[quote=agnesse,2007 05 08, 13:46]
Sveikutės,
kaip supratau, tai naujienų gerų nėra
Tai ką, merginos nežinot, kas yra geltonkūnis Taigi kai folikulas sprogsta, t.y. kai įvyksta O, jo vietoje susidaro geltonkūnis, kuris gamina progesteroną, kuris reikalingas, kad apvaisintas kiaušinėlis įsitvirtintų gimdoje. Tai jei pas jus rado geltonkūnį, reiškia tą ciklą jums jau įvyko O
Aciu agnesse, kad apsvietei....atrodo nu jau taip viskas zinoma, alia va kartais jau taip viskas susimaiso
QUOTE(Mia @ 2007 05 08, 12:26)
jei nors kiek jį įtari, nusipirk šaldytų spanguolių, ir sutrink su cukrum, pasidasryk gėrimą - ir gerk litrais. Aš etatinė pūslės ligonė
Kodėl apie tuos šansus taip liūdnai Gi kiekvieną ciklą yra labai didelis šansas pastoti Vienas folikulas ir yra reikalingas vaikiukui, ne daugiau. Nebent gyvenimo tikslas būtų dvynukų, trynukų susilaukt.
Va man irgi atrodydavo, kad kuo daugiau folikulų, tuo didesnis šansas. Per hiperstimuliaciją buvau užsiauginus net 16, netgi nuo sekso gydytojas atkalbinėjo, sakė, o jei šešetukas bus? Visgi darėm dvigubą IUI, ir dar atskirai, ir ką, ogi nieko.
O per sekantį nestimuliuotą ciklą matyt iš inercijos užaugo vienas folikulas, ir bac - vaiką dabar turiu
Kodėl apie tuos šansus taip liūdnai Gi kiekvieną ciklą yra labai didelis šansas pastoti Vienas folikulas ir yra reikalingas vaikiukui, ne daugiau. Nebent gyvenimo tikslas būtų dvynukų, trynukų susilaukt.
Va man irgi atrodydavo, kad kuo daugiau folikulų, tuo didesnis šansas. Per hiperstimuliaciją buvau užsiauginus net 16, netgi nuo sekso gydytojas atkalbinėjo, sakė, o jei šešetukas bus? Visgi darėm dvigubą IUI, ir dar atskirai, ir ką, ogi nieko.
O per sekantį nestimuliuotą ciklą matyt iš inercijos užaugo vienas folikulas, ir bac - vaiką dabar turiu
ačiū už patarimus, reiks matyt šiandien nusipirkt tų spanguolių, nes jau kas valandą varinėju į tūliką. dar neskausmingai, bet gal geriau ir nelauksiu
na, aš apie savo vienintelį folikulą ne liūdnai, o realistiškai nors jeigu dar bus čia palaikančių žodžių, tuoj man išsivystys psichologinis
QUOTE(blndz @ 2007 05 08, 14:16)
ačiū už patarimus, reiks matyt šiandien nusipirkt tų spanguolių, nes jau kas valandą varinėju į tūliką. dar neskausmingai, bet gal geriau ir nelauksiu
na, aš apie savo vienintelį folikulą ne liūdnai, o realistiškai nors jeigu dar bus čia palaikančių žodžių, tuoj man išsivystys psichologinis
jau vystosi?
O šiaip ir pirmą mėn. planavimo į WC pradėjusi buvau lakstyti, matavausi temperatūrą nuolatos ir nesulaukus mmm kelias dienas vos ne sagą norėjau džinsų atsisegti
QUOTE(Amade @ 2007 05 08, 10:30)
labukas, apsireiskiu...
