Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(blndz @ 2007 05 08, 11:22)
na pas mane tai tik vienas folikulas buvo, tai gydytoja nutarė mano pinigus pataupyt ir net netikrint buvo ta O ar ne. taigi reik suprast, kad ir šansų nelabai daug. žodžiu nebyliai susitarėm, kad viltis dedam į sekančią stimuliaciją.
apie geltonkūnį neturiu supratimo jokio  smile.gif  kaip panašu ir apie dar daug dalykų, kurie su visu šituo reikalu susiję  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai va kad ir as tokia pat smile.gif tik gal 2 kart isgirdau toki geltonkuni...tai labai cekava pasidare, kas jis toks ir ka daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mane tai tik pradejus gert clot prasidejo uzdegimas, tai tuo metu mate, kad folikulu daug, o dominuojanciu nebuvo:( o 21 cd jau geltonkunis pasimate...nu bet kokiu atveju, jeigu pastociau, tai koks 9 pasaulio stebuklas butu...si menesi triusiu nebevaidinom blush2.gif blush2.gif nu dar pas mane savaite iki mmm pradeda tepliot..tai jau po truputi pradeda schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
labukas, apsireiskiu... 4u.gif
Siryt pradejau nerealiai kraujuot blink.gif 16 CD, kalbejau su gine, sake, kad atvaziuociau ryt ryte i klinikas, paziuret. Ir jei gerai supratau, jei kraujuosiu ir toliau, jokios laparaskopijos man nedarys iki geguzes 30, kaip buvo planuota... verysad.gif O as jau taip dziaugiausi, kad galesiu atsikvepti nuo darbo, nes man jau stogas ciuozia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 08, 11:30)
labukas, apsireiskiu...  4u.gif
Siryt pradejau nerealiai kraujuot  blink.gif 16 CD, kalbejau su gine, sake, kad atvaziuociau ryt ryte i klinikas, paziuret. Ir jei gerai supratau, jei kraujuosiu ir toliau, jokios laparaskopijos man nedarys iki geguzes 30, kaip buvo planuota...  verysad.gif O as jau taip dziaugiausi, kad galesiu atsikvepti nuo darbo, nes man jau stogas ciuozia  unsure.gif

nu mane tai nervuoja, kad neiskart priima, kai tokia situacija...kitam skyreli skaiciau...jeigu ten plyso tau cista...nu bet gal ji geriau zino g.gif
Atsakyti
nu jo... kažkaip jei stiprus kraujavimas labai, tai galėtų iš karto priimti.
Amade, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 08, 10:03)
draugužė sulaukei mmm?  bigsmile.gif sekmės per stimulaciją  4u.gif

jo... pagaliau atėjo..... doh.gif tai dabar jau taip nekantru baisiai.... tongue.gif
O aš čia iš tų "žaliųjų" turiu klausimą... blush2.gif
kaip su tuo "Ovitreliu". Visom jį skiria sprogdinimui (jei užauga aišku) be išimties, ar ne visom....?
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 08, 10:30)
Siryt pradejau nerealiai kraujuot  blink.gif 16 CD, kalbejau su gine, sake, kad atvaziuociau ryt ryte i klinikas, paziuret.

blink.gif man labai keista ,kad rytoj liepė atvažiuoti, o jei avarinė situacija, g.gif Stirybės mergyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 08 gegužės 2007 - 10:03
kaip su tuo "Ovitreliu". Visom jį skiria sprogdinimui (jei užauga aišku) be išimties, ar ne visom....?
[/quote]

man tai su prenigiliu visus 3 kartus...o kaip kita cikla tai dar nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 08, 10:59)
jo... pagaliau atėjo..... doh.gif tai dabar jau taip nekantru baisiai.... tongue.gif
O  aš čia iš tų  "žaliųjų" turiu klausimą... blush2.gif

nu jeigu kas užauga, tai mano supratimu visom... g.gif
ta prasme sprogdina visom smile.gif o jau su kuom, tai gydytojo musiet reikia klaust.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 08 gegužės 2007 - 10:05
QUOTE(blndz @ 2007 05 08, 11:04)
nu jeigu kas užauga, tai mano supratimu visom...  g.gif
ta prasme sprogdina visom smile.gif o jau su kuom, tai gydytojo musiet reikia klaust.

aaa, aišku... g.gif ačiū.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 08 gegužės 2007 - 10:10

Sveikos, oi kaip seku šitą skyrelį, taip jau noriu prisijungt smile.gif Bet vasarėlę gal dar praleisim, o tada jau labas folikulai, geltonkūniai, testai smile.gif

QUOTE(blndz @ 2007 05 08, 09:07)
o vat pūslės uždegimą aš esu turėjusi ir žinau ką tai reiškia.... jėzau jėzau kaip blogai būna.

jei nors kiek jį įtari, nusipirk šaldytų spanguolių, ir sutrink su cukrum, pasidasryk gėrimą - ir gerk litrais. Aš etatinė pūslės ligonė doh.gif

QUOTE(blndz @ 2007 05 08, 09:22)
taigi reik suprast, kad ir šansų nelabai daug. žodžiu nebyliai susitarėm, kad viltis dedam į sekančią stimuliaciją.
apie geltonkūnį neturiu supratimo jokio  smile.gif  kaip panašu ir apie dar daug dalykų, kurie su visu šituo reikalu susiję  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kodėl apie tuos šansus taip liūdnai doh.gif Gi kiekvieną ciklą yra labai didelis šansas pastoti mirksiukas.gif Vienas folikulas ir yra reikalingas vaikiukui, ne daugiau. Nebent gyvenimo tikslas būtų dvynukų, trynukų susilaukt.
Va man irgi atrodydavo, kad kuo daugiau folikulų, tuo didesnis šansas. Per hiperstimuliaciją buvau užsiauginus net 16, netgi nuo sekso gydytojas atkalbinėjo, sakė, o jei šešetukas bus? smile.gif Visgi darėm dvigubą IUI, ir dar smileysex.gif atskirai, ir ką, ogi nieko.
O per sekantį nestimuliuotą ciklą matyt iš inercijos užaugo vienas folikulas, ir bac - vaiką dabar turiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
kaip supratau, tai naujienų gerų nėra g.gif
Tai ką, merginos nežinot, kas yra geltonkūnis doh.gif biggrin.gif Taigi kai folikulas sprogsta, t.y. kai įvyksta O, jo vietoje susidaro geltonkūnis, kuris gamina progesteroną, kuris reikalingas, kad apvaisintas kiaušinėlis įsitvirtintų gimdoje. Tai jei pas jus rado geltonkūnį, reiškia tą ciklą jums jau įvyko O mirksiukas.gif
Mykolina, gailu aišku, kad nepavyko ši stimuliacija verysad.gif Oi, kaip aš tave suprantu... Ir pas mus mokykloj buvo koncertas skirtas mamoms, vaikai gėlytes teikė visoms mamoms, tai iš aš susigraudinau... visi galvojo, kad verkiu, nes man labai gražu, o iš tiesų verkiau, nes ši šventė skirta ne man verysad.gif
Bet kada nors ir mes džiaugsimės ta švente ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 08, 09:43)
nu mane tai nervuoja, kad neiskart priima, kai tokia situacija...kitam skyreli skaiciau...jeigu ten plyso tau cista...nu bet gal ji geriau zino g.gif

QUOTE(blndz @ 2007 05 08, 09:52)
nu jo... kažkaip jei stiprus kraujavimas labai, tai galėtų iš karto priimti.
Amade, laikykis  4u.gif

Na, man irgi taip keistokai pasirode, bet ji penktadieni pati dare man echo ir galbut ji jau zino situacija ir ikad cia galbut nieko pavojingo... g.gif
Atsakyti