Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(cooliuke @ 2007 05 07, 14:34)
dainiuke, jei neklystu tai tau tik pirmoji stimuliacija. o kodel taip skubi su IUI?

taip pirmoji stimuliacija, bet IUI padetu apeiti imunini nesuderinamuma, jei toks yra. Daremes nesuderinamumo testa, tai jis nesigavo, nes rado tik viena spermiuka...ir siaip gydytoja sio tyrimo nelaiko patikimu. Taip kad butent del imuninio nesuderinamumo tikimybes patikimiau pereiti prie IUI. Nezinau, gal as tik dabar taip sneku, sulauksiu mmm, ir eisim pas gyd, ziuresim ka ji patars..
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 07, 17:19)
taip pirmoji stimuliacija, bet IUI padetu apeiti imunini nesuderinamuma, jei toks yra. Daremes nesuderinamumo testa, tai jis nesigavo, nes rado tik viena spermiuka...ir siaip gydytoja sio tyrimo nelaiko patikimu. Taip kad butent del imuninio nesuderinamumo tikimybes patikimiau pereiti prie IUI. Nezinau, gal as tik dabar taip sneku, sulauksiu mmm, ir eisim pas gyd, ziuresim ka ji patars..

blink.gif blink.gif Kaip suprast, viena, visame ejakuliate tik 1 sp. blink.gif , tai tu nei su stimuliacijom, nei su IUI nepastosi blink.gif O spermograma daretes g.gif
Arba as kazko neikertu, atsiprasau tada ax.gif
Atsakyti
na testas po sueities ten yra, ir viduje pas mane rado tik viena spermiuka, gal sako blogai paeme ir pan. sperma kaip ir gera, gyd teigimu turetume naturaliai pastoti, bet va kazkodel nesiseka kol kas.
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 07, 18:03)
na testas po sueities ten yra, ir viduje pas mane rado tik viena spermiuka, gal sako blogai paeme ir pan. sperma kaip ir gera, gyd teigimu turetume naturaliai pastoti, bet va kazkodel nesiseka kol kas.

Aaaa, tiksliai doh.gif suderinamumui, atsiprasau blush2.gif
Bet dar neaisku ar imunini nesuderinamuma turit, viena stimuliacija dar nieko nereiskia, as turejau 3 stim. ir 2 IUI, tiesa kol kas be rezultatu, bet neprarandu vilties tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 05 07, 17:46)
Aaaa, tiksliai doh.gif  suderinamumui, atsiprasau blush2.gif
Bet dar neaisku ar imunini nesuderinamuma turit, viena stimuliacija dar nieko nereiskia, as turejau 3 stim. ir 2 IUI, tiesa kol kas be rezultatu, bet neprarandu vilties tongue.gif

jo tikrai jau daug perejot, svarbiausia neprarast vilties, bet su kiekvienu ciklu nauja viltis atgimsta, vat tas gerai 4u.gif beje, ziuriu tu du kleckiukus jau turi, kaip greit pirmus du kartus pavyko pastoti?
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kaip gyvenate? 4u.gif
mykolina console.gif

Ryt baigiu clost. trigubą dozę gerti - bet nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 07, 20:48)
Sveikos mergaitės, kaip gyvenate? 4u.gif
mykolina console.gif

Ryt baigiu clost. trigubą dozę gerti - bet nieko irnesakyk.gif

Tylim, tylim smile.gif
Atsakyti
papasakokit man merginos, kada reikia laukti mmm, jeigu man ovitrelį suleido 18c.d.? ax.gif

p.s. tikriausiai labai durnas klausimas, bet niekada tais skaičiavimais neteko užsiimti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 07 gegužės 2007 - 21:11
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 07, 14:26)
sveikutes,
Mikolina kaip liudna del taves mazule, laikykis  verysad.gif as irgi vakar mamytes dienos proga testuka pagadinau doh.gif nieko nerode. geriu toliau duphastona. mano ciklas iprastai yra 31 c.d tai dar teoriskai kelios dienos iki mmm. ziuresim, dar mazytes vilties turiu, na bet jauciu kad nieko nesigaus si cikla...nezinau, gal dabar darysimes IUI, tarsimes su gydytoja...

Aciu, uz palaikyma, tu irgi laikykis 4u.gif Gal dar ne viskas si menesi prarasta mirksiukas.gif
O tau duph. ne 10 dienu geri? As tai penktadieni pabaigiau gerti ir trecia diena po to atejo mmm.
Atsakyti
Mykolina, man liepe nutraukti gerti duphastona tik pasirodzius mmm... g.gif o tavo ciklas iprastai kokio ilgio yra?

blndz, as irgi nezinau kaip su tais skaiciavimais, ovitreli man suleido 11 c.d., bet gyd neminejo kad mmm pasirodys anksciau nei iprastas mano ciklas (31 c.d.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 07 gegužės 2007 - 21:47
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 07, 22:42)
Mykolina, man liepe nutraukti gerti duphastona tik pasirodzius mmm... g.gif o tavo ciklas  iprastai kokio ilgio yra?

blndz, as irgi nezinau kaip su tais skaiciavimais, ovitreli man suleido 11 c.d., bet gyd neminejo kad mmm pasirodys anksciau nei iprastas mano ciklas (31 c.d.)

aha, man irgi liepė nustoti gerti duphastoną tik pasirodžius mmmm.
o apie savo ciklo ilgį aš asmeniškai neturiu supratimo, nes natūraliai aš nesusergu apskritai. todėl ir idomu, gal geriant/leidžiantis vaistus nors kažkiek aiškumo atsiranda. pasirodo, kad greičiausiai nelabai biggrin.gif
o šiaip aš tik norėjau išsiaiškinti nuo kada man pradėt nervuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 07, 22:51)
aha, man irgi liepė nustoti gerti duphastoną tik pasirodžius mmmm.
o apie savo ciklo ilgį aš asmeniškai neturiu supratimo, nes natūraliai aš nesusergu apskritai. todėl ir idomu, gal geriant/leidžiantis vaistus nors kažkiek aiškumo atsiranda. pasirodo, kad greičiausiai nelabai  biggrin.gif 
o šiaip aš tik norėjau išsiaiškinti nuo kada man pradėt nervuotis  biggrin.gif

kai nebesulauki mmm 9 mėnesius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labas rytas mergytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 08 gegužės 2007 - 06:45