Siryt pradejau nerealiai kraujuot 16 CD, kalbejau su gine, sake, kad atvaziuociau ryt ryte i klinikas, paziuret. Ir jei gerai supratau, jei kraujuosiu ir toliau, jokios laparaskopijos man nedarys iki geguzes 30, kaip buvo planuota... O as jau taip dziaugiausi, kad galesiu atsikvepti nuo darbo, nes man jau stogas ciuozia
Siryt pradejau nerealiai kraujuot 16 CD, kalbejau su gine, sake, kad atvaziuociau ryt ryte i klinikas, paziuret. Ir jei gerai supratau, jei kraujuosiu ir toliau, jokios laparaskopijos man nedarys iki geguzes 30, kaip buvo planuota... O as jau taip dziaugiausi, kad galesiu atsikvepti nuo darbo, nes man jau stogas ciuozia
Manau reiktų kuo skubiau varyti į klinikas ir NEDELSK
sveikutes,
Amade, kas cia dabar per kraujavimai...kodel tik rytoj pas gyd?
as siandien sulaukiau mmm, tad rasysiuos ketvirtadieniui pas gyd ir spresim ka toliau daryt
as siandien sulaukiau mmm, tad rasysiuos ketvirtadieniui pas gyd ir spresim ka toliau daryt
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 08, 15:24)
sveikutes,
nezinau... bet jei gines jie labai nesudomino, vadinasi, nieko mirtino... Pasak jos ''galbut sukvailiojo ciklas nuo cistos, o gal cista truko''... Bet jei ji neliepe kuo greiciau lekti ziureti, tai ji matyt zino, kad isgyvensiu
QUOTE(Amade @ 2007 05 08, 16:56)
nezinau... bet jei gines jie labai nesudomino, vadinasi, nieko mirtino... Pasak jos ''galbut sukvailiojo ciklas nuo cistos, o gal cista truko''... Bet jei ji neliepe kuo greiciau lekti ziureti, tai ji matyt zino, kad isgyvensiu
sekmes Tau, laikau kumsciukus kad viskas susitvarkytu kuo greiciau
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 08, 17:33)
sekmes Tau, laikau kumsciukus kad viskas susitvarkytu kuo greiciau
Dainiuke Diena veliau pradejai praejusi cikla, tai diena veliau ir mmm sulaukei. Galejai geriau jau nors tu nesulaukti. Ziuriu, kad nekoks buvo praejes menuo. Is musu tarpo taip laukem nors vienos Tikekimes geguzes menuo bus dosnesnis
Agnesse, kaip tu laikaisi? Gal ka jauti kitaip nei visada?
Amade, laikykis
Kada tarskaliuk eini echo darytis?
dainiuke, lauksim visos kartu ir toliau
Amade, manau, kad gyd. turėtų atsakyti už savo veiksmus, todėl jei pasakė, kad kitą dieną, vadinasi, ji žino.
mykolina važiuosiu 14d.
agnesse, kaip gyveni?
Amade, manau, kad gyd. turėtų atsakyti už savo veiksmus, todėl jei pasakė, kad kitą dieną, vadinasi, ji žino.
mykolina važiuosiu 14d.
agnesse, kaip gyveni?
o pvz. gali neivykti O po Ovritelio susileidimo?
Nes as penktadieni susileidau Ovriteli ir gydytojas po 4 dienu liepe vel atvykti, o kokiu tikslu neikertu. galvoju gal ziures ar O ivyko? Kaip jus manote?
Nes as penktadieni susileidau Ovriteli ir gydytojas po 4 dienu liepe vel atvykti, o kokiu tikslu neikertu. galvoju gal ziures ar O ivyko? Kaip jus manote?
QUOTE(cooliuke @ 2007 05 08, 20:51)
o pvz. gali neivykti O po Ovritelio susileidimo?
Tai turbut ziures ar O ivyko. Sekmes ir parasyk po gydytojo ka sake, nes kaip suprantu rytoj eisi.
As 16d. eisiu echoskopuotis. Ziuresiu ka su 2tabl. uzsiauginsiu.
QUOTE(mykolina @ 2007 05 08, 19:54)
Tai turbut ziures ar O ivyko. Sekmes ir parasyk po gydytojo ka sake, nes kaip suprantu rytoj eisi.
Jo ryt vaziuoju i vilniu pas K. Tai vat tik viena minti ir teturiu, kad vaziuoju parodyt ar ivyko O ar ne. Todel ir klausiu ar buna kad po Ovritelio O neivyksta? Noreciau kad ji butu ivykusi, nes darbavomes smarkokai, tik kazin ar i nauda... Nes uzauga viskas ciki, o leliaus kaip ner taip ner