, tavo ginius žino ką daro, bet tikriausiai vėliau vis viena reikės tuos tyrimus pasidaryti ax.gif
Knielita, o kada pas tave mmm buvo šį ciklą ir kelinta tau ši stimuliacija, bandysiu ir tave įtraukti į sąrašiuką ax.gif  Atsimenu, kad buvau tave įrašius, bet kai tvarkiau vėliau, mano parašas buvo per ilgas ir turėjau tas, kurios dar nesistimuliuoja, išbraukti blush2.gif  Bet bandysiu kaip nors trumpinti, bet visas ten sukišiu tongue.gif , kad kuo daugiau būtų peršokusių į kitą liniuotės pusę drinks_cheers.gif
kaip matot, kiekvieną mėnesį turim po 1 ar 2  nestuke.gif , taip kad balandis dar neužimtas. Rezervaciją pradedam thumbup.gif  kas pirmas? biggrin.gif

Man pirma si stimuliacija, pirma ciklo diena 04 14 4u.gif Labai daug is jos nesitikiu, na bet viltis yra...

QUOTE(Dzesika @ 2007 04 18, 15:57)
Labas mergaites 4u.gif  O as manau pries stimuliuojantis butina pasidaryti visus reikalingus tyrimus,maza kas,gal koks hormonas grybauja,ir stimuliacija nueis suniui an uodegos,

Dzesika, o geriant vaistus ar galima tyrimus pasidaryti? Dabargeriu Cl. ar galeciau si menesi pasidaryti ar reiktu darytta menesi kai nevertisiu vaistu unsure.gif
Si cikla vaistus pradejau gert, bet matyt jau kita darysiu visus harmonu tyrimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 04 19, 14:08)
As vakar pradejau gerti Cl. Kita savaite tikiuos kazka gero suzinot  bigsmile.gif

Amade, o pas kokia gydytoja tu lankais? As labai noreciau dar viena nuomone isgirst, gal man pas tavaja apsilankyt? unsure.gif

Knielita, nori į sąrašiuką ax.gif , rašyk, kelintą dieną prasidėjo mmm, kelinta stimuliacija ši, kiek pamenu, tai pirma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 19, 13:14)
Knielita, nori į sąrašiuką ax.gif , rašyk, kelintą dieną prasidėjo mmm, kelinta stimuliacija ši, kiek pamenu, tai pirma ax.gif

Jau parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 19, 13:59)
Na aš tai nežinau g.gif , aš tiksliai žinau, kad pas mane O įvyko, bet dažnai prieš mmm pas mane būdavo ,,šlapia''  blush2.gif
Mergaitės, norit pasijuokti lotuliukas.gif ,  tai pasirodo pas mane grybą rado, jis ten ,,šlapina'' lotuliukas.gif

Ale gal šį ciklą jau išnaikinsiu juos  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

ech su tais grybukais tai nefaina, saudyk juos butinai kuo greiciau! kad svarbiausia as i tas gleives labai teigiamai ziuredavau, o pasirodo, nieko cia gero be sausros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 04 19, 13:14)

as lankausi pas Marija Butylkina, pirmadianiais ir ketvirtadieniais ji dirba Seimos Klinikoj Fama Bona (Siaures prospekte), o siaip ja galima rasti ir Klinikose. Bet as paprastai i seimos klinika varau, nes ten ji normaliai gali skirti laiko tau. Bent jau mano aplinkos zmones (jos kolegos) ja labai giria, man ji irig labai thumbup.gif thumbup.gif . Registruotis gali tel. 407780 Beje, uz vizitus reikia moketi, jei ka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 19, 14:16)
ech su tais grybukais tai nefaina, saudyk juos butinai kuo greiciau! kad svarbiausia as i tas gleives labai teigiamai ziuredavau, o pasirodo, nieko cia gero be sausros  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man jos nelabai būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 19, 13:19)
as lankausi pas Marija Butylkina, pirmadianiais ir ketvirtadieniais ji dirba Seimos Klinikoj Fama Bona (Siaures prospekte), o siaip ja galima rasti ir Klinikose. Bet as paprastai i seimos klinika varau, nes ten ji normaliai gali skirti laiko tau. Bent jau mano aplinkos zmones (jos kolegos) ja labai giria, man ji irig labai  thumbup.gif  thumbup.gif . Registruotis gali tel. 407780 Beje, uz vizitus reikia moketi, jei ka...  ax.gif

Aciu labai. Eisiu pas ja, gal paneigs o gal patvirtins mano giniaus zodzius. Nes dabar labai netvirtai jauciuos, norisi dar vienos nuomones.
Uzsirasiau kitam ketvirtadieniui, man bus 13 c.d. kaip manot ar verta apsilankyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 19 balandžio 2007 - 13:30
QUOTE(knielita @ 2007 04 19, 13:26)
Aciu labai. Eisiu pas ja, gal paneigs o gal patvirtins mano giniaus zodzius. Nes dabar labai netvirtai jauciuos, norisi dar vienos nuomones.
Uzsirasiau kitam ketvirtadieniui, man bus 13 c.d. kaip manot ar verta apsilankyti?

Na, lauksiu tavo nuomones apie ja mirksiukas.gif o 13 CD tai, manau, kad labai gerai, nes jei darys echo, paziures, kokie folikulai, ir siaip, man kartais gine buna kaip psichologine linija... blush2.gif lotuliukas.gif Isklausineju visokiu, o ji labai aiskiai ir kantriai papasakoja, paaiskina.
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 04 19, 15:26)

Nelabai suprantu vizito tikslo pas kita gydytoja, siulyciau palaukti sio ciklo pabaigos, jeigu butu nestuke.gif tai valio, jeigu mmm, tada pas kita gydytoja ir butinai hormonai, gimdos nuotrauka ir vyro grikiai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip faina, kad atsirado nauju prisijungusiu i musu buri, bet aisku geriau, kad visos kuo greiciau plepetume jau kituose nestuke.gif skyreliuose.
Siandien pabaigiu paskutine clostyl., rytoj einu pas gine echoskopijos, tai parasysiu ka uzauginau smile.gif
Tarskaliuk, kokios pas tave naujienos bigsmile.gif
Papildyta:
cooliuke, kaip laikaisi?
Atsakyti