Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 08, 08:44)
kai nebesulauki mmm 9 mėnesius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labas rytas mergytės 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
sveikutės mirksiukas.gif
... tai ka registruojuos 1 stimuliacijai . pradedu ketvirtadieni gerti jau clos. rolleyes.gif baisiai nekantru... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Cikla skaiciuokite nuo O + 14 dienu, kai turetu prasideti mmm, taciau tai ne taisykle, kiekvienas ciklas, kad ir tos pacios moters skirtingas. Jeigu ciklas reguliuojamas vaistukais, tai turetu buti O + 14DPO ir mmm arba nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos 4u.gif
jeigu 14dpo, tai reiškia man reikia sulaukt iki kito ketvirtadienio ir bus kažkoks rezultatas. na, pažiūrėsim pažiūrėsim rolleyes.gif
o dar pasidomėti norėčiau, ar visi šitie vaistai jūsų pūslės niekaip nepaveikė? aš antrą naktį keliuosi į tūliką blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 08, 10:42)
Labas rytas, merginos  4u.gif
jeigu 14dpo, tai reiškia man reikia sulaukt iki kito ketvirtadienio ir bus kažkoks rezultatas. na, pažiūrėsim pažiūrėsim  rolleyes.gif 
o dar pasidomėti norėčiau, ar visi šitie vaistai jūsų pūslės niekaip nepaveikė? aš antrą naktį keliuosi į tūliką  blink.gif  blink.gif

Nepastebejau, gal vakarais daugiau skysciu isgeri, gal troskina labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 05 08, 09:45)
Nepastebejau, gal vakarais daugiau skysciu isgeri, gal troskina labiau g.gif

atrodo, kad ne, lyg ir netroškina (nebent yra priežastis drinks_cheers.gif ). jau nervuojuos, kad nebūtų kokio pūslės uždegimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 08, 08:42)
Labas rytas, merginos  4u.gif
jeigu 14dpo, tai reiškia man reikia sulaukt iki kito ketvirtadienio ir bus kažkoks rezultatas. na, pažiūrėsim pažiūrėsim  rolleyes.gif 
o dar pasidomėti norėčiau, ar visi šitie vaistai jūsų pūslės niekaip nepaveikė? aš antrą naktį keliuosi į tūliką  blink.gif  blink.gif

Kai pastoji, nuo nestuminiu hormonu pradeda varineti i tulika tongue.gif
O paskui del to, kad vaikas pusle spaudzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 05 08, 09:54)
Kai pastoji, nuo nestuminiu hormonu pradeda varineti i tulika  tongue.gif
O paskui del to, kad vaikas pusle spaudzia  lotuliukas.gif

nu prašom iš manęs čia nesijuokti. rolleyes.gif
jeigu ir yra koks šansas, tai nėštuminiai hormonai pas mane kokios 5-6 dienos veistųsi, tai greičiausiai be šansų, kad jau pūslę paveiktų. iš praeito karto atsimenu, kad keldavaus naktį nuo kokios 8 savaitės tiktai. matyt mano smegenys nori, kad būtų tas nėštumas, tai taip ir veikia cool.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(blndz @ 2007 05 08, 09:42)

jei rašai kad jau 14 DPO greit bus,bandyk testuką daryti,nes pažįstami pojūčiai hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 08, 08:58)
sveikutės mirksiukas.gif
... tai ka registruojuos 1 stimuliacijai . pradedu ketvirtadieni gerti jau clos. rolleyes.gif baisiai nekantru... doh.gif

draugužė sulaukei mmm? bigsmile.gif sekmės per stimulaciją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 08 gegužės 2007 - 09:02
QUOTE(sivana @ 2007 05 08, 10:03)
Sveiki  4u.gif

jei rašai kad jau 14 DPO greit bus,bandyk testuką daryti,nes pažįstami pojūčiai  hihihi.gif

ne ne, tai ir sakau, kad tik kitos savaitės pabaigoj bus tos 14dpo.
o vat pūslės uždegimą aš esu turėjusi ir žinau ką tai reiškia.... jėzau jėzau kaip blogai būna.
reiks bandyt iki pietų prisigert, o po pietų visai jokių skysčių ir pažiūrėsim kaip šiąnakt bus doh.gif

o nepamenu su kuo vos ne tą pačią dieną aš stimuliuotis pradėjau? įdomu kaip sekasi smile.gif
va atradau, agnesse auuuu, kaip tau sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 08 gegužės 2007 - 09:10

o nepamenu su kuo vos ne tą pačią dieną aš stimuliuotis pradėjau? įdomu kaip sekasi smile.gif
[/quote]

as nuo 04-16, tai manau labai panasiai pradejom blush2.gif blush2.gif bet man tai jokiu pojuciu...ir dar tokia nepilna stimuliacija, tai labai ir nesitikiu cool.gif cool.gif nors pas gini buvau 21 cd, tai geltonkuni mate...tai kaip suprantu O ivykus, nors prenig nesileidau...Ar geltonkunis ne po ovuliacijos atsiranda blush2.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 08, 10:13)

as nuo 04-16, tai manau labai panasiai pradejom blush2.gif  blush2.gif  bet man tai jokiu pojuciu...ir dar tokia nepilna stimuliacija, tai labai ir nesitikiu cool.gif  cool.gif nors pas gini buvau 21 cd, tai geltonkuni mate...tai kaip suprantu O ivykus, nors prenig nesileidau...Ar geltonkunis ne po ovuliacijos atsiranda blush2.gif  blush2.gif ?

na pas mane tai tik vienas folikulas buvo, tai gydytoja nutarė mano pinigus pataupyt ir net netikrint buvo ta O ar ne. taigi reik suprast, kad ir šansų nelabai daug. žodžiu nebyliai susitarėm, kad viltis dedam į sekančią stimuliaciją.
apie geltonkūnį neturiu supratimo jokio smile.gif kaip panašu ir apie dar daug dalykų, kurie su visu šituo reikalu susiję lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti